1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Na ebbe be kell szálnom! :-)

A minap -vesztemre- a westendbe mentem mozizni. Egyedül, elég későn, reméltem nem lesz gáz. Nem jött be. A Farkasok birodalmára ültem be (ami amúgy semmi extra) de NEGYED órával kezdés után betántorgott HAT DARAB, KOPASZ, KONDITERMEK BÜSZKESÉGE (a szokásos nyáresti szerkóban: feszülős nyári pulcsi, 3/4es narancssárga halásznaci, tangapapucs) és helyet foglaltak a vászonhoz legközelebbi üres sorban, ami csak az övék. Az egész filmet végigdiskurálták, de olyan hangerővel, mintha kocsmában ülnének (nem vicc), egy cseppett se halkították egész végig. Film eleji beszólások: BAZZE, EZ FRANCIA? FELIRAÍTOS???? BAZZE!
    Mivan bazze, én még egy sort sem olvastam, HUUUHHAA HUHHAA....

Egész végig különböző forgatókönyveket agyaltam ki a rituális, helyszínen történő kivégzésükre, a filmet cseppet se tudtam élvezni, végig ezeken a csokkereken rájt az agyam. Persze senki nem mert hozzájuk szólni, amivel ők tisztában is vannak valszeg, hogy Ők a tápláléklánc csúcsa, az uralkodó faj a plázákban!

Többet a westendbe SOHA nem megyek moziba!!!!!