106877

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Szerintem az elso volt jo a masik ketto meg ... -
!Spájzer!
Az összes Echo széria és az utánna következők kezdenek el 'gondolkodni' ezért kell csak őket likvidálni.
Valami hiba csúszott be és ennyi.
Jordan Delta pl. csak egy hülye p, míg nem szembesül a valósággal.
De pl. engem az is zavart, h nem varták el a kiskölköt sem.
- Jaj szegény mi lesz vele. Meg fog halni szegény mamája.
Aztán ennyi.
Persze óriási nyáltenger lett volna, ha a végén örökbe fogadják, de akkor meg ne tegyék bele a filmbe. -
az elsőnél bevoltam ájulva az ötlettől, és végig markolásztam a fotel karfáját a legutolsó nem tetszett -
pedig a Cube-k jó filmek voltak...
nekem mindhárom tetszett -
CSOCSO stabil, megingathatatlan véleményét osztotta meg velünk. -.-
:O))))2 -
ez a csaj csak akkor tetszett mikor elvakitotta az arcat a feny.. -
winnie #22794 nicole deboer-nél jobb csaj nem kell:)
nekem bejött az a feszültség, az a suspense, amit úgy sikerült összehozni, hogy az egész film egyetlen díszletben, egyetlen kockaszobában játszódott. -
hat nemtom.. mondjuk olyan 4/5 ot adnek mert nem olyan gaz.. de valahogy semmi nem fogott meg a filmben.. es bar realis volt megse tetszettek a szereplok.. -
winnie #22792 fú, mekkorát ütött a film, amikor anno a titanic fesztiválon láttam. akkor a fesztiválnyertes film is a cube lett. -
Cube - ez szar es kesz!... -
A Sziget
Igazából azért ültem be megnézni mert szeretem Ewan Mcgregort, meg mert sztem jo az alapotlet (habar nyilvan az osszes poen tudtam mar:/) A film nekem a legjobbak koze tartozik amit lattam moziban, a 2 ferfi szinesz jol jatszik, a csaj meg jol mutat... Az eleje kicsit mondjuk unalmas, aztan ugy hirtelen kezdodik el az akcio... Ami nagyon tetszett a filmben azok a kepek, amikor a neger a plakaton, vagy amikork iderult h a csovek honnan jonnek, meg ugy altalaban az allasok. A vege egy kicsit hatasvadasz, de en szeretem ... Ja amugy csak nekem tunt fel, hogy nekik nem tunt fel, hogy a bogarakkal latjak oket? A vegen igazabol az sem derul ki tisztan, hogy miert csak o kezd el ketelkedni, vagy egyaltalan, hogy maradhatott meg emlek, amikor csak klonok. Jo kis otletes utopia sok akcioval. -
2009 - Lost Memories (2002, http://imdb.com/title/tt0294252/)
1909, a koreai Harbinba érkező új japán kormányzó elleni merénylet sikertelen. Korea Japán gyarmata lesz, később Japán az USA oldalán megnyeri a II. világháborút, elsőként küld embert az űrbe, olimpiát rendez, megnyeri a 2002-es focivébét, és 2009-re a világ vezető nagyhatalma. Egy alternatív jövőben járunk, Szöulban, ahol egy szétromboltnak hitt, a függetlenségért harcoló terroristacsoport váratlanul újra hallat magáról, és egy műkincskiállításon túszokat ejtenek. A rendőri beavatkozás sikeres ugyan, de rengeteg áldozattal jár, bár a túszoknak a haja szála sem görbül. A koreaiak látszólag a végsőkig küzdenek, egyetlen céljuk a pusztítás volt. A nyomozást egy fiatal, a JBI (u.a. mint az FBI ma, csak Japanese Bureau of Investigation :) ) kötelékében szolgáló koreai nyomozó végzi, aki japán társával ered a nyomok után. Mi lehetett a terroristák célja? Miért fedezték egy emberüket, akit a túszok között akartak kicsempészni? Mi köze az ügyhöz az Inoue Alapítványnak, amelynek tulajdonában voltak a műkincsek? A nyomok egyre zavarosabbak, és visszavezetnek a múltba... egészen száz évvel korábbra...
