106876

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
[email protected]
Nagyon komoly ez a rövidfilm. :D Ajánlom mindenkinek.
9/10 -
látni fogunk, vérbeli angol vígjáték:
szeptember 30.péntek
TV2: 21.50 Az ifjú Churchill kalandjai
jó film, nézzétek -
Gyilkos cápák 3: Őslények tengere
a világ legszarabb filmje -1/10 :D -
North #22956 - A Sziget -
Jó kis film volt. Ami különösen megfogott, az maga az egész képi világ, a kameramozgások nagyon jók voltak, és az operatőr is mindig megtalálta a legjobb nézőpontot. Az üldözéses jelenetek jól sikerültek. A film eleje nagyon jól indult, királyul fel volt építve, de aztán a vége felé már néha húztam a szám. Sajnos átment tipikus amcsi filmmé. Kicsit gyorsan megoldották a helyzetet, mintha nem lett volna elég idő befejezni. Sztem nagyon elkapkodták a befejezést. Ráadásul volt jó pár "baki" is a filmben. Összességében tetszet, de nagyobb odafigyeléssel, még több részlettel, és kevesebb sablonnal sokkal többet is ki lehetett volna belőle hozni. 8/10 -
Lopakodók első rész...
Végre megszereztem DVD-n is VHS-en nagy kedvencem volt...
Komoly kis szösszenet -
okej, nem vagyok benne az amcsi fociba...de o is jatszott a mecsen...vagy a hatvedek (aki o volt) azok mind nyeszlettek? :) -
igen -
Mentol #22952 Már én is tudom, vazzeg. Épp ezt kifogásoltam... -
Aki nem jaccota a jatekot nem fogja megerteni a filmet. -
Mentol #22950 No a hypenak köszönhetően én is megnéztem a FinalFantasy:AdventChildren c. animációs filmet(azért írom ezt, mert elsőre nem volt világos). Én szeretem a rajzfilmeket, és mostanában szerencsére egyre több minőségi darabhoz van szerencsénk a netnek köszönhetően.
Erről azonban azt kell mondjam, hogy: értelme semmi fogd meg jól... Legalábbis - gondolom - atoknak, akik nem játszottak a játékokkal, mint én se. Esküszöm, se füle-se farka nem volt. Ráadásul a különböző jelenetek sem következtek egymástól, így igazán nem is bírtam követni a történéseket. Amikor már kezdtem ráizgulni valamelyik cselekményre, bevágtak egy teljesen másról szóló jelenetet, és már el is vesztettem a fonalat.
A felirat sem volt igazán nyerő(bien féle xvid verzió), mert soxor még összefüggés sem volt a kép és a felirat között.
Egyszóval: 3/10 a képi világ miatt.
Amúgy a távolkeleti filmekben mindig azzal kell szembesülnöm, hogy szorosan rajta kell lennem a filmen, hogy megértsem. Olyan kapkodósnak tűnik mind, mert összefüggéstelenül követik egymást a jelenetek, és nem tudhatom, hogy miből következik az éppen történő dolog. Nah, mind1.
-
Asszem ez a film trilogiának készül! -
Most nézem, hogy az amerikaiak Nick Hornby Arsenalról szóló reégnyét képesek voltak Boston Red Soxosítani. A Fever Pitch Amerikába helyezve olyan, mint a Magas szőke vígjátékok, vagy az Amerikai Taxi: Borzasztó! Ráadásul ugyanazzal az emberkével, aki az Amerikai Taxiban is nyomta ... 
-
Amerikai fociban a nyeszlettképű általában a legnagyobb király, ugyanis ő az irányító. :) -
Megnéztem ma az Éjjeli ökörséget. Hát eléggé se füle, se farka film volt, kb olyan hangulata volt, mint mikor Luc Besson elkezdett agyatlan amcsi akciófilmeket gyártani. Tehát erőlködésgyanús volt nekem kicsit. Voltak benne jó dolgok. Pl. Moszkva hangulata nagyon illett a filmhez, illetve az orosz emberek is illettek a dologba, de más pozitívum nem igazán volt. A nitrós ZIL meg háááát.... valahogy meglett volna nélküle is a film szerintem... -
Azért meglehet egy filmet úgyis csinálni, hogy az élvezhető legyen, mégha van is könyv elődje :D -
Spongebob Squarepants - The Movie 10/10
amúgyis imádom spongyabobot de ez a film ezerszer jobb mint a sororzat...sokkal jobban meg van rajzolva és kurvasokat röhögtem rajta
-
Roll #22943 Kör 2
Végre megnéztem ezt is, valahogy nekem az első rész jobban tetszett, bár ez a legtöbb folytatásra igaz. Kicsit már elcsépelt ez a videokazis gyilkolászás.
De azért még belefért a nézhető kategóriába.
5/10
Apa lettem kisapám
Háááát, ez már súrolta a nézhetőségi határt nálam, de végigküzdöttem.
A sztori lényege hogy három barátnak (2feka, 1 fehér) egyszerre lesz gyerekük.
