106877
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
    Igen, a remek rimék rimékje lesz jövőre.
  • Bandew
    Ha imdb mindnre jó, bár most kiakadtam...

The Fly (2006)

Csak mert a Cronenberg féle is remake.
    Itt az eredeti:
    The Fly (1958)
  • Bandew
    Mármint a Cronenberg félére gondolsz? (ami szerintem istenkirály)
    Vagy most megint csinálnak egy újat?
  • CSOCSO

hehehehe most csinaltam:D
  • PetruZ
    Naná, hogy megnézem a folytatásokat is. :)

Egyébként visszatérve az első részre: úgy tűnik, nálam a 86 perces, rövidített verzió járt. Ez mennyiben kevesebb a 95 perces "unrated"-nél?
    Ja, és West szvsz nem hal meg az első rész végén. Oké, fuldoklik, meg köd, meg ilyesmi, de semmi konkrétum. Szóval akármi is lehet... még az is, hogy a zsebében van némi szérum. :D
  • Jano
    Engem a Légy (The Fly, David Cronenberg) rimék hírének hallatára kapott el a hányás...
  • Jano
    Ja, de ugye megnézed a folytatásokat is?
    Kicsit érdekes, hogy Dr. Herbert West (Jeffrey Combs, akit remélem elismersz, mint iszonyat nagy színész (persze kategórián belül), és ismered is munkásságát) minden részben meghal, aztán él, és virul. :D
    Ez spoiler-gyanúsnak hangozhat, de nem az. ;)
  • Jano
    Azért RÓLAD EZT nem gondoltam volna.

:D

Nálam egy 8-as a film egyébként, mert jó helyen voltam jó időben, olyan 1986-87 környékén. :D
  • PetruZ
    Nem viccelek. Tudom, hogy nekem "kötelező" ;) lett volna már régóta, de így alakult, most láttam először. :)
  • Jano
    Ugye viccelsz, hogy most láttad először?
  • PetruZ
    Re-Animator (1985, http://imdb.com/title/tt0089885/)
    Weheheee. :) Orvosi krimik, Vészhelyzet? Ugyan már! Robin Cook? Olcsó utánzat. A Re-Animator az, amiért a műfajt igazán kitalálták. :) Az imdb sci-fi / horror / komédiaként katalogizálja, és a film mindhárom kitételnek maximálisan eleget tesz. Bár a trükkök itt-ott elég bénán néznek ki, illetve vannak benne bugok (pl. mikor a fődoki - már fej nélkül ;) - úgy képes irányítani a testét, hogy olyan dolgokat is megtegyen, amiket egyébként nem is lát, vagy élvezettel tudja tapizni a meztelen leányzót, ami azért kicsit morbid :P ), ettől függetlenül egy nagyon jó filmmel van dolgunk.
    A Miskatonic Orvosi Egyetemen vagyunk (igen, igen, Lovecraft-átiratról van szó :) ), ahová egy különös figura érkezik Európából. Herbert West hallgató egy szerencsétlen körülmények között elhalálozott híres doki tanítványa volt, és érkezése után nem sokkal már összetűzésbe is keveredik az egyetem kiskirályként uralkodó boncnokával, Dr. Hill-lel. West beköltözik egy évfolyamtársához, Dan-hez, aki egyébként a rektor lányával kavar. Ezek a főbb szereplők, több ne is kell. West folytatja titkos kísérleteit a halál utáni élet vizsgálatáról, minek következtében hamarosan furcsa dolgok történnek a boncterem mélyén... ;)
    Vér, sok vér, még több vér, egyéb gusztustalanságok, meztelen szép szőke néni (na, ez nem éppen gusztustalan darab :) ), agybaj, halál, zölden fluoreszkáló titokzatos csodaszer... mi kell még?
    Értékelés: 7/10
    Ui.: Pár színész baromi ismerős volt, utána is néztem az imdb-n, hol láthattam őket. Nos, a szőke csaj később a From Beyond-ban is szerepelt (onnan volt ismerős), a West-et alakító ficak meg a Michael Fox-féle Frighteners-ben a sátánista zsarut játszotta (de volt még egy csomó híres filmben is).
  • Bandew
    Hát nem lepett volna meg az biztos...
  • Blasta
    Najó, de ez triviális, marhaság lenne átcímezni (de simán elképzelhető más - hasonlóan láma cím is mint amit írtam :-D)
  • Bandew
    Csak azért gondoltam, mert a remakejeiknek általában más a címük. :-)
  • Blasta
    mondjuk: The Fighter's Revenge
    :-)))))
  • Bandew
    Ja már látom! :-D
    Nem sokat változtattak rajta. :-)
    Oldboy (2006)
  • Bandew
    Te jó ég! :-(
    Mi lesz a címe?
  • Blasta
    Fákkk
  • akos
    Szerintem a se7en-nek nem lehet más vége. A Brad Pitt által alakitott rendőrkarakternek egyszerűen el kell buknia.
  • fifi
    remakelik az amcsik, lesz nemulass!!!
  • Bandew
    Pont most tekintettem meg az Oldboyt! Kész! :-)

