106876
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Rafaelo
    énizs néztem
  • MrSpock
    Megnéztem én is,tetszett,bár nagyon énsem értettem.
    Nemtudom hogy mondjuk a Disney-nél megnézik e,mert kicsit elavult már az a fajta rajzos animáció.
    Ez eszméletlenül szépen megvolt csinálva.
  • Montanosz
    ez lelkiségtől függ, én csak érzékenyebb vagyok és kész.
    nem akartalak megbántani a felhördülésemmel, csak még a film hatása alatt voltam, elérzékenyülten)))
  • Davidus
    Advent Chieldren

Annak ellenére hogy megnézés elött uténaolvastam az FFVII szorinak egy csomó mindent nem értettem:) Nem véletlenül kezdődik így a film: "Azoknak akik e világot régen és sok időt töltöttek benne" Én nem játszottam a játékkal szal most nem állok neki itt vergődni hogy tele van érthetetlen dolgokkal.
    A látvány meg a zene anyira jó hogy már fáj:) Moziban akkorát büntethet mint a kibaszottkurvaélet!
    Ha valami csoda folytán leadnák magyar moziban tuti megnézném egymás után háromszor.
  • ffxi
    Mit csinálhatnék, ha nem fog meg rajtam???

• Bucser
    Bocsesz késő volt már. tényleg 1:40:) 140-nek néztem az 1:40-et:)

A lényeg a lényeg hogy KIba jó lett:D
  • Montanosz
    mindhunters nekem meg az utóbbi évek akció filmjeinek csúcsát jelenzti))
  • CSOCSO
    2:20?????????????????
    az en videom 1:40!!
  • CSOCSO
    Mindhunters

hat ez egy elegge gyenge, kozepes film volt.. hasonlo mint a vegso allomas.. a vegzet ugyis eljon... csak itt persze van gyilkos... de akkor is gyenge...
    5/10

viszont ez a zuj film erdekes is lehet
  • Bucser
    Final Fantasy VII - Advent Children

A játék alapján készült animációs film (a játék utáni történéseket dolgoz fel).

Láttam már pár full CGI produkciót de ilyet még soha... Tudtam a trailerek alapján, hogy ütni fog de nem hitem volna, hogy ennyire.... A story Final Fantasy-s a Világ Final Fantasy az akció a limit break- Materia rendszerre épül és nem tudom... zerintem ennél jobban nem lehetett volna összehozni.. és mi több nem csak látványos hanem Iszonyatosan elgondolkodtató.. a záró képsorokon meg csak megborzongott a hátam....

Jó volt..

10/10 (felül múlta a várakozásaimt pedig elhihetitek nagyon magas volt)

egy 1,5 órás filmet vártam és cserébe kaptam egy 2 óra 20 perces gyönyörűséget...

Nézze meg mindenki
  • Montanosz
    hatásvadász?
    igen ha kinyitod az ajtót és kiesik egy rémtündér, és visongasz miközben a pattogatott kukorica az öledbe hullik!
    hatásvadász?
    igen ha valós emberi érzelmekről, sorsokról szól kitünő színészi munkát dicsérve.
    hatásvadász?
    nem ha valóban megtapasztaltam hasonló dolgot a környezetemben, baráti, ismerősi körömben.

fontold meg máskor mit írsz, ha nincs érzéked megfogni a Valóság tükrét!
  • ffxi
    Gyengeidegzetű vagy 1ilyen hatásvadász filmre?

• Montanosz
    Képzelt bűnök

ma harmadszor láttam, de ez, az a filmek sorába tartozik, amelyet bármikor
    újra megtudok nézni.
    Fraizura nagyszerű gyeremekszínész volt, ismét könnyeztem.....

