106880

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
URISSTEN, CSOCSO, rasszista lettél! D: -
hallottam de felhaborito volt egy mozihoz kepest...
-
Nyiri #22681 Ahhoz kepest hogy a film felet nem hallottad eleg jo ertekeles :) -
ezek az amerikai mozik nagyon viccesek
belunk a dukes of hazzard filmre.. erre olyan halk volt a film hogy azt hittem viccelnek!!!!!!!!!!!!!!! eskuszom nem ertettem az angol szoveget rendesen!!!!! a kis feketefeher elemes tv-t hangosabban hallgatom ha eppen azt hasznalom!!!!!
kiment haver a menedzserert. berantagjak.. jo . nagynehezen 20 perc utan felhangositjak.. erre az utolso 20 percben megint halk es megjobb.. recsegett a hang sok helyen.. hat mondom ez lol.. kiment egy akarki es behivta a menedzsert.. nehez dolguk nem volt. az egesz filmen 14 en ultunk.. szal mindenki kapott egy ajandekmozijegyet...
hurra.. ez akkor is nevetseges es rohelyes!!!!!!
az mar csak plusz volt hogy a feka buzigecik minden SZARSAGON rohogtek!!!!!!
de ugy hogy kozben csettintgettek az ujukkal meg ugy hahotaztak mintha direktbe fel akartak volna tunni valakinek..lehet hogy valami showmusorban voltam..arra vartak hogy kiakadjak vagy valami:D:D:D:
szal loller volt az egesz.. a mozifilm emellett is egesz jo volt...
knoxwillnek vagy kinek olyan feje van baze hogy az mar faj..eszmeletlen a srac... ennel jobb arcot ha meghulyultek se talaltak volna!! a masik is nagyon odavalo de ez a knoxwill:D:D:D ahogy beszall az autoba es csak siman nez a masikra mert ideges.. hat ott en is pusztultam a rohogestol!!!! szerintem zsir a film!!!!
8/10
lee tabornok meg szep volt. nagyon faszanyosan ugrattak meg nem is kimeltek az autot.. de kicsitt tobb burnout lehetett volna benne.. -
szerintem egyik legjobb verekedos film( a sztori es minden mas miatt) -
igy van..szarfos! -
szerintem nagyonallat film! -
ömm tök alsó kettő szerintem nem volt túl jó:///
inkább néztem volna meg még egyszer a világok harcát
-
jó -
Nekem is nagyon bejöt:) okos film volt...
Spoiler:
Kár hogy Dacascos-t kinyírják benne:D és a Fehércsávóból winnetou lesz:D -
Néztem a Danny the Dog-ot, nem is volt rossz ! -
kalapszar, az utolso tiz perc a legtragikusabb ending amit eletemben lattam, szanalom -
boogeyman 0/10
történet 0
szereplők 0
special fx 0
????? mi ez :O -
7 ????????????????????????!!!!!!!!!! -
Roll #22669 Kovács és Kovácsné :-D (2005)
Tegnap meglestem, már találam jó minőséget belőle. Egész jó kis film lett.
Húú és az a nő abban a kis fekete ruciban, majdnem kiesett a szemem.
7/10 -
Egyik kedvencem, sokak nem szeretik. -
Farkasok szövetsége? Mi a véleményetek? -
Subtitle workshop
Time adjuster -
Nekem szerintem tetszeni fog, mert szeretem az ilyen filmeket! :) -
OldBoy
Adok neki egyszer 0 pontot a film története nagyon messze áll az én ízlésvilágomtól. És adok neki 10 a megvalósításért és a színészért.
Értékelhetetlen. -
Nyiri #22663 RTL-n a Tokeletes Celpont. Szvsz Van Damme legjobb filmje. Meg most is tetszik. :)
Volt egy galambos jelenet. Hm? Nem John Woo rendezte? Megneztem az imdb-n. Es lass csodat. O volt a rendeze. Ezert lett olyan jo film :) -
winnie #22662 titkok kulcsa? brzasztó előzetes, hatalmas film. nekem tetszett. másnak nem. a világ rendje. -
Hanta boy, jó film volt -
Valaki segítsen légyszi gyorsan. Megvan a Donnie Darko rendezői változat, de 1 VCD az egész, és csak 2 cds feliratot találtam. Hogy lehet a két feliratot egybeolvasztani? -
A Titkok Kulcsa rossz volt?
Én nagyon kíváncsi vagyok rá. Szerintem jó lehet, az előzetes alapján. -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDd -
Végső állomás 2
Nagyon ratyi film volt :) Ötlet maga jó lett volna, de ezek az erőltetett véres jelenetek, meg a bugyuta színészek, nagyon elbaszták. 4/10 -
Hát, msot láttam a Titkok kulcsát... ócska film nagyon :)
Múlthéten meg a Holtak Földjét, azse jó szerintem... Ugyanaz mint a holtak hajnala, azsem tetszett... -
semmi kül, azért lett alice mert j.law a parkban kérdezte meg a nevét és pont ott volt egy sír (alice néven) és a csajszi egyből rávágta azt a nevet. nem kell tul csavarnod :) -
mármint olyan jót biztos nem találsz mint a my sassy girl -
nem, jessica alba aka nancy a sin cityből -
My sassi girlhöz hasonlót biztos nem fogsz találni, rengeteg hozzá hasonló film,sorozat készült. Kult film egész ázsiában.
Ja és nem csoda hogy az amcsik lerímékelik... -
És a folytatás??!!!!
"Királyosan egyedi címet találtunk! Maximum Extreme KETTŐ"!!!! :-)))) -
winnie #22650 charlie angyalai 2 - királyság volt. iszonyú bárgyú és szórakoztató. -
Ronny #22649 My sassy girl
Eddig nem mertem megnézni a címe miatt, de most már bizonyos, hogy ez hatalmas hiba volt.A témában 10/15.
Valaki tudna ajánlani hasonló koreai/japán/hong-kongi csodát?:) -
Ezt mondom, hogy az egész direkt paródia volt. :) Senkivel nem akarták elhitetni, hogy ez lehetséges, sőt pont a bugyuta akciófilmekre hívták fel a figyelmet :) Asszem Matt LeBlanc játszotta "Tom Cruise" a Maxiumim Extreme (?) filmben, a csárli angyalaiban. Még a logója is ugyanolyan volt mi az MI:2-é. -
Nyiri #22647 A Starsky es Hutch: The Movie is volt a filmben. Meghozza az elso resz legelejen ezt neztek a repulon. Meg meg is jegyezte az egyik utas, hogy "MAR MEGINT EGY GAGYI FELDOLGOZAS". :) -
Cyrano van alogodban?(Cirano de zsebrerak?) -
Charlie angyalai direkt volt ilyen. :) Az egy paródia is volt egyben, erre utalt az a mission impossible film, amit forgattak a filmben. :) Szándékosan lett ilyen bugyuta az a film. -
en is belevagtam neki 3 honappal ezelott, de 45 perc utan majdnem elaludtam rajta aztan kikapcsoltam, lehet hogy vmikor megint eloveszem