106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A Soundtrackjét is hallgasd meg, Massive Attack!!! -
Az. -
ez most vicc? -
Eszak Korea. -
hol van az a nálunk? -
Nalunk annyira draga a mozi hogy nem is megy el senki :D -
Ottan meg én nem férek el ! -
ti el vagytok tévedve
a sznobok nem jrnak plázába, hanem csak régi mozikba, meg art mozikba
és filmvilágot olvasnak -
messze nem olyan luxus, mert alacsonyak a szék támlái
a HMPLX-eket jobban szeretem -
fasiszta :) -
soxor
ezért vagy koradélután megyek moziba (bár akkor ugye jóeséllyel tele van kiskölökkel, na azok sem jobbak) vagy éjszaka, akkor a nézzünk valamit este plázanépek már nincsenek ott -
Scary movie -
én azt utálom, amikor oda nem valók végigröhigcsélik, meg beóbégatnak -
mee SZNOB ! -
[sznob] -
Underground -
Sznob genyák. -.- -
Mindig is az Újudvarba megyek, ha lehetőségem van, az a kedvenc mozim egyértelműen! -
Mennyé az Újudvarba ! AZ luxus mozi budai sznoboknak, mocskosul kényelmes kis termek, jónéhány filmet adnak amit szinte sehol-máshol (pl. Titus, Táncos a sötétben) és nem is drága !!! Abszolút nyerő ! -
Unleashed/Danny the dog/
Elég érdekes film volt, bár csak két nekifutásra tudtam végignézni. Végre talán Jet kilépett a "örök karatehős" címszerepből, mert itt egy kicsit más oldaláról is megnézhetjük. Nekem tetszett.
7/10 -
Elektrosokk fijacskaam ! Bevezetve a székbe, mellé egy pásztázó puskamikrofon a vászon fölé az emberekre irányozva, meg egy PS3 szuperszámítógép. Aki egy bizonyos jelszintet megüt, azt az áram üti meg ! Előbb-utóbb vagy taknya-nyála egybefolyik, vagy kussba marad. -
Nem, konkrétan a westendben már megesett ilyen 1x 2x.
A westend amúgyis ezeknek a tipusoknak a gyűjtőhelye, így inkább kihagyom, van még mozi ezen kívül. -
a legjobb mikor az alien vs predatoron 3 gyerkoc fogocskazott a moziteremben.. gecc nem hittem el!!!
amugy az sw3 nal meg itt amerikaban is bejott egy gadzsi aki elmondta hogy ez az sw3 szal illenek kusba maradni.. merthat itt mindenki kozbetapsol. kozberofog.. kozbefutyul meg kozbebeszel... szoktak is.. de az sw3 nal gyonyoru kuss volt!! -
:)))))))))))
inkabb szedjed le a filmeket anetrol es nezd meg otthon.. en is ezt teszem.. hangrendszer/videorendszer fasza..szal meg jobban is elvezem mint a moziban.. baze a multkor a mr and ms smith filmet stereoban adtak le.. azthittem felgyujtom a vasznat amoziban:((((((((( persze a legtobbszor csak a bemutatok kurvajohangosak, duborognek.utanna a film meg felhangero:( ruhellem... -
Te azert nem mesz tobbet egy moziba mert 1x megesett hogy megzavartak muzizas kozben? -
Nyiri #21744 Regen ilyenkor bejott a jegypenztaros neni a zseblampaval es szolt nekik :) -
Prof William #21743 Film alapötletnek még el is menne a dolog. -
akos #21742 Lebilincselni őket a székeikhez, bekötözni a pofájukat és művészfilmeket nézetni velük naphosszat, szünet nélkül. -
Gondolkoztam rajta, hogy visszakérem a jegy árát, dehát nem a mozi tehet róla, hogy tapló, suttyó, iq fighterek is kicsengetik a jegyek árát.
De tenni kéne ezek ellen vmit, mert ez botrány!!!! -
Na ebbe be kell szálnom! :-)
A minap -vesztemre- a westendbe mentem mozizni. Egyedül, elég későn, reméltem nem lesz gáz. Nem jött be. A Farkasok birodalmára ültem be (ami amúgy semmi extra) de NEGYED órával kezdés után betántorgott HAT DARAB, KOPASZ, KONDITERMEK BÜSZKESÉGE (a szokásos nyáresti szerkóban: feszülős nyári pulcsi, 3/4es narancssárga halásznaci, tangapapucs) és helyet foglaltak a vászonhoz legközelebbi üres sorban, ami csak az övék. Az egész filmet végigdiskurálták, de olyan hangerővel, mintha kocsmában ülnének (nem vicc), egy cseppett se halkították egész végig. Film eleji beszólások: BAZZE, EZ FRANCIA? FELIRAÍTOS???? BAZZE!
Mivan bazze, én még egy sort sem olvastam, HUUUHHAA HUHHAA....
Egész végig különböző forgatókönyveket agyaltam ki a rituális, helyszínen történő kivégzésükre, a filmet cseppet se tudtam élvezni, végig ezeken a csokkereken rájt az agyam. Persze senki nem mert hozzájuk szólni, amivel ők tisztában is vannak valszeg, hogy Ők a tápláléklánc csúcsa, az uralkodó faj a plázákban!
Többet a westendbe SOHA nem megyek moziba!!!!! -
akos #21739 Ezek sem voltak köszönőviszonyban se az alaptrilógiával... Olyan fasságokat kérdezgettek egymástól, hogy legszívesebben megkéseltem volna ott helyben az egész bagázst. Egyrészt a pofázásért, másrészt az íkútlanságért... Idióták! -
erről a melleted dumálásról jutott eszembe...eccer néztük moziban a T3-at, és ült mellettünk egy pár. a csajnak fingja nem volt hogy miről szól a Terminátor, ezért elmagyarázta neki a pasi: Az a John Conor egy olyan számítógépzseni, aki befolyásolni tudja a jövőt. -
szvsz Kapribogyo jo szinesz -
akos #21736 SW3.
Végre ezen is túl vagyok. Sok okosságot nem tudok mondani. Főleg mert bosszantott, hogy mellettem egy tahó g.ci paraszt meg a qrvája végigbeszélték és kommentezték a filmet.
De ettől függetlenül sem volt valahogy igazi a dolog. Mintha az összes filmkészítő fejéhez pisztolyt tartanának mostanság, hogy egyaránt olcsó, szirupos, közhelyes és semmitmondó jelenetekből építsék fel a történeteiket.
Tragikus. -
azé jessica alba nemrossz :) -
Mentol #21734 Vagy ennyire jó? -
ennyire s z a r ?
-
Fantastic four.
Nálam csatlakozott az elektrához a macskanőhöz és a daredevil-hez
4/10 -
Lipi1980 #21731 Tegnap megnéztem a The Diary of Ellen Rimbauer (Ellen Rimbauer naplója) c. filmet. A film megfelelt az én és más Stephen King rajongó elvárásainak, miszerint ha valaki látta a Rose Red című kétlemezes SK filmet, akkor ezt is feltétlenül nézze meg, mert ez a film a Rose Red előzményeit mutatja be! Pl. azt, hogy hogy borult el John Rimbauer elméje, miként lett egyre jobb barátnő Ellen és Sukeena, hogyan születtek a gyerekek és hogyan esett ki az torony ablakán John...
SK rajongóknak kötelező! -
Ja ez a rizsa szöveg, amit lenyomnak a "sztárok" a médiának. Egyszerűen nem volt más szerep, és kellet a pénz, hogy fizetni tudja a rezsit.