106876

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
benzinzabálók :) -
Nyiri #21797 Mad Max - Meg mindig az egyik legalapabb film ami letezik. Kurva jo hangulat rohadt jo gepek :) -
ELFELEJTETTEM ODÍRNI, HOGY A BATMAN KRITIKÁBAN AKAD NÉMI SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Sin City: 10/10 - egyszerűen nem találtam benne hibát, új kedvenc lett :-)
Mr. and Mrs. Smith: 10/6 - délutáni könnyed mozinak elmegy, de moziban sztem nem éri meg -
Batman Begins
---------------------------------
7/10
Igen kérem szépen, George és Val elmehetnek a sunyiba, még talán Michael-nél is hitelesebb batman-t láthattunk. Azon túl, hogy a story sem volt olyan gyenge, végre egy igazán komor hangulatú vágányra terelte Christopher Nolan a Sötét Lovag legendáját. Végre tényleg BATMAN-ről, Gotham agresszív, kemény védelmezőjéről, a Sötét Lovagról szól a film és nem holmi idióta piros-kék-ződ-lila reflektorok közt világított bábfilmet csináltak amiben Batman csak egy jóképű macsó.
A szereplőgárda frankó volt, mindenki tetszett (igen talán Cathie Holmes nem volt a legjobb választás), csak azt nem értettem, hogy Gary Oldman-t miért kellett William H. Macy-nek maszkírozni. :-) Na nem mintha zavart volna.
Valahogy ilyennek kéne lennie minden DC képregényfeldolgozásnak, nem pedig elvinni őket a színes-szagos butaságok irányába.
Egy pontot levontam a bugyuta, nyálas "a maszk alatt levő embert szeretem és majd talán ha leveszi akkor megint szerethetem, de maradj csak betmen mert a városnak szüksége van rád" befejezés miatt, egyet a bunyók fényképezése miatt (szinte alig láttam mi történik közelharcban, pedig jó helyen ültem) egyet meg azért mert mégicsak BATMANRŐL van szó :-)))
A batmobile-t meg egyenesen imádtam!!!! :-))) -
Batman Begins: Sikerült túllépni az óvodás kategórián és csinálni a felnőttebb korosztály számra is filmet 10 / 6.5 -
Mr és Mrs Smith: Az első 1 óra után átment unalomba (hiába a jó színészi munka) 10 / 4.5
War of the World: Amit ki lehetett hozni a történetből azt kihozták, minden a helyén 10 / 7.3 -
Nyiri #21791 CSOCSO kezd amerikai lenni :) -
akos #21790 ,,|,, -
"Némi ötödik elem feelinggel..."
Ezen kb 3 percet rohogtem. Hogy lehet ekkora hulyeseget irni? -
Nizd man kibeszel! :DDDDDDDDD -
akos #21787 Galaxis utikalauz...
Yopofa volt. Némi ötödik elem feelinggel... -
Csocso a továbbiakban nem muszáj ám mindenkit hülyének nézni vagy azt hinni, hogy viccel, ha esetleg neadj Isten tetszene neki a Batman!
-
elektra kaki volt,,, daredevil se nagy cucc... macskanot nem merem meglesni.. hulk fasza volt.. es szerintem a Fantastic 4 sem volt rossz... soooot!!!
alig erdemli meg de 7/10
kicsit keves volt kicsit rovid... -

???
forditott rendszer van nalad?? 9/10??? marmint 1/10.. nem???? jeeezusom! -
LOAL:) ugye viccelsz? -
en a masodikkal kezdtem de az autopalyas reszen kivul ( ami ubermegabrutal volt!!!) minden azaz MINDEN szarsag romma eroltetett baromsag volt:( -
Nyiri #21781 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁVÁÁÁÁVÁÁÁ :)
Vegre!!! A 2. resz utan ugy alltam fel hogy nem szabad itt abbahagyni. Kimerithetetlen a tema. Aki egy kis brutalis verengzesre vagyik annak soha nem lesz elege ebbol a film tipusbol. Persze ha mindig minosegi lesz a halalok kivetelezese es otlete :D
Az elso rohadt jo volt. A masodik brutalisabb es kegyetlenebb. Story az nincs egyik reszben sem, de nem ez a lenyeg. :D
Ugyanaz rendezi mint az elso reszt. -
John Waters Cry Baby-je Johnny Depp-el a @2-n most kezdődött. -
Na azt soha!!
Smith bejott a bemutato alapjan de feliratos bar engem nem zavar! :) -
Mr és Mrs Smith
Akció-vígjáték, sok lövéssel, robbanással és nem kevés humorral.Kb. az, amire a bemutató alapján számítani lehet.Nézhető, vicces, szórakoztató.
7/10 -
A kettő közül a Batmant választanám. -
világok harca rulez -
szerintem mind2-tőt érdemes...nekem megérte... -
Mr. és Mrs Smith vagy a Világok harca című filmet érdemes megnézni moziban? -
thx utánanézek... -
Akkor DC vagy valami, de sürgősen, mert eszméletlen számok vannak az OST-albumon. Ajánlom például a Polaroid Girlt! :-)))) -
Nyiri #21771 Batman Begins - Eric Cartman-t idezve: Kurva jo kis mozi volt bazze! 9/10 Az az 1 pont Katie Holmes miatt. Nagyon nem illett bele. -
jaja olvastam a végén, de még nem volt szerencsém hozzá sajnos! -
A Soundtrackjét is hallgasd meg, Massive Attack!!! -
Az. -
ez most vicc? -
Eszak Korea. -
hol van az a nálunk? -
Nalunk annyira draga a mozi hogy nem is megy el senki :D -
Ottan meg én nem férek el ! -
ti el vagytok tévedve
a sznobok nem jrnak plázába, hanem csak régi mozikba, meg art mozikba
és filmvilágot olvasnak -
messze nem olyan luxus, mert alacsonyak a szék támlái
a HMPLX-eket jobban szeretem -
fasiszta :) -
soxor
ezért vagy koradélután megyek moziba (bár akkor ugye jóeséllyel tele van kiskölökkel, na azok sem jobbak) vagy éjszaka, akkor a nézzünk valamit este plázanépek már nincsenek ott