106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tim Burton IMDB -
Burton... De tényleg alapmű. A Corpse Bride előtt mindenképpen kötelező a The Nightmare Before Christmas (93) és csak utána a CB (05) ! -
sztem ja, ez ügyben eléggé egyedi a véleményed -
North #23715 Csak én látom úgy hogy a világ egyik legszarabb filmje volt? Agyatlan baromság volt az egész. Persze ez csak saját vélemény, de a negatív top10-be benne van nálam. -
Karácsonyi Lidércnyomás
Eddig nem igazán érdekelt, de a film megnézése után a fejembe véstem Tim Burtun nevét.
Elképesztő egy film. És mindez az idegölő stop motion technikával. Well,
Doom
Nem vagyok nagy igényű, a ténylegesen szar filmek is tetszenek általában. De ez a szar még a szar is szarabb. Remélem elég érthető voltam... :) -
Lofaszt szar isten volt ,ezt vartam tole semmi agyalosat csak a lovoldozes!!! 
-
zöld idegen az jóa -
SPINDLER!!!1
Az amikor a gyerek szulinajan kameraznak oszt elmegyen egy olyan leny a kamera elott.
De szerintem a legparasabb resz az volt amikor Graham megy ejszaka a kukoricasba es hirtelen megfordul es egy ufo lab behuzodik :D
JAAAAJ! :D -
Mert mi volt a szülinapos rész? Régen láttam, ma meg már nem volt kedvem újra nézni, szal nyugodtan spoilerezz :) -
én végigrettegtem annó a moziban.. -
nekem is nagyon bejön a film, dvd-n királyok a hangok :) -
szerintem is uber a film!! nagyon tetszett hogy szinte sosem mutattak ugy igazan az alieneket.. a szulinapos resz engem is kirazott:D -
Hétvégi termés
House Of Wax: Háááát nem vmi nagy szám :D Szokásos Isten háta mögötti hely, ahol persze sose jár senki csak az áldozatok :)
Világok Harca: Sokkal sokkal többet vártam, csalódtam a filmben nem volt nagy szám, egyszer meglehet nézni,volt benne egy-két jó dolog azért, de ID4 sokkal jobb szerintem hamár idegen megszállásról beszélünk :)
Batman Begins: már az elején látszott, hogy nem egy megszokott hangvételű Batman filmről van szó, tetszett ez a hangulat ami a film alatt volt, és az is nagyon tetszett, amikor Batman először lépett színre és valóban úgy volt a jelenet, hogy Batmant úgy ábrázolták mint egy olyan személyt akitől félni kell. Tetszett t:) Imdb-n láttam, hogy a következő Batman is készül és ismét Christian Bale lesz a főszerepelő, Alfred pedig Michael Cain marad. Mondjuk először nekem ő kicsit furcsa volt valahogy Alfred szerepében :) A Madárijesztő figura meg beugrott még a régi Batman rajzflmsorozatból :)) -
Nekem az a film nagyon teccet es majig alitom hogy az egyik legjobb a temaban. -
Prof William #23704 Jelek.
Nagyon jó film volt! Nam is annyira a zufók :) voltak a lényeg hanem a pap szorija, aki a atéltek hatására visszatalált Istenhez. Persze azért a borzongatós részek is nagyon jók voltak. Az a szülinapi felvétel.... áhhhhhh. Libabőrös lettem.
Még a rendező is szerepelt benne egy 5 percet.
Szóval ez egy nagyoan jó film volt! Ajánlom mindenkinek, aki nem ilyedős egy kicsit... -
énis inkább bad boyzos volt a vége :D -
A Farkasok birodalmától jobbat vártam, mert az elején még azt gondoltam, hogy valami misztikus thriller, de aztán csak egy "sima" egyszer nézhető krimi lett. -
Ong Bak: nem nyűgözött le annyira, mint vártam, bár ez a Tony gyerek tud valamit...
7/10
Corpse Bride: Egész jó volt, viszont sokkal magával ragadóbb hangulatot vártam. És különbenis, miért csak 6 szeme van a pókoknak?
