106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Egyetértek, bár Lőrincz L. Lászlóhoz hasonlítani kicsit túlzás :)
    Éjjel egykor majd szétrobbantam, éppen a 13-ik részt akartam megnézni a második évadból, amikor kidobta a lemezt a lejátszó. Megnézem közelebbről, van a dvd-ben egy lyuk (!!!).
    Vazzeg, most próbálhatom a negyedik lemezt újra megszerezni :(
  • Dynamic
    Nézd meg Tony Jaa új filmjének a Tom yum goongnak a bemutatóját is.Abban is láthatsz nagyon frankó dolgokat:)
    trailer
  • PetruZ
    Az egyik (koreai?) Ong-Bak trailer elején hangzik el ez a szöveg: "Bruce Lee died. Jackie Chan is tired. Jet Li is weak." :)
    Egyébként az Ong-Bak - szvsz - jelenleg A (nagybetűs) verekedős film, az abszolút király, függetlenül attól, hogy milyen a sztorija, a zenéje, vagy a főszereplő hangja. :) Ld. még #13896.
  • Dynamic
    Amon Serrano
  • CSOCSO
    jackie chan rulez:)
  • Nyiri
    Erdekes a nyilatkozata. Jo csavo.
    Jackie Chan, Jet Li and Bruce Lee are my masters; they're the inspiration for my work. Bruce Lee was a heavy fighter who threw hard punches. Jackie moves very fast and uses a lot of comedy, and Jet Li is very fluid. I've tried to combine all of their styles and added some things of my own.
  • Nyiri
    Meg valami. A foszereplo hangja nagyon durva. Lezuzza a fel bart aztan megszolal es olyan mintha egy eger cincogna. Picit lehangolo volt.
  • Nyiri
    Ong Bak - Nemtom mit irjak a filmrol. A verekedesen kivul minden nagyon is C kategorias. A zenek valami borzalmasak. A hangok ugyszinten. Tortenet talan elment volna a 80s evekben a Veres Jatek mellett. Vegulis nem ez a fontos. A verekedesek es a koreografia brutalis. A csavo nagyon tud es le a kalappal elotte. Olvastam hogy 2 evig keszult a filmre. Minden tiszteleltem az ove. Ha joltom valami bajnok is :)

Jackie Chan korai filmjeiben volt ilyen dinamikus es brutalis. Paran irtak itt, hogy mar reg nem ilyen. Mit vartok tole? 50 eves. :) En meg mindig birom a filmjeit :P
  • sIlenc3
    L.L.L.
  • Nyiri
    Megint duhbe jovunk RTL :)
    Vegre nezheto film :D

Ramon Serrano :D
  • North
    24 - Season2
    Azt hiszem kezdek fanatikussá válni. Nekem nagyon bejön ez a sorozat. Kicsit talán a Leslie L. Lawrence könyvekre tudnám hasonlítani, mindig úgy fejezik be az adott részt, hogy rögtön nézd meg a következőt. Szvsz egyetlen hibája, hogy függőséget okoz.:)
  • Jano
    Ugyan, Sephi gyakorlatilag mindig elkúrja... :)
  • CSOCSO
    BAZ+..
    "es en nem fogtam fel hogy miert haltak meg a vegen de errol tobbet a SPILER resz allat."
    ez nem fert bele a spiler ala???
  • Sir Quno Jedi
    Ja az tényleg érdekes lett volna, FŐLEG hogy a könyv lényege AZ, hogy nem így történik... Akkor aztán lett vón anyázás...
  • Sil3nt
    Világok harca

Hát vegyes érzelmekkel írom ezt a pár sort. A pozitívuma, hogy alapvetően jó, bár kicsit elnyűtt történet, megjelenítés [itt gondolok kép+hang] kiváló, jól összevágott jól aláfestett zenék, illetve Tom Cruise is jót alakított, nomeg a könnyed humor mind pozitívum. De van egy másik oldala is, mégpedig az, hogy a történet vége iszonyatosan nyálas, hoolywood-ias lett, többet vártam spielbergtől, éshogy ne happy end legyen. Sokkal jobb lett volna SPOLIER --> ha a "robotok" győznek.

