106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Moziba filmetnézni???????
Mekkora hülyeségmá.
FILMeket itthon szokok nézni, nyugiban, békében :-))) -
Jah bocs ! Assztem filmet nézni mentél. Így már más ! :DDD -
Vazze. Pedig annyira egyszerű a válasz: nö
:-) -
Azumi2: Death or Love
Jóak volt, s mégsem ! Nem olyan mint az 1, sokkal gyengébb, már a cím is gáz. Próbáltak nagyobb szabású filmet csinálni belőle, így nem olyan pörgős, sőt itt-ott már uncsi (pl. a fél órás haldoklós jelenetek), de ettől függetlneül ez is egy igen szórakoztató film maradt, immáron rengeteg szereplővel és statisztával. Bár a jellemek mintha kissé visszafejlődtek volna, hogy tovább lehessen őket szivatni és hiányzott nekem Saru is, bár Kanbei benne van ! A manga fílin az teljesen oda...
Ettől függetlenül élveztem.
Ha az Azumi1 9/10, ez mondjuk 6/10...
Dehát ez van, Shusuke Kaneko és Yoshiaki Kawajiri 1xűen NEM Ryuhei Kitamura és Isao Kiriyama !
*************SPOILER*************
Jellemző a szerepjátékos múltam, met mikor Azumit beszívatja a pók a náderdőben az első vágás után már mondtam is, mint a gyerekek a bábszínházban, hogy "A nádat Azumi, a NÁDAT vágd !". :DDD -
Minek kínzod magad ilyesmivel ?!! :DDD -
A hétvégén filmdömping volt.
1. Sleepy Hollow: az a jó Tim Burton-ben, hogy filmjeit meg lehet nézni többször is, félelmetes hangulat árnyalja át mindet. 8/10
2. Idióták (Lars Von Trier - Dogma 2): Improvizáció az egész. 18 év alattiak és mentálisan gyengék számára nem ajánott... Nehéz kikerülni a hatása alól. 9/10
3. Országúton (Fellini): Olasz temperamentumok, melankólikus képsorok, non-happy end. 9/10
4. Vidocq: Kellemes meglepetés volt. Néha gyomorforgató. 8/10
5. Rossz Nevelés (Almodóvar): Melegvonal erőteljesen. Megrázó. 9/10 -
nemtom.. kicsit erdekes... mindenesetre nem erdekelne ha az ocsikere vagy a papira vagy akarki masra szallna ra a banda vagy maffia vagy nevezzuk akarminek...
ettol fuggetlenul jo film -
Meglestem ma a Spongyabob kockanadrág nagyfilm... BESZTESZT! :D Bár hiányoltam belőle a kis epízódokban felbukkanó fetrengve röhögős poénokat. Simán besűríthették volna ebbe is. Mindenestre ebben is voltak nagyon jó poénok. Tetszett nagyon! :D -
1. nem a maffia
2. ha beköpné az egész bandát akkó métne? -
Four Brothers
Huhh en azt hittem szarabb lesz, es megse!
Egesz jo kis film volt! Bar egy kicsit erdekesnek tartottam az alapkoncepciot..
SPOILER ON:
mamira raszall a maffia???? a mamira???
SPOILER OFF
7/10
-
qper #23348 20 éve készült a Bloodsport? Te jó ég, mennyire öregszem. Vénségemre még moziban láttam... -
qper #23347 ez futott nálunk Az óceánjáró zongorista legendája címen ugye? -
Mindhunters kedden a tv2n
-
Prof William #23345 Láttam végre az Álmosvölgy Legendáját!
Az hibáival eggyüt is hatalmas egy film! Szinte minden kép felért egy mesterművel. Tim Burton tud!
Néhol kicsit túl naturális volt, de ez belefért. (Amúgy baltával ha megszakadsz, se tudod senkinek a fejét levágni egy csapásra.) Egyedül a banya barlangjában lévő rész volt sz*r. Annyira nem illet az egész filmbe az a gagyi CG trükk, hogy csak na.
