106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Star Wars - Az utolsó Jedik
Nem tudtam mit várjak, de az első 40 perc, 1 óra eléggé megijesztett. Nagyon nehezen indultak be a dolgok, gyengén muzsikált, egyszerűen nem álltak össze a dolgok, ahogy kellett volna. De aztán végre csak felvette a fonalat a film és kezdte azt nyújtani, amit szerettem volna. Ezt a filmet nem lehet le-Birodalom-visszavágozni, mert más irányba viszi el a karaktereket. Elég sok irányba indulnak el a szálak, aminél még a 2,5 órás játékidő is kevés, hogy a szálak aztán rendesen össze is érjenek. Így a filmben helyenként elég nagy ugrások vannak egy-egy karakter egyik és másik jelenetbeli helyzetét tekintve, ami a tempósabb vágásnak lehetett a következménye.
Kylo Rent 2 éve sokan fikázták (amire nagyszerűen reflektál a film), de szerintem itt javított a renomáján. Sokkal jobban ellettek mélyítve a dolgok vele, Rey-jel és Luke-kal kapcsolatban. Finn viszont egy alapvetően megkérdőjelezhető szálon indult el és ahova végül ő ért, az annyira nem túl erős a többiekhez képest. Hisz Poe meg előlépett az árnyékból és sokkalta erősebben van jelen, mint tette azt korábban. Hamillt és Fishert pedig joggal lehet dicsérni, nagyon oda tették magukat és sikerült valamennyire lopni a showt.
Furcsán humorosabb lett a film az elődökhöz képest, olyan Marvelesen, és ezt sokan tragédiaként fogják megérni, de engem annyira nem zökkentett ki. Arra voltak más jelenetek elérték ezt nálam. De ez még mindig egy fantasztikus világ és öröm nézni minden egyes részt. Ha lesz Star Wars 29, én arra is el fogok menni...
8/10 -
American Assasins: 5/10 Egyszer elmegy kategória
Kingsman 2: Hát ez szar volt/10
Az első rész sokkal de sokkal jobb volt.!! -
Leatherface
Kicseszett hentelés, majdnem trash-slasher, nekem bejött.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!senki nem ússza meg -
T H I C C -
Incredibles 2 is coming June 15, 2018.
-
MrAndree #98375 Easter egg. Trailer megvolt? :) -
mi az a nagy tojás? -
hát ez az, hogy bele akartál kötni... szóval ja, hagyjál békén. -
Bullet Head (2017) - 7/10
A vége némiképp kiszámítható volt -- a lezárás talán meg se történt... ki tudja.
A főszereplő kutya miatt ajánlott.
//A szakemberek, és az állatok kitettek magukért a hihetőség érdekében.
A legfontosabb: a "De Niro" nevű főszereplő kutya: magyar, és Han Solo a valódi neve. Ahogy a másik, "De Niro"-t korábbi időpontban alakító kutya is (Ademar) Kiss Zoltáné. -
Egy szimpla filmbe nyugodtan bele lehet kötni, meg látatlanul okoskodni, de a véleményed már szent, sérthetetlen és megkérdőjelezhetetlen.
Oké, vettem, békén hagylak.
-
és kajak ez a hivatalos plakát?
-
-
Free Fire
1,5 órás kamaradarab akció film. Az egyetlen helyszín, egy elhagyott raktár épület, a szituáció egy balul elsült (gép)fegyver-pénz csere üzlet, a karakterek pedig nagyjából annyira vannak kifejtve, mint a Reservoir Dogsba (kb semmennyire). Az előbb említett filmhez a karakterek közötti párbeszédek természetesen nem mérhetőek, és a csavar kidolgozásával sem lendülnek túl annak szintjén, de hangulatában talán ahhoz a filmhez tudnám hasonlítani.
Fél óra felvezetés és karakter megvillantás után, 1 óra tömény lövöldözés (és mikor éppen kifogynak a töltényekből, egyéb vérfakasztó kézitusa) veszi kezdetét, és már az első percekben mindenki bekap legalább 2 golyót azon testrészében, mely éppen kilóg a fedezéknek talált oszlopok vagy kőhalmok takarásából.
Egy közepes alkotás, nem túl felkapott, hozzák a szintet színészekkel (Armie Hammer, Sharlto Copley, Brie Larson), nulla mondanivalóval és újdonsággal,. A poén faktor erősen alacsony (pár beszólás és néhány meglepő szituáció), a gore (vér, agyvelő) látvány nincs túltolva (vérzik mindenki, nagyjából ennyi), a karakterek nem lesznek maradandóak, de másfél órára bőven add annyit, amennyiért érdemes megnéznie annak, aki nem kap idegbajt, ennyi ideig vérben és porban vergődő karakterek szenvedését nézni, és éppen nincs más dolga, nézni valója.
-
kutyakiki81 #98367 Jumanji : Vár a dzsungel (2017)
A 95-ös filmet nem bírtam végignézni anno, azóta sem vettem a fáradtságot hogy befejezzem. A bemutató alapján ez másnak tűnt, és nem is csalódtam, mert szórakoztató.
A film humora teljesen rendben van,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de akcióból szerintem lehetett volna több is. Nem hibátlan, de egyszeri megnézésre ajánlott.Bethany találkozása a pénisszel, meg a vörös csaj "csábítása" emlékezetes jelenetek
6/10
-
"Óriási, ahogy a fókuszon kívüli részek nem blurrel vannak érzékeltetve, hanem kromatikus aberrációval "
Ahhoz képest, hogy grafikus érdekes, hogy rácsodálkozik arra a tényre amit digitális illusztrációknál, meg videóknál már évekkel ezelőtt nagy divat volt alkalmazni :) Az offset meg nem inkább halftone akar lenni? -
Logan Lucky:7/10
Nem volt rossz,tetszett a tájszólásos duma,jók voltak a szereplők.Egyszerű film,de jó!
