1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Wór of da Vőrd !

Egész jó film ! Nem esel hanyatt tőle, de jó iparosmunka, egyszer abszolúte nézhető, sőt még szórakoztatónak találtam itt-ott. Látszik, hogy a forgatókönyvíró legalább megnézte az első filmfeldolgozást, sőt talán a könyvet is olvasta (hogy-hogynem, ez ma már nem divat). Kellemeset csalódtam SP bácsiban, mivel az utóbbi évkeben már csak szemetet gyárt, ez pedig már majdnem film.

Ami nekem személy szerint nem jött be, hogy itt szemtől-szemben is találkozunk az idegenekkel és részemről inkább viccesek/édik lettek, mint félelmetes idegenek, amitől belémfagy a vér... (az első filmverzióban pl. csak az egyikük karját láttuk, ahogy halottan kilóg a ledőlt tripodból, az legalább elég sejtelmes úgy, ránk bízza a dolgot) Jah, szal. Giger nélkül úgy tűnik sosem fogják már eltalálni az "ALIEN" alien design-t... :DDD

A Dakota kicsaj nekem nem tűnt elég "áratatlan/védtelen kislánykának", de hát a sztori modern korba ültetve egy modern gyereket követelt.

A filmben volt jó sok a béndzsa rész és hibák is akadnak szépszerével term., de nem zavaróak. Mondjuk a bujócskázás a tripod zsenzorral egy idő után nekem már gáz volt, dehát...

A gépekkel viszont semmi baj, bár nekem hiányzott az első film, vagy a musical verzió ticsung-ticsung fegyver hangjai (:DDD), de ez sem volt rossz. Jó, hogy tartották magukat designban az oldschoolhoz.

A HalfLifeosoknak meg izenem, a WotW előbb volt kissé, szal. nem a WotW HFes, hanem ferdítve...Khmm...