1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Batman Begins
    ---------------------------------
    7/10

Igen kérem szépen, George és Val elmehetnek a sunyiba, még talán Michael-nél is hitelesebb batman-t láthattunk. Azon túl, hogy a story sem volt olyan gyenge, végre egy igazán komor hangulatú vágányra terelte Christopher Nolan a Sötét Lovag legendáját. Végre tényleg BATMAN-ről, Gotham agresszív, kemény védelmezőjéről, a Sötét Lovagról szól a film és nem holmi idióta piros-kék-ződ-lila reflektorok közt világított bábfilmet csináltak amiben Batman csak egy jóképű macsó.
    A szereplőgárda frankó volt, mindenki tetszett (igen talán Cathie Holmes nem volt a legjobb választás), csak azt nem értettem, hogy Gary Oldman-t miért kellett William H. Macy-nek maszkírozni. :-) Na nem mintha zavart volna.
    Valahogy ilyennek kéne lennie minden DC képregényfeldolgozásnak, nem pedig elvinni őket a színes-szagos butaságok irányába.
    Egy pontot levontam a bugyuta, nyálas "a maszk alatt levő embert szeretem és majd talán ha leveszi akkor megint szerethetem, de maradj csak betmen mert a városnak szüksége van rád" befejezés miatt, egyet a bunyók fényképezése miatt (szinte alig láttam mi történik közelharcban, pedig jó helyen ültem) egyet meg azért mert mégicsak BATMANRŐL van szó :-)))

A batmobile-t meg egyenesen imádtam!!!! :-)))