[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mentol #22950 No a hypenak köszönhetően én is megnéztem a FinalFantasy:AdventChildren c. animációs filmet(azért írom ezt, mert elsőre nem volt világos). Én szeretem a rajzfilmeket, és mostanában szerencsére egyre több minőségi darabhoz van szerencsénk a netnek köszönhetően.
Erről azonban azt kell mondjam, hogy: értelme semmi fogd meg jól... Legalábbis - gondolom - atoknak, akik nem játszottak a játékokkal, mint én se. Esküszöm, se füle-se farka nem volt. Ráadásul a különböző jelenetek sem következtek egymástól, így igazán nem is bírtam követni a történéseket. Amikor már kezdtem ráizgulni valamelyik cselekményre, bevágtak egy teljesen másról szóló jelenetet, és már el is vesztettem a fonalat.
A felirat sem volt igazán nyerő(bien féle xvid verzió), mert soxor még összefüggés sem volt a kép és a felirat között.
Egyszóval: 3/10 a képi világ miatt.
Amúgy a távolkeleti filmekben mindig azzal kell szembesülnöm, hogy szorosan rajta kell lennem a filmen, hogy megértsem. Olyan kapkodósnak tűnik mind, mert összefüggéstelenül követik egymást a jelenetek, és nem tudhatom, hogy miből következik az éppen történő dolog. Nah, mind1.