106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
azért ez messze van a béna cgi-tól... van mit javítani, de 8 hónap a bemutatóig. -
hát akkor adták volna a szerepet akinek alapból nagy szeme van, és akkor csak egy kis smink és kész, de ilyen béna CGI-t használni semmi értelme. meg most ne hogy már egy mangából vegyük át a test arányait, mert akkor legyen tiz centis csípője meg 180cm hosszu lába is :)
vagy akkor csinált volna animációs filmet... -
Azé' hozzá kell ám tenni, hogy az eredeti mangában Alitának a többiekéhez mérten is nagyobb a szeme -- és nem csak az első számokban, hanem végig.
-
Én minél többször nézem annál jobban tetszik a dolog. Szerintem tök jó... :D -
azt olvastam, azért lett nagy a szeme, hogy a nézőt emlékeztesse arra, hogy egy robotot lát. :DD Hát hülyék ezek ott Hollywoodban teljesen? -
"The long in-development live action Alita: Battle Angel movie has finally gotten its first trailer, with the western-produced film unsurprisingly causing chaos online, sheer awfulness for once being overshadowed by the unbelievably ridiculous decision to give the titular heroine creepy Gollum eyes."
-
Ez persze nem igaz...
-
A rendes emberi szemu robotok is elegge erdekesen neznek ki :D
-
szörnyű.. nem értem miért erőltették a cgi-t, annyira nem valós, ráadásul rémisztő is a feje... -
remek, ez a kössünk bele minden szarba okoskodás..szóval mit nem láttál még abból, amit leírtam? hogy megölnek egy dinót? ja, azt lehet 10 éve még nem láttuk, mondjuk pont a második részben ez is megtörténik, aztán később már a városban szaladgál a Rex...
amit a trailer-ben mutattak azt mindenképp átéltük már párszor, rendkivűl izgalmas lesz újra..
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.12.09. 00:30:46 -
Akkor azt mondd, hogy 2 éve láttuk ezt. Ne azt, hogy 10 éve.
-
hát ööö, ja, miért ne? az előző részben még rakétával is szétbasztak egyet, nem? ... de. akkor meg simán durvulhatnak tovább... -
A kicseszett cyber-love-story szál mellőzésével is készülhetne már egy ilyen múvi - már hányok ezektől a polkorr ("különbözősége ellenére is belezúgok a főszereplőbe") szálaktól.
Lehet, hogy animében is írtam már: az anime filmekben és sorozatokban sem rajongok ezekért. -
Nem tetszik ez a biliárdgolyó méretű szem. Rajzfilmben elmegy, vagy ha nem ember-szerű lenne, de így, hogy teljesen élethű, kvázi élő ember, kurva ijesztő lesz tőle. -
jó kis cyberpunkos cucc -
Megölik őket? Akkor ezek szerint mégsem láttad elégszer.
-
tudom mit gondol majd mindenki, de én meg imádom, hogy egy nőnek nagy szemei vannak, így bár furcsa, nekem tetszik... és úgy összességében is vállalható filmnek tűnik. Rodriguezből kiindulva valami nagyon low-budget filmet vártam igazából... :D
-
Nem az enyémek. Karácsonyi meglepi lesz
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már régebben láttam, de mintha abba a kórházba vitték volna az elfogott gyilkost ahol a csaj ápolóként dolgozott... mivel a hajkurászás közben megsebesült odavitték és így került a képbe... a kiléte meg nyilvánvaló volt, hiszen a sajtóban mindenütt megjelent a képe. Nem gondolta egyébként a gyilkos, hogy a rab rárepül a csajra... a csaj hitte azt hogy a rab az aki állandóan megöli, ezért odament és végezni akart vele. Az igazi gyilkos ezt észrevette és ráadta a rabra a cuccot, majd kiszabadította a lekötött kezeit hogy el tudja kapni a csajt. A süti megmérgezése teljesen oké, hiszen Tree-nek szülinapja volt, és a sütit szánta neki ajéndékba, csak Tree sokáig egyáltalán nem ette meg. -
magyar film? -
persze, elvisznek néhány dinót a szárazföldre, aztán elszabadulnak a városban, hatalmas káoszt okozva, majd megölik őket.... várjunk csak, mintha ezt a részt már láttuk volna 10 éve... -
+1
-
Boldog Halálnapot!
Egész kellemes kikapcsolódás volt. Alapvetően szeretem az időhurok témával foglalkozó filmeket, így már az elején tudtam, hogy ez is tetszeni fog. És így is lett. Igazából az egész film lényege a karakterfejlődés, ahogyan a nagyképű és önző p*csából egy normális csaj válik. Voltak bőven vicces jelenetek, és jelen volt azért a feszültség is, na meg egy csipetnyi dráma. Természetesen nem lepődtem meg a csavarnál, mert minden ilyen filmben van egy csavar a végefele, viszont itt ez a leggyengébb pontja a filmnek szerintem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oké, hogy a szobatársa a gyilkos, de hogyan szerzett tudomást a rab hollétéről, miért gondolja, hogy a rab egyből rárepül a főszereplő csajra? Egyszerűen nem logikus az egész.... Meg aztán a végén kiderül, hogy a sütit mérgezte meg, hagyjuk már. A szobatárs indítéka egyébként érthető, de ezt a sorozatgyilkos szálat nem kellett volna behozni szerintem...