Koreai történelmi akció-sci-firől van szó, amely nem távol-keleti szemmel elég zavaros, és elsőre teljesen értelmetlennek látszik. Sajnos hiába panaszkodunk a magyar történelemoktatás túlzsúfoltságára, a távol-keleti események így is erősen kimaradtak belőle, így ez a film számunkra nem sok jelentéssel bír. Persze, aki utánanéz a valós eseményeknek, mindjárt jobban képben lesz, és megérti, miért is olyan fontos a koreaiak számára a harbini merénylet (minden elvárással szemben én nem tettem meg :) ). Mindegy, történelmi és politikai ismeretek híján marad az akció, amelyből van, nem is kevés, de sajnos hemzsegnek az ökörségektől (ennyi ostobán levezetett SWAT akciót többnyire "B" kommandósfilmekben látni; úgy látszik a jövő Japánjában a kommandós úgy terem, mint eső után a gomba, mert nem kár érte...), és a hősparádéktól, a kitöltő köztes részek meg unalmas, lassú, vontatott jelenetekkel vannak tele. A film több, mint két óra, sajna, elég végigülni, a végefelé meg már egyre jobban sóhajtozik az egyszeri néző, hogy mi jöhet még? Talán feltűnnek az ufók is? Na ők szerencsére nem, de azért elég gázos dolgok vannak benne... poént meg nem akarok lelőni, úgyhogy többet nem is mondok.
Értékelés: 5/10
Ui.: A koreai zsarut az a Dong-Kun Jang alakítja, aki a két évvel későbbi Tae Guk Gi-ban a testvérpár idősebb tagját játszotta. Itt (is) ő viszi a hátán a filmet, a többi karakter többnyire üres, és semmitmondó.
-
ha valaki szereti a farkasokkal táncolót annak ajánlom a hasonló kaliberű
man called horse és a return of a man called horse c. filmeket.
egy angol loord a sziúk fogságába esik, később a törzs tagja lesz.
valós történet alapján, nem heroizált film, itt vannak "csúnya" és "koszos" indiánok is.....szal annyira jól megvan csinálva hogy szinte érezni az izzadság és vérszagát.
nekem jobban bejött mint a farkasokkal táncoló, a gagyi vadnyugati filmekről nem is beszélve -
Oriasi hibat veltem felfedezni a III-madik muviban!
Amikor a vegen Aragorn-t kiralya avatjak a haterrben hegyek latszanak pedig ott foldrajzilag tenger kene legyen!
Ha! :D -
Hat a BE-et minden hulye megertette nem volt egyaltalan bonyorult. Viszont a DD-et mar kevesebb nep ertette meg. Van meg csomo ilyen jellegu film pl. tudom ajanlani David Lynch filmjeit :D -
The Jacket -
Lipi1980 #22784 Volt szerencsém megnézni egy viszonlagy régebbi filmet, ami a címe miatt mindig is csábító volt számomra. Donnie Darko! A nyáron összefutottam egy rokonnal, akinek - mivel felvette a filmesztéta szakot is a pszichológia mellé - kötelező jelleggel meg kellett néznie a filmet. Az ő elmesélésén felbuzdúlva kikölcsönöztem, és megnéztem! Hát ha valakinek tetszett a Pillangó hatás, akkor ez is tetszeni fog, mivel nagyából hasonló a téma (az időutazás), csak egy kicsit bonyolultabb a történet, nem annyira kézzelfogható, mint a Pill.hatás esetében. De ha az ember másodjára is megnézi, akkor már összáll a kép...
Szerintem nagyon tuti film!
Ha valaki hasonló filmet tud ajánlani, akkor kiváncsian várom a címeket. Na nem az Időzsaru jellegű akcióra gondolok, bár annak az alapötlete nagyon jó, kár hogy túl van akciózva, bár mit várunk egy Van Damme filmtől?!?!?!?!
