[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ezek az amerikai mozik nagyon viccesek
belunk a dukes of hazzard filmre.. erre olyan halk volt a film hogy azt hittem viccelnek!!!!!!!!!!!!!!! eskuszom nem ertettem az angol szoveget rendesen!!!!! a kis feketefeher elemes tv-t hangosabban hallgatom ha eppen azt hasznalom!!!!!
kiment haver a menedzserert. berantagjak.. jo . nagynehezen 20 perc utan felhangositjak.. erre az utolso 20 percben megint halk es megjobb.. recsegett a hang sok helyen.. hat mondom ez lol.. kiment egy akarki es behivta a menedzsert.. nehez dolguk nem volt. az egesz filmen 14 en ultunk.. szal mindenki kapott egy ajandekmozijegyet...
hurra.. ez akkor is nevetseges es rohelyes!!!!!!
az mar csak plusz volt hogy a feka buzigecik minden SZARSAGON rohogtek!!!!!!
de ugy hogy kozben csettintgettek az ujukkal meg ugy hahotaztak mintha direktbe fel akartak volna tunni valakinek..lehet hogy valami showmusorban voltam..arra vartak hogy kiakadjak vagy valami:D:D:D:
szal loller volt az egesz.. a mozifilm emellett is egesz jo volt...
knoxwillnek vagy kinek olyan feje van baze hogy az mar faj..eszmeletlen a srac... ennel jobb arcot ha meghulyultek se talaltak volna!! a masik is nagyon odavalo de ez a knoxwill:D:D:D ahogy beszall az autoba es csak siman nez a masikra mert ideges.. hat ott en is pusztultam a rohogestol!!!! szerintem zsir a film!!!!
8/10
lee tabornok meg szep volt. nagyon faszanyosan ugrattak meg nem is kimeltek az autot.. de kicsitt tobb burnout lehetett volna benne..