Szóval összességében kellemes szórakozás, csak a csavar lett egy kicsit gyengécske. 7/10 -
viizo #98317 Colin Trevorrow a Twitterén lelőtte, hogy a Jurassic World 2 trailerét csak a film első 57 percéből vágták össze - így a második felvonásból és a végjátékból semmit sem láttunk. Így felcsillan a remény, hogy hátha mégis több lesz a film a végén, mint egy moneyshotokkal megtűzdelt, de összességében langyos JP 2-3 újragondolás... :) -
"Számomra már így is ZS kategória alatti az összes része. "
Halálos iramban
-
Számomra már így is ZS kategória alatti az összes része.
Igaz, erre a véleményre úgy jutottam, hogy úgy 15-20 percet nézhettem csak meg az első részből..
Ettől még persze másoknak tetszhet ez a sorozat is. Engem egy kicsit más világ vonz ha már a sorozatok a téma..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezek ma jöttek meg decemberi megtekintésre és bevallom erősen el vagyok velük maradva. Lesz mit bepótolni még idén szilveszterig
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.12.08. 18:31:04 -
Konkrétan mindenhol azt olvasom, hogy "Jaj lelőtték az egész filmet a trailerben, de szar!"
Neked meg az a baj, hogy nem mutat eleget?
Tényleg nem szívesen lennék a filmszakmában.:D -
Prof William #98313 Azért még mindig jobb így mint az "első" folyatási tervek az embereket gyilkoló ember-dínó hibridekről. Azzal tuti mára már a ZS-kategória legaljára zuhant volna a sorozat.
Igen ezt komolyan tervezték...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.12.08. 13:53:40 -
igen? a jurassic parkban 14 percnyi dínó volt látható. az emberektől lesz emberi, és drámai, amihez hozzátesznek a dínók. miből gondolom? szerintem a moziban többen nézték spielberg dínókkal tűzdelt drámáját, mint a vegytiszta dinoszauruszos ismeretterjesztő mozifilmeket. -
Szerintem a World azért működött mert volt személye, vagy arca a "fő gonosznak".
Ha megint elmennek a sok dinó és nagyon látvány felé, akkor ugyanoda jutunk vissza. -
Ha kamaradarabot csináltak volna, ahogy Dr. Malcolm 2 órán keresztül beszél abban a teremben a Parkról, az is izgalmasabb lenne, mint ez a baromság, amit max a cukrosüditők rajongói torkán tudnak lenyomni.
A trailert sem értem. A fele elmegy a rohanós rész teljes lelövésére. Nem történik semmi a maradék játékidőben? Vagy ez lesz a katarzis a sztoriban? Egyik sem túl jó előjel... -
99%-ban nem azoknak szurkolok. -
nem az embereknek kell szurkolni! -
nekem ezzel az a bajom, mint a katasztrófafilmekkel:
para, hogy hirtelen veszély alakul ki amikor nem számítok rá. na de ha egy kockázatos lépésként visszamész egy horrorszigetre "csak úgy", akkor nem tudok szurkolni az emberekért. nálam ezért nem működnek az ilyen szigetes, vízbefúlós, katasztrófatúristás filmek sem. -
még nem is ezzel lenne a baj... de megint ott tartunk, hogy oda megy egy hadsereg, aztán mégis crisrat meg az a hulye picsa két gyerekkel fog rohangálni... unaaaalmaaaasss -
Emlékszel Goldblum monológjára az 1. részből?
Nekem külön tetszik, hogy miután az ember felelőtlenül istent játszott, a teremtményeiért mégis felelősséget vállal.
Az meg külön poén, hogy a dinókat mindig ki akarja nyírni természetanya. -
Egyébként meg a valóságot kaptad: ugyanis a háborúban nem minden percben fordul ki az emberek bele. Sokszor napokig, hetekig nem történik semmi. De az attól még mindig háború, annak minden gyötrelmével, kínjával. A várakozás, a kilátástalanság is a háború része. Meg a gyávaság, a menekülni vágyás a borzalmak elől is... -
LOL, ez most komoly? ez a sztori?
-
Pont ez volt a filmben az egyik bravur, hogy nem a már unalomig ismert képi világgal mutatta be az eseményeket, hanem teljesen más megközelítésből. Nem tudom mennyivel adtál volna rá több pontot ha két popcorn majszolás közben több vért láttál volna, mert gyanítom azt is csak átásítottad volna... húú, leszakadt egy láb, és mutatják premierplánba, mekkora már, gyááá. pff... -
"ezt még harmadjára is ellehet játszani??"
Mi? Hogy üvölt? Az összes óriásszörnyes trailer kötelező eleme, hogy hirtelen csend után beleüvölt a kamerába, csak ezek általában a trailer végén szerepelnek.
(Ja és természetesen a régi JP mezőn menekülős jelenetét is sikerült megismételni. Nyilván szándékosan. )
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2017.12.08. 09:45:32