De nagyon jó film volt. 10/9 - néhány hangulatromboló elem miatt. -
Nyiri #23344 Fizika is zero. :) -
Stealth:
tipikus piff-paff, fél film CGI, összevissza robban minden, nem történik igazán semmi és 0 sztori. 3/10 -
A 40 éves szűz
--------------------
5/10
Mérsékelt spoiler.
Számomra nem okozott katarzist, tipikus amcsi vígjáték, pár elképzelhetetlen szituval és jellemmel.
Én a főszereplőtől sem dobtam hátast, a mellékszereplők sokkal jobbak voltak (kiváltképp a jóbarátokban Phoebe későbbi férjét alakító csávesz :-D).
Pár jelenet teljesen oda nem illő volt, a naaaaaaagy epilálós rész is gyengébb mint mondjuk a Tökalsóban láthattuk, illetve a reggeli merevedést is poénosabban oldotta meg Jim Carrey anno :-)))).
Az olyan vicceket meg kifejezetten nem szeretem, mikor a főszereplő új bicót kap ajándékba majd utána hosszú zenés montázzsal mutatják mennyire élvezi az életet az új bicóján, de mivel már 2 perce nem volt poén, ezért muszáj volt egy hatalmas borulást betenni, amivel azért érzékeltetik -birkamód- hogy igazából egy szerencsétlen fasziról van szó.
1-2 poén ütött, de összességében nem nagy eresztés, szokásos iparosmunka, felejthető.
Ja és a végén lesz egy idióta "mindenszereplő viccesen táncol és énekel mert boldogok" jelenet, ott már kényelmetlenül éreztem magam. -
BROÁÁÁÁÁÁÁÁF
-
Dejóhogy szólsz, pont azon gondolkodtam, hogy mit akartam lehúzni a netről mert már rég láttam és alapfilm!
:-) -
a korábbi, régi filmjeit (hollywood előtti) már nagyon rég láttam, és akkor még pici voltam igy nem mondhattam ezt :) -
Ebben a filmben?
-
Nyiri #23337 Elfelejtetted hogy Jet Li legjobb szineszi alakitasa a palyafutasa soran :) -
Danny the Dog aka Unleashed:
Jet Li messze legjobb hollywoodi filmje. Egyik legjobb akciófilm utóbbi időben, de számomra nem nyujtott semmi pluszt ennek ellenére. A harc jelenetek nagyon jók voltak, a szereplők is, Freemannek meg tiszta Ray Charlesszos beütése volt :) A sztori sztem kicsit gyenge, de a film elérte a célját: 1,5 órán keresztül szórakoztatott.
6/10 -
The Usual Suspects (aka "Közönséges bűnözők", 1995, http://imdb.com/title/tt0114814/)
Megfújnak egy rakomány fegyveralkatrészt, és a rendőrség egy füles alapján összeszed öt ismert new yorki bűnözőt, akik mit sem tudnak az egészről, bár korábban voltak kapcsolataik egymással. Miután kiszabadulnak, újra összeállnak, hogy revansot vegyenek a rendőrökön, és mellesleg lenyúljanak pár milla értékű ékkövet. A rajtaütés sikeres, de LA-be kell menniük, hogy elpasszolják az árut. Az események itt teljesen váratlan fordulatot vesznek (úgysemondommeg :) ), aztán a vége felé megint lesz egy csavar, a lezáró utolsó nagy döbb meg ismétcsak jól felforgat mindent. :)
Jó film, kár, hogy csak kb. kétszer érdemes megnézni. Egyszer, amikor elsőre megnézi az ember, és másodszor, amikor már a végeredmény ismeretében alaposabban figyelve újra végignézi. Illetve nekünk, magyaroknak külön okunk is lehet rá: van benne egy magyar bűnbanda is, ráadásul tényleg a mi ékes nyelvünkön szólalnak meg. Hiába no, mi mindig egzotikum leszünk Hollywood-ban. :)
