106876
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Rafaelo
    benzinzabálók :)
  • Nyiri
    Mad Max - Meg mindig az egyik legalapabb film ami letezik. Kurva jo hangulat rohadt jo gepek :)
  • Blasta
    ELFELEJTETTEM ODÍRNI, HOGY A BATMAN KRITIKÁBAN AKAD NÉMI SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • wizy
    Sin City: 10/10 - egyszerűen nem találtam benne hibát, új kedvenc lett :-)

Mr. and Mrs. Smith: 10/6 - délutáni könnyed mozinak elmegy, de moziban sztem nem éri meg
  • Blasta
    Batman Begins
    ---------------------------------
    7/10

Igen kérem szépen, George és Val elmehetnek a sunyiba, még talán Michael-nél is hitelesebb batman-t láthattunk. Azon túl, hogy a story sem volt olyan gyenge, végre egy igazán komor hangulatú vágányra terelte Christopher Nolan a Sötét Lovag legendáját. Végre tényleg BATMAN-ről, Gotham agresszív, kemény védelmezőjéről, a Sötét Lovagról szól a film és nem holmi idióta piros-kék-ződ-lila reflektorok közt világított bábfilmet csináltak amiben Batman csak egy jóképű macsó.
    A szereplőgárda frankó volt, mindenki tetszett (igen talán Cathie Holmes nem volt a legjobb választás), csak azt nem értettem, hogy Gary Oldman-t miért kellett William H. Macy-nek maszkírozni. :-) Na nem mintha zavart volna.
    Valahogy ilyennek kéne lennie minden DC képregényfeldolgozásnak, nem pedig elvinni őket a színes-szagos butaságok irányába.
    Egy pontot levontam a bugyuta, nyálas "a maszk alatt levő embert szeretem és majd talán ha leveszi akkor megint szerethetem, de maradj csak betmen mert a városnak szüksége van rád" befejezés miatt, egyet a bunyók fényképezése miatt (szinte alig láttam mi történik közelharcban, pedig jó helyen ültem) egyet meg azért mert mégicsak BATMANRŐL van szó :-)))

A batmobile-t meg egyenesen imádtam!!!! :-)))
  • Kandurex
    Batman Begins: Sikerült túllépni az óvodás kategórián és csinálni a felnőttebb korosztály számra is filmet 10 / 6.5
  • Kandurex
    Mr és Mrs Smith: Az első 1 óra után átment unalomba (hiába a jó színészi munka) 10 / 4.5

War of the World: Amit ki lehetett hozni a történetből azt kihozták, minden a helyén 10 / 7.3
  • Nyiri
    CSOCSO kezd amerikai lenni :)
  • akos
    ,,|,,
  • Sephi
    "Némi ötödik elem feelinggel..."

Ezen kb 3 percet rohogtem. Hogy lehet ekkora hulyeseget irni?
  • Sephi
    Nizd man kibeszel! :DDDDDDDDD
  • akos
    Galaxis utikalauz...
    Yopofa volt. Némi ötödik elem feelinggel...
  • Blasta
    Csocso a továbbiakban nem muszáj ám mindenkit hülyének nézni vagy azt hinni, hogy viccel, ha esetleg neadj Isten tetszene neki a Batman!

• CSOCSO
    elektra kaki volt,,, daredevil se nagy cucc... macskanot nem merem meglesni.. hulk fasza volt.. es szerintem a Fantastic 4 sem volt rossz... soooot!!!
    alig erdemli meg de 7/10
    kicsit keves volt kicsit rovid...
  • CSOCSO

???
    forditott rendszer van nalad?? 9/10??? marmint 1/10.. nem???? jeeezusom!
  • CSOCSO
    LOAL:) ugye viccelsz?
  • CSOCSO
    en a masodikkal kezdtem de az autopalyas reszen kivul ( ami ubermegabrutal volt!!!) minden azaz MINDEN szarsag romma eroltetett baromsag volt:(
  • Nyiri
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁVÁÁÁÁVÁÁÁ :)

Vegre!!! A 2. resz utan ugy alltam fel hogy nem szabad itt abbahagyni. Kimerithetetlen a tema. Aki egy kis brutalis verengzesre vagyik annak soha nem lesz elege ebbol a film tipusbol. Persze ha mindig minosegi lesz a halalok kivetelezese es otlete :D

Az elso rohadt jo volt. A masodik brutalisabb es kegyetlenebb. Story az nincs egyik reszben sem, de nem ez a lenyeg. :D

Ugyanaz rendezi mint az elso reszt.
  • Jano
    John Waters Cry Baby-je Johnny Depp-el a @2-n most kezdődött.
  • Ombika
    Na azt soha!!
    Smith bejott a bemutato alapjan de feliratos bar engem nem zavar! :)
  • Dynamic
    Mr és Mrs Smith
    Akció-vígjáték, sok lövéssel, robbanással és nem kevés humorral.Kb. az, amire a bemutató alapján számítani lehet.Nézhető, vicces, szórakoztató.
    7/10
  • Dynamic
    A kettő közül a Batmant választanám.
  • sweech
    világok harca rulez
  • Sil3nt
    szerintem mind2-tőt érdemes...nekem megérte...
  • Ombika
    Mr. és Mrs Smith vagy a Világok harca című filmet érdemes megnézni moziban?
  • fifi
    thx utánanézek...
  • Sati84
    Akkor DC vagy valami, de sürgősen, mert eszméletlen számok vannak az OST-albumon. Ajánlom például a Polaroid Girlt! :-))))
  • Nyiri
    Batman Begins - Eric Cartman-t idezve: Kurva jo kis mozi volt bazze! 9/10 Az az 1 pont Katie Holmes miatt. Nagyon nem illett bele.
  • fifi
    jaja olvastam a végén, de még nem volt szerencsém hozzá sajnos!
  • Sati84
    A Soundtrackjét is hallgasd meg, Massive Attack!!!
  • Sephi
    Az.
  • Mike
    ez most vicc?
  • Sephi
    Eszak Korea.
  • Mike
    hol van az a nálunk?
  • Sephi
    Nalunk annyira draga a mozi hogy nem is megy el senki :D
  • Sir Quno Jedi
    Ottan meg én nem férek el !
  • Mike
    ti el vagytok tévedve
    a sznobok nem jrnak plázába, hanem csak régi mozikba, meg art mozikba
    és filmvilágot olvasnak
  • Mike
    messze nem olyan luxus, mert alacsonyak a szék támlái
    a HMPLX-eket jobban szeretem
  • Mike
    fasiszta :)
  • Mike
    soxor
    ezért vagy koradélután megyek moziba (bár akkor ugye jóeséllyel tele van kiskölökkel, na azok sem jobbak) vagy éjszaka, akkor a nézzünk valamit este plázanépek már nincsenek ott