7.5/10
  • PetruZ
    Hamarosan, hamarosan... :)
  • Loál János #21541
    Az a kólásüveg bizony egy teljesen gyári Lucozade-es üveg, nem tudom, volt-e botrány belőle, mindenestre jót röhögtem azon a poénon is. :D

Wild Zero-t megnézted már?
  • Rafaelo
    mét ? :(
  • PetruZ
    Bio-Zombie (1998, http://imdb.com/title/tt0277605/)
    Nos, ami az angoloknak a Shaun of the Dead, a japcsiknak a Wild Zero (talán), az a hongkongiaknak a Bio-Zombie. Ezzel már előre is vetítem, hogy mekkora egy állatsággal van dolgunk. :) (Az alább következő neveket szabadfordítottam angolból a hatás kedvéért. :) )
    Hihetetlen Fafej :) és Őrült Méhecske :) egy nagy pláza egy noname emeletének noname sarkában másolt lemezekkel és VCD-kkel üzletelő boltot visz, de jobban érdeklik őket a csajok, meg a bulizás, mint az üzlet. Fafejt legfőképpen a szomszédos kozmetika új szépsége, KétZsemle (olyanok a mellei, mint két zsemle, és tényleg kis cukorfalat a csaj :) ), Méhecskét pedig a telefonos bolt vezetőjének felesége, Mrs. Kui. Fafej és Méhecske éppen a főnökük autóját próbálná visszaszerezni a szerelőtől, mikor majdnem elgázolja őket a fehér BMW, ami láthatóan nagyon siet valahová. A srácok elhalmozzák a szokásos "jókívánságokkal" őket, de nem is foglalkoznak az üggyel tovább - pedig kellene. A BMW utasai ugyanis egy titkos találkára igyekeznek, ahol magasrangú fő-fő-muftik iraki vegyifegyvert vesznek, amit egy kólásüvegben csempésztek be. A fegyver hatása elementális: az áldozatokból félhalott, őrjöngő zombikat kreál, amelyek borzalmasan bűzlenek és tele vannak mindenféle ocsmány kelésekkel. Természetesen a tesztkísérlet balul üt ki, és elszabadul pár alany. Egy, az anyaggal menekülő fickót pont a két lüke üt el később, és hogy megszabaduljanak a rendőröktől, a félholt fickót - akit megitattak az anyaggal :) - begórják a csomagtartóba, és elviszik a plázába. Horrorfilmeken edződött nézőknek mondanom sem kell, hogy ez milyen hiba. :) Miközben hőseink lopnak, csalnak, hazudnak, és csajoznak, a pláza bezár és a bent ragadtakat elkezdik levadászni a zombik. A végét azértsem lövöm le, mert van egy alternate ending is, azt is érdemes felkutatni, jó poén. :)
    Ez a film totál kész. :) A két srác dumája, viselkedése, a körülöttük lévő egyéb figurák hasonló kvalitásai mindent ütnek. A látvány lényegtelen, a zombik eszméletlen röhejesen néznek ki (és úgy is viselkednek :) ), de nem ők a főszereplők, az olyan "igazzy" zombis jelenetből kevés van - szerencsére, mert ez nem egy szimpla túlélőhorror, hanem egy nagyon komoly paródia. :) És nagyon jó.
    Értékelés: 9/10 (megtekintésre erősen javallott, a mellékhatások tekintetében kérdezze orvosát vagy gyógyszerészét :D )
  • Mentol
    raffaello: szerintem sincs igazad!
  • Rafaelo
    szegény :O
  • Blasta
    Sztem ez hülyeség, de hagyjuk...
  • Blasta
    Van, csak szar a TV-m :-)))
  • Rafaelo
    mé nincs neki tv outja?? :)
  • Sir Quno Jedi
    Nézd, ha PC-n fogod megnézni 17"-en két recsegővel, tutira anyázni fogsz. Ha moziban, akkor is lehet, hogy anyázni fogsz, de ha most nem nézed meg ott, utána már nem teheted jóvá...
  • Rafaelo
    harcosok klubja jó :) de akkorsem színész a faszi csak egycsrác aki kap szerepeket
  • Blasta
    Azt énis ott néztem anno :-))))