• CSOCSO
    mas...transporter 2...
    ket dolgot emelnek ki amit elfelejtettem a multkor...
    1)Lambo Murcielago... en ezt a jelenetet vartam a legjobban.. remeltem hogy valami irtolatvanyos meg bravuros allatsag lesz a kis murcival. de semmi paszmek'!!!! SEMMI!!!! az ember nyom neki egy kis gazt es megy az autopalyan..oszt ennyi.. hurrraaaa ennyi erobol lehetett volna mondjuk egy gokart vagy valami...
    2) nemtudom tudjatok-e hogy mibol allnak amerikaban az epuletek....
    Az epuletek belso falait ugy kell elkepzelni... hogy le van rakva egy femcsik a padlozatra... erre rafurnak mondjuk fel meterenkent egy femcsikot ami feler a plafonig es az ott levo femcsikhoz is hozzafurjak... ezekhez a femcsikokhoz hozzacsavaroznak 2*4 inches fagerendakat.
    Ha ez megvan akkor erre rateszik a gipszkartont...odacsavarozzak a fakhoz es kesz.. ez a fal..ezert van az hogy sok filmben olyan poenok vannak elsutve hogy atszakitjak a falakat verekedes kozben.. igaz ha egy 2*4 et talalna el kitorne a nyaka/hata de mindegy.. a LENYEG az egeszben, hogy a transporter 2 filmben egy ilyen moge allva menekult meg a kedves hozunk a pisztolygolyok elol.. hat nem LOLLER??? a papirlapok felfogjak a golyokat!!!!
    de ez semmi..persze a kocsit is szanaszet lovik de a golyok nem sertenek senkit, meg egyebb lolsagok.. mondjuk en a bad boys 2 filmben is mikor a haiitieknel voltak a zsaruk csak siman szembealltam volna a fallal es vegiglovoldoztem volna a falat.. hiszen atmegy a golyo a szekrenyen is.. akkor a papirlapon miert ne menne???
    no mindegy...
  • CSOCSO
    nahja.olvastam hogy azert az eredetinek jobb volt a szereplogardaja meg stb.. de en nem lattam es nem is sajnalom. .nekem nagyonbejott ez a film!
  • winnie
    persze, hogy haverok + ugye sandler cége csinálja a gigolo filmjeit, ezért sandler is feltűnik az ő filmjeiben.

ha eltekintünk attól, hogy a film ugye dupla feldolgozás, smint ilyen híján van az egyedik ötletektől (hajrá fegyencváros és gépállat sc (mean machine)), akkor valóban korrekt
  • CSOCSO
    The Longest Yard

Volt amcsifoci hatved bortonbe kerul es ossze kell kovacsolnia egy csapatot a fegyencek kozul hogy azok az orok ellen jatszhassanak.

Remeltem, hogy fasza es poenos film lesz, es be is jott!
    Szejjel rohogtem magam, sztori is jo volt, a zene is elment, szal eszmeletlen esti szorakozas! Csak ajanlani tudom!

8/10

(a hulye gigolonak persze minden adam sandler filmbe benne kell lennie:D eskuszom mostmar kivancsi vagyok, hogy ezt hogyan es mikent hozzak ossze.. netan johaverok vagy mivan?:)
  • Sephi
    Szvsz tok ari volt :D
  • Sephi
    Pontosan.
  • Tertovan
    The.Pacifier
    az elejen egy kis akcio aztan 2 honap szunet...? aztan bebicsosz jatek aztan "csaladi" akcio egeszen a vegeig.
  • Seth
    én még csak tegnap láttam a SAW-t. Kiba jó film, az utolsó 5 percet kb 5x néztem meg egymás után, még a hátamon is felállt a szőr,rohadtjó a zene ami alatta megy
  • Sephi
    A kocsis/bom bas/darus jelenetnel felaltam es kimentem a mozibol.
  • EmThor
    House of Wax

nagyon gyenge, láttunk már ilyet, volt pár okés jelenet, de ennyi. 3/10
  • Tertovan
    Ice Princess - Jéghercegnő
    hat igazabol nincs semmi erdekes benne csak a szokvanyos elentet, megprobaltatasok es a vegen a happy end.
    Herbie.Fully.Loaded
    banom hogy egyeltalan beleneztem. :(
    Robotok
    az elejen valami csunya dolog derul ki aztan a kozepen kitalalodik a megoldas a vegen minden megoldodik persze a bunosuk megfizetnek.
  • Jano
    CSEAUXCSEAUX! :@
  • Blasta
    Ja, oks, sorry!
  • CSOCSO
    Transporter 2 - Szallito 2

