106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Tim Burton IMDB
  • Sir Quno Jedi
    Burton... De tényleg alapmű. A Corpse Bride előtt mindenképpen kötelező a The Nightmare Before Christmas (93) és csak utána a CB (05) !
  • Blasta
    sztem ja, ez ügyben eléggé egyedi a véleményed
  • North
    Csak én látom úgy hogy a világ egyik legszarabb filmje volt? Agyatlan baromság volt az egész. Persze ez csak saját vélemény, de a negatív top10-be benne van nálam.
  • Gorvik #23714
    Karácsonyi Lidércnyomás
    Eddig nem igazán érdekelt, de a film megnézése után a fejembe véstem Tim Burtun nevét.
    Elképesztő egy film. És mindez az idegölő stop motion technikával. Well,

Doom
    Nem vagyok nagy igényű, a ténylegesen szar filmek is tetszenek általában. De ez a szar még a szar is szarabb. Remélem elég érthető voltam... :)
  • Ombika
    Lofaszt szar isten volt ,ezt vartam tole semmi agyalosat csak a lovoldozes!!!
  • Rafaelo
    zöld idegen az jóa
  • Sephi
    SPINDLER!!!1

Az amikor a gyerek szulinajan kameraznak oszt elmegyen egy olyan leny a kamera elott.

De szerintem a legparasabb resz az volt amikor Graham megy ejszaka a kukoricasba es hirtelen megfordul es egy ufo lab behuzodik :D

JAAAAJ! :D
  • Kandurex
    Mert mi volt a szülinapos rész? Régen láttam, ma meg már nem volt kedvem újra nézni, szal nyugodtan spoilerezz :)
  • desigo
    én végigrettegtem annó a moziban..
  • zaki
    nekem is nagyon bejön a film, dvd-n királyok a hangok :)
  • CSOCSO
    szerintem is uber a film!! nagyon tetszett hogy szinte sosem mutattak ugy igazan az alieneket.. a szulinapos resz engem is kirazott:D
  • Alien
    Hétvégi termés

House Of Wax: Háááát nem vmi nagy szám :D Szokásos Isten háta mögötti hely, ahol persze sose jár senki csak az áldozatok :)

Világok Harca: Sokkal sokkal többet vártam, csalódtam a filmben nem volt nagy szám, egyszer meglehet nézni,volt benne egy-két jó dolog azért, de ID4 sokkal jobb szerintem hamár idegen megszállásról beszélünk :)

Batman Begins: már az elején látszott, hogy nem egy megszokott hangvételű Batman filmről van szó, tetszett ez a hangulat ami a film alatt volt, és az is nagyon tetszett, amikor Batman először lépett színre és valóban úgy volt a jelenet, hogy Batmant úgy ábrázolták mint egy olyan személyt akitől félni kell. Tetszett t:) Imdb-n láttam, hogy a következő Batman is készül és ismét Christian Bale lesz a főszerepelő, Alfred pedig Michael Cain marad. Mondjuk először nekem ő kicsit furcsa volt valahogy Alfred szerepében :) A Madárijesztő figura meg beugrott még a régi Batman rajzflmsorozatból :))
  • Sephi
    Nekem az a film nagyon teccet es majig alitom hogy az egyik legjobb a temaban.
  • Prof William
    Jelek.

Nagyon jó film volt! Nam is annyira a zufók :) voltak a lényeg hanem a pap szorija, aki a atéltek hatására visszatalált Istenhez. Persze azért a borzongatós részek is nagyon jók voltak. Az a szülinapi felvétel.... áhhhhhh. Libabőrös lettem.
    Még a rendező is szerepelt benne egy 5 percet.

Szóval ez egy nagyoan jó film volt! Ajánlom mindenkinek, aki nem ilyedős egy kicsit...
  • Rafaelo
    énis inkább bad boyzos volt a vége :D
  • Dynamic
    A Farkasok birodalmától jobbat vártam, mert az elején még azt gondoltam, hogy valami misztikus thriller, de aztán csak egy "sima" egyszer nézhető krimi lett.
  • Sati84
    Ong Bak: nem nyűgözött le annyira, mint vártam, bár ez a Tony gyerek tud valamit...
    7/10