Najó, tán mozinapra rábeszélhető vagyok...
  • Sir Quno Jedi
    Reménytelen eset vagy, pedig egy mozinapos előadást a legtöbb moziban 300-400HUF-ért meg tudol nézni, hamár sajnálod rá a dellát. PC-n szar lesz, mert nem lesz meg a hatás. Az ID4 a Corvin nagytermében 145négyzetmérteres vásznon, túlnyomásos hangládákkal ütött, otthon meg elaludtam rajta, naugye...
  • Blasta
    Ebből PC lesz, 17" monitorral, 2.1-en, pár hónap múlva :-))))
  • Sir Quno Jedi
    Pedig moziban jóak, vagy egy nagyon nagy vásznas, jó hanggal felszerelt házimoziban !
  • Blasta
    Ok, akkor asszem moziban kihagyom :-)))
  • Blasta
    ejjj

kitelteleül=hiteltelenül
  • Blasta
    Miért ne lennének jó színészek?
    Továbbá Sephi véleményében sem a színészi játékot tartotta kevésnek, nem értem miért lovagolsz a színészeken.
    Egy ilyen filmnél vajmi kevés múlik rajtuk, mint mondottam: forgatókönyv, rendezés és még operatőri munka számít elsőként, utána talán jöhetnek a színészek képességei.

Mellesleg megnézhetnéd Angelina egy-egy korai -tomb raider- előtti filmjét is, nem konkrétan amire oscar-t kapott, volt ott még más is...

Noés Braddel meg mibaj? Tán kitelteleül játszott a Blöffben, vagy a Harcosok klubbjában, netán Hetedikben?
  • Sir Quno Jedi
    Ja én is ! :DD
  • Rafaelo
    utálom dakotát olan elenszenves feje van megrugdosnám egy picit :)
  • Sir Quno Jedi
    Wór of da Vőrd !

Egész jó film ! Nem esel hanyatt tőle, de jó iparosmunka, egyszer abszolúte nézhető, sőt még szórakoztatónak találtam itt-ott. Látszik, hogy a forgatókönyvíró legalább megnézte az első filmfeldolgozást, sőt talán a könyvet is olvasta (hogy-hogynem, ez ma már nem divat). Kellemeset csalódtam SP bácsiban, mivel az utóbbi évkeben már csak szemetet gyárt, ez pedig már majdnem film.

Ami nekem személy szerint nem jött be, hogy itt szemtől-szemben is találkozunk az idegenekkel és részemről inkább viccesek/édik lettek, mint félelmetes idegenek, amitől belémfagy a vér... (az első filmverzióban pl. csak az egyikük karját láttuk, ahogy halottan kilóg a ledőlt tripodból, az legalább elég sejtelmes úgy, ránk bízza a dolgot) Jah, szal. Giger nélkül úgy tűnik sosem fogják már eltalálni az "ALIEN" alien design-t... :DDD

A Dakota kicsaj nekem nem tűnt elég "áratatlan/védtelen kislánykának", de hát a sztori modern korba ültetve egy modern gyereket követelt.

A filmben volt jó sok a béndzsa rész és hibák is akadnak szépszerével term., de nem zavaróak. Mondjuk a bujócskázás a tripod zsenzorral egy idő után nekem már gáz volt, dehát...

A gépekkel viszont semmi baj, bár nekem hiányzott az első film, vagy a musical verzió ticsung-ticsung fegyver hangjai (:DDD), de ez sem volt rossz. Jó, hogy tartották magukat designban az oldschoolhoz.

A HalfLifeosoknak meg izenem, a WotW előbb volt kissé, szal. nem a WotW HFes, hanem ferdítve...Khmm...
  • Rafaelo
    nemond azt hogy jó színészek mert fölkötöm magam :O
  • Blasta
    Naaaa emséjjmá meséjjmá!!! :-)
  • Sir Quno Jedi
    ********SPoiler*******

A baktériumokkal nem számoltak ecsémmag !
  • Blasta
    Mivel nem ők rendezik a filmet, senem a forg. könyvet nem ők írták, illetve Angelina oscar díjas, Bradet is láttuk már jópár emlékezetes és frankó szerepben, megkockáztatom: a kijelentésednek nem sok alapja van. :-)