1/10
-
spongyácska #22942 Tényleg halál unalmas volt! -
house of wax-ot minden b kategorias uti mar nemazert :) ...amugy igen azsiai feeling mostmar egyre gyakrabban jelenik meg a horror filmekben. Es bejon nekik. -
jó neked!
hát üti a mostanában megjelent viasztestek, meg egyebet.
az ázsiai kultúrában jelenlévő halál tisztelet igencsak serkentőleg hat a horror filmek minőségére.
még több ázsiai thriller....
http://tkthriller.bloghely.hu/
-
megvan DVDn :) + csengőhang is :D -
a japán változatt ütősebb.
de aki igazi horrort akar nézni és rettegni a feszültségtől az a Egy nem fogadott hívást (one missed call)
nézze meg. a filmbéli csengőhang letölthető innen...One missed call csengőhang -
Dark Water:
Nagyot csalódtam, de nagyon. Kataszrofális a forgatókönyv, tele kisebb-nagyobb bakikkal, halál unalom az egész. A zene a film 3/4 alatt semmi pluszt nem nyujtott. Az egyetlen jó pontja az anyát illetve lányt alakító színész (Jennifer Connely & Ariel Gade). Kár volt beülnöm...még a Kör 2 nél is gyengébb szvsz
3/10 (2 pont a 2 színésznek & azért mégis csak Koji Suzuki írta) -
Sin City
Szokásomtól eltérően rövid leszek, úgyis mindenki ismeri a filmet. Mint képregény adaptáció (futólag láttam pár füzetet, de nem vagyok Miller-fan): 10/10. Mint film önmagában: 7/10 (nem szeretem a noir-os ff stílust, csakúgy, mint a retrót, ami nyomokban fel-felbukkan ebben is).
A Galaxis útikalauzt estére tervezem. Régebben olvastam mind az öt részt (meg a többi Addams regényt is), láttam a korai BBC-s hatrészes tévésorozatot is, szóval képben vagyok. :)
-
De normalis hogy nem teccik mivel nem olvastad a konyvet vaze. Mashogy nezned hidd el nekem.
Mint a FF:AC . Aki nem jacotta a gamat egy akciodus erthetettlen baromsagot lat. -
Nekem egyáltalán nem tetszett. -
Nem. De nem is a könyvről beszéltem, hanem a filmről. -
Galaxis utikalauz stopposoknak :
látvány 10/10
történet 3/10
viccesség 1/10
könyvben biztos jobb meg angolul mégbiztosabb de filmen nem :(
legalább a kiscsaj többet kivillanthatott volna -
Ouvastad a konyvet? -
without a paddle
tényleg kellemes csalódtam, finom humorú vígjáték, kerülve a harsány, erőltetett poénokat.
a gödör
nem a szokásos tinithriller....
a bunker
he, ilyen feldolgozása még nem volt a II.világháborúnak
ötlet nagyon jó, de többet kilehetett volna hozni belőle
hawaii,oslo
újabb kemény film a skandináv filmtermés szerelmeseinek
bűn rendje
ej ez a katolikus világhatalomra törünk mentalitást, csoda hogy nem tiltották be.
szerintem az opus dei-ről szól, arról meg mindenki tudja mi is a célja!
-
Nyiri #22929 Skeleton Key: Nem nagy eresztes. -
Nyiri #22928 Detto -
Nekem se jött be.. -
Megnéztem a Galaxis utikalaúzt. Háááát nem vagyok elszállva tőle. Baromi jók a jelmezek, meg a maszkok, meg a díszlet, látvány, de maga a film nem egy nagy eresztés. Szinészijáték egyenesen katasztrófális, egy-két mellékszereplőtől eltekintve.
Számomra elég középszerű volt, bár annál talán egy fokkal jobb. -
Nekem a FFVII es a FFX volt a kedvencem tortenetileg is. A FF8 se volt rosz de a FF9 mar nem annyira. Naon kivancsio vaok a FFXII-re. -
Prof William #22924 Eggyetértek!
FF forevör!
Nár csak a 8- történetét kéne feldolgozni egy jó kis hosszú sorozatban és akkorm ár nyugodtan meghalhatok!
Persze a 7 feldolgozásától sem tekintek el.... -
A Holló
Sok évvel ezelőtt láttam,és most újra.
Milyen jó kis film volt,egyszerű és mégis valahogy nagyon ellett találva.
Semmi nagy cécó meg minden,és a zenéje is szupi.
Sajnos Brandon Lee életét vesztette a forgatás alatt,pedig jólett volna látni még további filmekben. -
Harsh Times (most indul, vmi Training Day-szerű film, de a néhány szerencsés szerint jobb annál), The New World (a Pocahontas sztori új feldolgozása, de valószínűleg ezúttal nem a nyálasabbik módon :) ), I'm Not Here (ha minden igaz, ő alakítja majd Bob Dylan-t ebben az életrajzi filmben), Rescue Dawn (na, ez valami vietnámos-repülős-megmentős izé lesz, hááát... majd meglátjuk), Batman Begins folytatás.
Egyelőre ennyit tud a jövőbeni szerepeiről az imdb.
-
Lopakodó
Egész jó film lenne, ha a végén a nő nem ölne meg x embert és őt megölték volna. Effektek amúgy nagyon ott vannak szerintem.Délutáni akciófilmnek egész jó.
6/10 -
akos #22920 És az Equilibrium-ról se feledkezzünk meg...