Mother!: 3/10
Idegesítő film volt! Azt hiszem értettem a filmet :),de nem tetszett,egyáltalán nem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A pokolban játszódód gondolom az egész -
Maga a Spider-Verse egy 2 éves story. Hogy mennyire fogja azt követni vagy csak merít belőle azt nem tudom... -
pofás.
ez valami új sztori, vagy létező történetet dolgoz fel? -
Miles Morales!
Egy grafikus ismerősöm áradozása a látványvilágról:
Egy kis animációs lenyűgözés vasárnapra, én már szarrá néztem.
Óriási, ahogy a fókuszon kívüli részek nem blurrel vannak érzékeltetve, hanem kromatikus aberrációval (egészen új értelmet nyert ezzel számomra) figyeld a pókot a falon a végén, meg előtte a srác hátterét, amikor beszél! Beszarok.
A felületekbe még toltak egy kis extra offset textúrát a képregény miatt. (Nyomj egy pause-t kb bármikor, és nézz körül a képen)
Persze a (cél)közönség ebből mit sem fog észrevenni. Miközben én Apu földön heverő álla vagyok.
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2017.12.10. 10:21:47 -
Még jó, hogy nem a Pindúr Pandúrok lettek megfilmesítve. 
-
Inquisitor #98360 Ha már felhozta valaki Avatart példának és te meg a robotokat, keressetek rá a Disney Wordben épülő Avatar/Pandora témájú parkhoz épített animatronikus robotokról készült videókra, mert beszarás mit hoztak össze a végtelen sok pénzből amibe került.
-
Prof William #98359 A szemektől eltekintve úgy tűnik egy az egyben adaptálja az első köteteket. Ott van Tiphares, Ido + az a néger "Keresztapa" meg a fiatal srác is.
Remélhetőleg nem kreatívkodnak majd hanem szépen adaptálják a történet első harmadát. -
hagyjad már, nem vagy elég olvasott a témában, hát nem érted? tudod egyáltalán mi az a cyborg? menj olvass utána!
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.12.09. 23:13:54 -
Igen, láttam, másnak is nyomtad a hülyeséged...az avatar-os példát meg hogy alita nem ember hanem cyborg :D -
Én is azt gondolom, hogy a csaj olyan idétlenül néz ki a nagy szemekkel, ami szinte már ijesztő. De ennek az érzésnek kurva egyszerű pszichológiai oka van: minél inkább hasonlít valami az emberre, minél élethűbb annál zavaróbb egy jelentősebb eltérés. (Nyilván itt csak a fejéről beszélek, totál lényegtelen, hogy belül milyen, meg hogy robot teste van-e.)
A Na'vik épp ezért nem jó példa. Ott azért nem zavaró a nagy szemük mert bár humanoidak, de sokkal kevésbé ember-szerűek, így már nem is akarjuk embernek látni, ezért nem okoz zavart a fejben. -
Csak ő helyből nem olvasgat a témában. -
pont erről írtam az anime topikban
-
Hagyjál már a hülyeségeddel. -
Ha véletlenül valami manga meg alita rajongó vagy akkor kímélj is meg a további hülyeségektől.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem majd az orrát is átszabják hogy akkora legyen mint a rajzokon...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.12.09. 19:56:20 -
Olvasd már el akkor amit linkeltél? Meg mi az hogy cyborg. Embernek született Alita vagy Na'vi-nak vagy valami más lénynek? Embernek.
Ahhoz hogy lássam, hogy idétlen ahhoz nem kell érteni a mangát amiből készült...
Uncanny valley, akkor te meg ennek néz utána mielőtt meg akarod nekem magyarázni hogy mit fogad el az én szemem és mit nem.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.12.09. 19:53:23 -
"hagyjál már a hülyeségeddel."
Szart se tudsz a dologról, de belekotyogsz --- fogadd el akkor, hogy nem érted. -
hagyjál már a hülyeségeddel.
Alita egy emberi cyborg, nem egy nyúl akinek robot teste van, az Avatarban meg kitalált lényeket láttunk, persze hogy nem zavarta a szemet annyira, mint amikor egy embernek kinéző cyborg-ot akarnak eladni strucc szemekkel.... -
"Alita meg egy ember nagy szemekkel :)"
Cyborg. Olvasnivaló. -
általánosságban beszéltem a manga karakterekről
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
persze, de ez egy kitalált lény... Alita meg egy ember nagy szemekkel :) -
Atom Szőke
Látszik, hogy David Leitch tud nagyon jó, izgalmas akció jeleneteket rendezni, csak a köztes részeket kéne valami jóval itölteni...
6/10
Coco
Szép-szép és érdekes ötlet, de engem valahogy annyira nem kapott el a dolog. Az utolsó harmad azért jóra sikerült...
5,5/10
Die Hard
Most már nekem is van egy géppisztolyom. ho-ho-ho
10/10 -
Hidd el, nem lesz vészes majd a filmben.
Itt sem volt az:
-
180 centi labak? A csaj egy torekeny pici lany.
Amugy ezen a kepen tok tetszik a kinezete
Majd hozza kell szokni. Kerdes mar csak az, hogy csalodas lesz mint a GITS film? Durva lesz-e mint az anime? Waltz ( Ido) homlokan miert nincs lila cucc? -
Prof William #98342 Sírás közben pedig alsó hangon is 10-15 liter folyadékot vesztene. :) -
ha igazi színésznő lenne, maszkban, akkor is fura lenne, de így még inkább uncanny valley.... pláne hogy a többi szereplő meg normálisan néz ki..
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.12.09. 13:16:24