8/10 -
Kanál #23700 10/4 max
tapló télapó viszont tényleg nagyon jó -
farkasok birodalma 4/10
zsan rénós nyomozós törökös spoiler on agymanipulálós szar
vége izgibb ..... -
Tapló télapó: Műfajában isten! :D végig röhögtem az egészen :) -
Kanál #23697 most fogok nekiállni majd meglátjuk milyen -
Tim Burton's Corpse Bride [A halott menyasszony]
Nem sikerült csalódnom Tim Burton munkájában. Hihhetetlen képi világ tárul a néző elé. Hihhetetlen poénokkal és történettel. Történet maga szomorkás és nagyon az érzelmekre hat, de a film köbeni poénok nagyon meglazítják ezt, így tökéletes egyensúlyban van a néző. Már-már abszurd ábrázolásmód gyönyörű és erre csak Johnny Deep szinrkonhangja teszu be a pámát.
Aki kicsit is szereti az absurd humort és Tim Burton munkáit annak kötelező darab.
Engem lenyűgözött [képkockánként milliméterekkel mozgatták, hogy mindezt digitális fényképezőgéppel rögzítsék.]
----> 9.5/10
-
enniyre tetszik neked a doom? :o
-.- -
Szegyeld magad hogy egy hozzaszolasba mered emliteni a ket cimet :D -
Doom - szarvolt
Forrest Gump - az már joak -
hát én pont az ellenkezőjét gondolom. Amikor megnéztem elég gyenge és érzékeny állapotban voltam [b.nő miatt] de nekem beütött. Eddig a saw1-2 ütött ennyire, bár picit más kategorai, de kötélidegzetem van de ez akkor is tetszet
tiszteletben tartom a véleményed és lehet, hogy abban igazad van, hogy a történet nulla és az audio és vizuális hirtelen képhatások már lejártak de nekem ritkán jön be ennyire egy ilyen műfajú film. -
Előre kiírom: szerintem...
The Descent (2005)
Kábé egy óra unalmas barlangi túlélőshow, kábé fél óra unalmas szörnyes-kergetőzős, és egy halálsz*r "csavaros" befejezés. Lehet, hogy csak én voltam fáradt, vagy nem működtek a befogadó receptoraim, de sztem ez egy teljesen jellegtelen és az átlagosnál is gyengébb film.
Értékelés: 2/10
Ui.: Fordulat az nincs. Fröcskölős belek még kevésbé (ha az, ami a filmben van, "fröcskölős belek" kategória, akkor pl. a Saw is az...). Feszültség? Hát... talán a lámpákban. A "hirtelen hangok" téma meg már vagy húsz éve lefutott. A végefelé pedig a dráma az nagyon dráma. Teljesen szívszakajtó, de tényleg...
A film első kb. tíz perce (az ablakos-felriadós jelenetig) messze jobb sztorit sejtet. Ne ugorjatok be a mézesmadzagnak... :(
-
van 1 pali az mindig megöl vkit és annak adja ki magát akit megölt. jó kis film -
Jó, de milyen témájú?
-
nem az az a film aminel tempbann jart dc-n ha meglattak nalad annyira szornyu?:) -
The Descent
Hát igazán jó kis barlangos-horror film. Szerintem e műfaj egyik legjobbja ha nem a legjobb! Végig leköti a néző figyelmét és a vége igen csavaros fordulattal ér véget. Kimondottan 18+-os film, tehát aki nem bírja a fröcskölt belek látványát és a feszültséget, nomeg a hirtelen hangokat az jóé teszi ha kihagyja.
9/10 -
nekem tetszett az a film -
de, angelina jolie+ethan hawke -
nem taking lives? -
Talking lives milyen film?
-
SAW
Azota is mindenap lemegyen es csangohangom is ez a telcsinel :DDDDD -
magyarok közül egyik kedvencem. 5x láttam idáig -
Jaaa, csak azért mert még nem volt érzkezésem megnézni, csak ott rohad... Értem. -
Ez még csak nem is ismerős !