Értékelés: 8/10 (az imdb top #250-ben a 19. helyen áll)
-
Inkább bőrlenyúzás. -
tééék -
Ez valami folytatas akar lenni? -
Hát nemtom. :| -
Megnéztem a Crash-t is, nem votl rossz film, de annyira nem jött be, ahogy az imdb-s szavazóknak. -
Glory (1989, http://www.imdb.com/title/tt0097441/)
Aki az amerikai polgárháborús filmeknél leragadt a(z egyébként kitűnő) többrészes Gettysburg-nél (amit itthon is adtak már), de azért valamennyire érdekli a korszak, és kíváncsi egy másfajta filmre is, nézze meg a Glory-t, nem fog csalódni. Igaz történeten alapuló film Robert Shaw ezredes fennmaradt levelei alapján, aki a polgárháború első, csak feketékből álló (természetesen északi) ezredének, a massachusettsi 54-eseknek volt a parancsnoka. A film bő másfél órában foglalja össze azt az időszakot, míg parancsot kapott az új ezred felállítására és kiképzésére, egészen a charlestowni ostromig, ahol olyan hősiességet tanúsítottak, hogy Lincoln további fekete ezredek felállítását is jóváhagyta. Ezen időszak alatt Shaw-nak fehér tiszttársai megvetésével, és a déliek halálos ítéletével (minden, a Konföderációra támadó fegyveres feketét és az őket vezető fehér tisztet törvény szerint azonnali halálra ítéltek) kellett megküzdenie, de teljesítette a feladatot, és kivívta a többiek megbecsülését.
Egész jó kis film, pláne, hogy totálisan hiányzik belőle minden pátosz, amerikai hősmítosz, vagy a szokásos szabadság - egyenlőség - testvériség nyálhömpöly. Kár, hogy sok szálat felvesz és egyszerűen eldob, a sztoriban több lehetőség is volt, talán többrészes tévéfilmként jobban sikerült volna.
A főbb szerepekben Matthew Broderick, Denzel Washington, Morgan Freeman és Cary Elwes látható, a film 3 Oscar-t, meg egy csomó egyéb díjat is nyert.
Értékelés: 7/10 (az imdb 8.1-es értékelése sztem túlzó, de helye van a top 250-ben)
Ui.: Újabb Tesco "óccsó" gyöngyszem: Vidocq, magyar + francia 5.1 vagy 5.1 DTS, magyar felirat, no reklám, rengeteg extra (interjúk, werkfilm, Apocalyptica klip, stb.), szép animált menük, kitűnő kép és hang, Mokép kiadás.
-
Nyiri #23328 En a film megnezese utan kurva szomoru voltam :) -
Kör 2:
Unalmas, gagyi, semmi köze az előző részhez, bár az is elég hurka eresztés volt, de valamivel jobb azért. Néztem volna a Spongyabobot :( -
Jo film? En meg mindig nem tudok aludni annyia a hatasa allat vagyok. -
Nyiri #23325 Nagyon jo film. -
Legend Of 1900
No comment. -
Hat a rendoros hulyeseg volt valoban. A utcai szivatasoknal rohogtem jokat :D
Foleg a vese es a kurvas jelenet :DDD -
jaja :( -
szerintem is :( -
Nyiri #23320 Szerintem azert ebben is volt nagyon sok szanalmas es egyaltalan nem vicces resz.
-
Tudgyatok ma este volt a Kesz Atveres es pont neztem hogy a roman TV-ben is keszult egy ilyen musor csak naluk harom csaj a musorvezeto.
El kell hogy mesejem hogy ez annyira de annyira kinos es lealazo amit ez a harom hulye liba muvel hogy az mar fajdalom.
Megyek fejbe lovom oket.
Apropo a mai Kesz Atveres volt eddig a legjobb :D