Időutazásra fel!!!! -
szvsz metafora.(is) -
haaat .. szint egyetertek.. 1 pontot azert mindegyikbol levonnek.. igaz az mer semmit nem jelent -
Bride of Re-Animator (1990, http://imdb.com/title/tt0099180/)
Nem egészen egy évvel, és sok ezer mérfölddel odébb, Peruban találkozunk az első rész két feltámasztó mesterével. A polgárháború ideális terepet nyújt a számukra, hogy tovább kísérletezzenek, bár ebben inkább dr. West jár az élen, a nőcsábász dr. Cain inkább egy újságírónővel foglalkozik. Mikor a háború véget ér, menekülniük kell, így hazatérnek Arkhamba, a régi kis kórházukba. Mivel az előző rész eseményeiből már korábban sikeresen kimosták magukat, nyugodtan dolgozhatnak. West újabb felfedezése, hogy az egyes testrészek önállóan is életre kelthetők, akár egymással is összekapcsolva, arra sarkallja őket, hogy véghezvigyék a lehetetlent: modern dr. Frankensteinként megalkossák a maguk teremtményét. A patológia pedig igazán remek terep ép testrészek szerzéséhez... Csakhogy nehezíti a helyzetüket, hogy a rendőrség részéről egy bulldogszerű nyomozó rájuk akaszkodik, és nem csak szakmai, hanem személyes okokból is. Feltűnik még a szép szőke perui újságírónő, valamint egy régi ismerős: dr. Hill is. Mármint természetesen csak a feje. :) De persze ez sem akadályozza meg abban, hogy bosszút forraljon West ellen...
Szóval a zöld szmötyi újra akcióban, hőseink újra talpig vérben és mocsokban, valamint újabb, még extrémebb teremtmények, de ezúttal jóval kevesebb nudizással. Jó folytatás, bár sztoriban gyengébb, és sztem rossz a történetvezetése (Hill elég hamar feltűnik, és életre kell, de majdnem a végéig nem is látni újra, már-már elfelejti a néző, abból a dr. Graves-es dologból többet is ki lehetett volna hozni), de a két doki karaktere, és főleg West szuggesztív szövegei nagyon jók. A film vége pedig ismétcsak kétséges. :)
Értékelés: 6/10
Megj.: A négyujjas-egyszemű lényről nekem az Evil Dead 2-ből Ash gonosz keze jutott az eszembe. ;) Viszont kár, hogy nem szerepel sokáig, feldobhatta volna pár poénnal a filmet.
-
AMEN! -
Fűrész 9.1/10
Hetedik 10/10 -
Rohatt téker!!!! :-)
Először is "Titokzatos FOLYÓ" a címe, nem folyók.
A cím szvsz pedig arra utal, amit a folyó rejt, vagy rejthet. -
Titkozatos folyók:
Először is valaki árulja el miért ez a film címe? Nem jöttem rá
6.5 / 10
Magasfeszültség:
5.5 / 10
Kész film volt, jó kis dupla - tripla véres horror, mérsékelt csavarmeglepivel :) -
Kör2-t és csalódtam!!!
-
Mindenképp érdmes az ilyen filmeknél kivárni egy-két hónapot. -
qper #22774 kösz, akkor várok egy esetleges kósza DVD kópia megjelenésére :) -
Mármint, ez qper-nek ment. -
Valszeg kamerás lesz az. -
qper #22771 kézikamerás felvételed vagy DVD kópiád van? -
Ehh... en elaludtam... szokasomhoz hiven de igerem vegig fogom nezni reggel mert annyira szar tenyleg nem volt de na... -
Na majd akkor jól megnézem
-
The Island [ A Sziget]
Nah hat bepotoltam amit be kellett. Szamomra az ev egyik legjobb filmje.
Mai vilagba is lehet egy olyan forgatokonyvet irni ami lenyugozo, a rendezes szinten kivetni valo, bar kicsit szamomra tul sok volt a rohangalas benne.
Szereplok egytol-egyik nagyon jok voltak es nagyot alakitottak.
Nagyon nagy hatasu film, mindenkinek erdemes lenne megneznie.
ertekelesem: 9.5/10
-
Ahelyett, hogy nekem küldenéd. :/ -
Küldtem valamelyik klónodnak egy privátot, légyszi check it! -
interpreter 0/10
nullaság kiszámithatóság unalmasság -
Nem is szoktam elolvasni. De azert csodalom benned hogy mennyire jol megjegyzel mindent egy filmnel.
Csak nem ertettem azta beszolast...ennyi. -
Mégis mit gondolnék? Ha nem tetszik, ahogy és amit írok, lépd át. Nem fogok nyugtalanul aludni amiatt, hogy nem olvastad el. :)
-
Mert varom hogy irja le negy oldalon keresztul mit gondol a dologrol szokasa reven :DDDDD -

szerintem is uber de azert nem a legjobb