Jajjj... mivel is kezdjem?
    egyetlen zsir dolog a filmben az az, hogy itt jatszodik Miamiban.
    Amugy meeeg haaat kisse gyenge film.. szerintem olyan 6/10.
    Voltak egesz jo verekedesek benne deeee a sztori kisse gyengus volt szamomra.
    Es volt benne par nagyon,irdatlan LOLLER faszsagok.. ilyenek mint ami a trailerben volt lathato hogy atugrat az audival egy masik hazba... vagy a bomba leakasztasa a kocsi aljarol. nah az mar vegkep uberszanalmas volt!!!!!!!!!!!!!
    A vekony csaj elegge randa volt, de a szerephez nagyon jo volt.
    haaat, az elso resze jobb volt!
    foleg hsu qi miatt:D
  • CSOCSO
    nempaj ha kisbetukkel de ne hosszu o val pls:)
    tudom hogy az a csocso az hosszu o meg mondat vegen o es u az hosszu meg stb.. de nyekem nye:) THANKSZ
  • Davidus
    Elveszett gyerekek városa TV2 00:00
  • Roll
    Taken

Megnéztem 1 hét alatt az egészet. Nagyon bejött nekem ez az ufós mizéria.

10/10
  • Jano
    Egyik legjobb jelenet a filmtörténelemben.
  • Dynamic
    Ráadásul az szerintem lemaradtál az elején a "lényegről".
    Poroltó készülék, ha mond valamit
  • Blasta
    Őőőőő.
    Az egy nehéz darab Csocsó! :-)
  • CSOCSO
    oohh maj gaddd
    leszedtem az irreversible c. filmet.. nem tudtam mi ez, ezert beletekertem... kb a film kozepeig 4 helyre birtam tekerni mindenhol valami sotet jelenet volt.. nah fasza mar megint vlami elborult darkos film.. erre latom eppen megeroszakoljak monica bellucit.. hirtelen kiakadtam... ezt inkabb egyedul nezem meg:(
  • Iori
    Infernal Affairs aka Wu Jian Dao: meglestem most a duna tévén, előtte láttam 3-4x de még igy is nagyon tetszett. A szinkron eléggé gyengusra sikeredett sztem, de a film 10es. Elva Hsiu, egyik kedvenc énekesnőm minden kockáját élveztem :) jövő héten jön a 2.
  • CSOCSO
    Sphere - Gomb
    jo kis film, de azert dramaibb veget elviselnek... ( mar lattam regebben!)
    7/10

Speed - Fektelenul
    termeszetesen ezt is lattam mar, de most is tetszett!
    8/10

• Dynamic
    Szvsz tényleg nem ANNYIRA nagy szám a Night Watch.Meg lehet nézni, de érzésem szerint inkább az dominál ennél a filmnél, hogy egyedi ruszki kuriózum.A tipikusan ruszki fejek és helyenként szoci látványvilág(itt nem a trükökkre gondolok, hanem a lakás, a környezet stb.) keveredik az igényes trükökkel és a nem amerikai filmhangulattal.
  • Davidus
    A bugyuta szorival egyetértek. Az eleje a szánalmas és a nevetséges kombinációja. A képi világ(teherautós szaltó odabaszott) meg a hangulat nagyon tetszett de ennyi. Persze ez mind a film első felére vonatkozik:P
  • Davidus
    Night Watch

Nem bírtam végignézni/10
  • Roll
    Hát ez már annyira sz@r, hogy nem lehet végignézni kategória.
    De, ha nektek tetszik a száguldó teherautójuk, meg a bugyuta sztori akkor nézzétek csak.