1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Boldog Halálnapot!

Egész kellemes kikapcsolódás volt. Alapvetően szeretem az időhurok témával foglalkozó filmeket, így már az elején tudtam, hogy ez is tetszeni fog. És így is lett. Igazából az egész film lényege a karakterfejlődés, ahogyan a nagyképű és önző p*csából egy normális csaj válik. Voltak bőven vicces jelenetek, és jelen volt azért a feszültség is, na meg egy csipetnyi dráma. Természetesen nem lepődtem meg a csavarnál, mert minden ilyen filmben van egy csavar a végefele, viszont itt ez a leggyengébb pontja a filmnek szerintem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Oké, hogy a szobatársa a gyilkos, de hogyan szerzett tudomást a rab hollétéről, miért gondolja, hogy a rab egyből rárepül a főszereplő csajra? Egyszerűen nem logikus az egész.... Meg aztán a végén kiderül, hogy a sütit mérgezte meg, hagyjuk már. A szobatárs indítéka egyébként érthető, de ezt a sorozatgyilkos szálat nem kellett volna behozni szerintem...

Szóval összességében kellemes szórakozás, csak a csavar lett egy kicsit gyengécske. 7/10