[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
mas...transporter 2...
ket dolgot emelnek ki amit elfelejtettem a multkor...
1)Lambo Murcielago... en ezt a jelenetet vartam a legjobban.. remeltem hogy valami irtolatvanyos meg bravuros allatsag lesz a kis murcival. de semmi paszmek'!!!! SEMMI!!!! az ember nyom neki egy kis gazt es megy az autopalyan..oszt ennyi.. hurrraaaa ennyi erobol lehetett volna mondjuk egy gokart vagy valami...
2) nemtudom tudjatok-e hogy mibol allnak amerikaban az epuletek....
Az epuletek belso falait ugy kell elkepzelni... hogy le van rakva egy femcsik a padlozatra... erre rafurnak mondjuk fel meterenkent egy femcsikot ami feler a plafonig es az ott levo femcsikhoz is hozzafurjak... ezekhez a femcsikokhoz hozzacsavaroznak 2*4 inches fagerendakat.
Ha ez megvan akkor erre rateszik a gipszkartont...odacsavarozzak a fakhoz es kesz.. ez a fal..ezert van az hogy sok filmben olyan poenok vannak elsutve hogy atszakitjak a falakat verekedes kozben.. igaz ha egy 2*4 et talalna el kitorne a nyaka/hata de mindegy.. a LENYEG az egeszben, hogy a transporter 2 filmben egy ilyen moge allva menekult meg a kedves hozunk a pisztolygolyok elol.. hat nem LOLLER??? a papirlapok felfogjak a golyokat!!!!
de ez semmi..persze a kocsit is szanaszet lovik de a golyok nem sertenek senkit, meg egyebb lolsagok.. mondjuk en a bad boys 2 filmben is mikor a haiitieknel voltak a zsaruk csak siman szembealltam volna a fallal es vegiglovoldoztem volna a falat.. hiszen atmegy a golyo a szekrenyen is.. akkor a papirlapon miert ne menne???
no mindegy...