1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    A 40 éves szűz
    --------------------
    5/10
    Mérsékelt spoiler.

Számomra nem okozott katarzist, tipikus amcsi vígjáték, pár elképzelhetetlen szituval és jellemmel.
    Én a főszereplőtől sem dobtam hátast, a mellékszereplők sokkal jobbak voltak (kiváltképp a jóbarátokban Phoebe későbbi férjét alakító csávesz :-D).
    Pár jelenet teljesen oda nem illő volt, a naaaaaaagy epilálós rész is gyengébb mint mondjuk a Tökalsóban láthattuk, illetve a reggeli merevedést is poénosabban oldotta meg Jim Carrey anno :-)))).
    Az olyan vicceket meg kifejezetten nem szeretem, mikor a főszereplő új bicót kap ajándékba majd utána hosszú zenés montázzsal mutatják mennyire élvezi az életet az új bicóján, de mivel már 2 perce nem volt poén, ezért muszáj volt egy hatalmas borulást betenni, amivel azért érzékeltetik -birkamód- hogy igazából egy szerencsétlen fasziról van szó.

1-2 poén ütött, de összességében nem nagy eresztés, szokásos iparosmunka, felejthető.

Ja és a végén lesz egy idióta "mindenszereplő viccesen táncol és énekel mert boldogok" jelenet, ott már kényelmetlenül éreztem magam.