Corpse Bride: Egész jó volt, viszont sokkal magával ragadóbb hangulatot vártam. És különbenis, miért csak 6 szeme van a pókoknak?
    8/10
  • Kanál
    10/4 max
    tapló télapó viszont tényleg nagyon jó
  • Rafaelo
    farkasok birodalma 4/10

zsan rénós nyomozós törökös spoiler on agymanipulálós szar
    vége izgibb .....
  • I.C.ram
    Tapló télapó: Műfajában isten! :D végig röhögtem az egészen :)
  • Kanál
    most fogok nekiállni majd meglátjuk milyen
  • Sil3nt
    Tim Burton's Corpse Bride [A halott menyasszony]

Nem sikerült csalódnom Tim Burton munkájában. Hihhetetlen képi világ tárul a néző elé. Hihhetetlen poénokkal és történettel. Történet maga szomorkás és nagyon az érzelmekre hat, de a film köbeni poénok nagyon meglazítják ezt, így tökéletes egyensúlyban van a néző. Már-már abszurd ábrázolásmód gyönyörű és erre csak Johnny Deep szinrkonhangja teszu be a pámát.
    Aki kicsit is szereti az absurd humort és Tim Burton munkáit annak kötelező darab.
    Engem lenyűgözött [képkockánként milliméterekkel mozgatták, hogy mindezt digitális fényképezőgéppel rögzítsék.]

----> 9.5/10
  • jointeer
    enniyre tetszik neked a doom? :o

-.-
  • Sephi
    Szegyeld magad hogy egy hozzaszolasba mered emliteni a ket cimet :D
  • jointeer
    Doom - szarvolt

Forrest Gump - az már joak
  • Sil3nt
    hát én pont az ellenkezőjét gondolom. Amikor megnéztem elég gyenge és érzékeny állapotban voltam [b.nő miatt] de nekem beütött. Eddig a saw1-2 ütött ennyire, bár picit más kategorai, de kötélidegzetem van de ez akkor is tetszet
    tiszteletben tartom a véleményed és lehet, hogy abban igazad van, hogy a történet nulla és az audio és vizuális hirtelen képhatások már lejártak de nekem ritkán jön be ennyire egy ilyen műfajú film.
  • PetruZ
    Előre kiírom: szerintem...

The Descent (2005)
    Kábé egy óra unalmas barlangi túlélőshow, kábé fél óra unalmas szörnyes-kergetőzős, és egy halálsz*r "csavaros" befejezés. Lehet, hogy csak én voltam fáradt, vagy nem működtek a befogadó receptoraim, de sztem ez egy teljesen jellegtelen és az átlagosnál is gyengébb film.
    Értékelés: 2/10

Ui.: Fordulat az nincs. Fröcskölős belek még kevésbé (ha az, ami a filmben van, "fröcskölős belek" kategória, akkor pl. a Saw is az...). Feszültség? Hát... talán a lámpákban. A "hirtelen hangok" téma meg már vagy húsz éve lefutott. A végefelé pedig a dráma az nagyon dráma. Teljesen szívszakajtó, de tényleg...
    A film első kb. tíz perce (az ablakos-felriadós jelenetig) messze jobb sztorit sejtet. Ne ugorjatok be a mézesmadzagnak... :(
  • SASboy
    van 1 pali az mindig megöl vkit és annak adja ki magát akit megölt. jó kis film
  • ffxi
    Jó, de milyen témájú?

• magus
    nem az az a film aminel tempbann jart dc-n ha meglattak nalad annyira szornyu?:)
  • Sil3nt
    The Descent

Hát igazán jó kis barlangos-horror film. Szerintem e műfaj egyik legjobbja ha nem a legjobb! Végig leköti a néző figyelmét és a vége igen csavaros fordulattal ér véget. Kimondottan 18+-os film, tehát aki nem bírja a fröcskölt belek látványát és a feszültséget, nomeg a hirtelen hangokat az jóé teszi ha kihagyja.

9/10
  • SASboy
    nekem tetszett az a film
  • Iori
    de, angelina jolie+ethan hawke
  • SASboy
    nem taking lives?
  • ffxi
    Talking lives milyen film?

• Sephi
    SAW

Azota is mindenap lemegyen es csangohangom is ez a telcsinel :DDDDD
  • SASboy
    magyarok közül egyik kedvencem. 5x láttam idáig
  • Sir Quno Jedi
    Jaaa, csak azért mert még nem volt érzkezésem megnézni, csak ott rohad... Értem.
  • Sir Quno Jedi
    Ez még csak nem is ismerős !