SPOLIER

Pont amikor a faszi elkezdi nézni az albumot és kezd rájönni, hogy a csaj a lánya, meg egyre durvább a zene, benyit apám, hogy kérek-e teát. Mondom köszönöm igen, de elég csúnya képet vágtam hozzá. :-D

SPOILER OFF

Amúgy tényleg nagyon frankó film volt, a vége nagyon jó, kikészültem. :-)

9/10
  • PetruZ
    Ilyen szempontból talán az Oldboy-nak van a leghosszabb és legkegyetlenebb ending-je. :) Kábé 15-20 perc full feszültség, ami a fotelbe szegezi a nézőt, egészen a legutolsó filmkockáig. Mestermű.
  • Blasta
    Hát az sem egy esti mese, az tény :-)
  • Iori
    most mar megjegyeztem :P

ha csak az endinget nezzuk nalam az Oldboy mindenkit lever...
  • Blasta
    Kevin Spacey-t meg illene ismerni.
  • Blasta
    Érdekes. Szvsz ez az egyik legütősebb végű thriller...
  • North
    Nálam ez 10/10-es film. Szvsz a vége is így volt jó. Kevin Spacey(John Doe) tényleg nagyot alakít, mondjuk ez majd minden filmjére igaz.:)
  • Iori
    Se7en:

Egy ket ismerosomnek nagy kedvence ez a darab, vegre en is meglestem.
    Picit csalodott vagyok, vhogy tobbet vartam a filmtol. Foleg a vegen, csalodtam a csattanoban (vmi bonyolultabbra szamitottam). De lehet hogy az egesz sztorihoz ez a "vege" illett a legjobban. Viszont Brad Pitt meg Morgan Freeman nagyszeru paros volt, meg a John Doet alakito urge is szuper volt. A tortenet tetszett, de tobbet vartam az endingtol. Es nem utolsosorban a sminkesek is qrva jo munkat vegeztek (ha tenyleg smink volt). Ending miatt 7,5/10.
  • North
    - Ong Bak -
    A harcjelenetek többsége nagyon jól meg van csinálva, de mint film nem nagy szám. 6,5/10
  • Bucser
    A The Longest Yard (gy.k: Csontdaráló) eredetijét néztem meg tegnap.. az sem volt olyan rossz film a mga idejében:)
  • Sir Quno Jedi
    Alapfilm az tutkó, soxor láttam, de űber !!!
  • CSOCSO
    este porszivozas utan, mikor befujtam illatositoval a szonyeget, elsutottem ugy magamban, halkan hogy: ajem not csocso enimor!
    anyam meg hallotta es majdnem megpusztult a rohogestol:D:D:D:D

( vele lestem meg)
  • Jano
    Az az, nem írtam, hogy nem a matinében volt. :)
    Tetszett, tényleg elég félelmetesek voltak a hínárszörnyek, izgi volt a hangulata, meg a góréjuknak a féreg képe, mikor épp emberformát vett fel. :)
  • Sir Quno Jedi
    Mikor a démoncsóka kijön a rekatorból és beül füstölögve a kamionba ! Vagy mikor megállítják a zsaruk ! Jíhá !
  • Sir Quno Jedi
    Total Recall-t 11-szer láttam anno !!!
  • fifi
    de ez szombat vagy vasárnap délelőtttönként ment mint "matiné"... Emléxem én is.
  • CSOCSO
    viszont a total recall meg nemet.. bazz nem hiszem el
  • CSOCSO
    Nah meglestem a Howard a kacsat

Hat szerintem hatalmas meg most is!!!!:D:D:D
    jo oke latszik rajta hogy nem mai... 86 os paze:) de k*rvajo volt ujra meglesni!:D

/virul/
  • Jano
    Le is írtad a címét. :D
    A hegy gyomrában, ausztrál sorozat. Kúlos volt. :)
  • Blasta
    Fúúúú baze ez nekem kurvára ismerős, de csak pár kép ugrik be, semmi konkrét :-D