106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
beyond re-animator
hűde ritkaszar egy film ez :@ -
Lipi1980 #24358 Most láttam a Haláli hullák hajnala c. filmet! Az angol humor nagyon érződik rajta, nagyon tetszett!!!
-
Marmint micsoda? A film vagy maga a teny hogy moziba kell nezni? Mert ha az autobbi akkor en azt moziba neztem de akkor is egy nagy baromsag volt. -
Lord of War
8.5/10
Csak azert nem adok 10/10-et mint Mike, mert tokeletes film nincs. :P
De szerintem alapmu lesz. -
Sin City
hű ez nagyon ott van, most láttam először, a hangulata, a képi megjelnítés, a történet, hű
10/10
Constantin
hát a démonvadászon elaludtam, unalmas, béna, csöppet sem rémisztő ijesztgetés
2/10
-
olyan mint a AvP
-
Jah es aki ennyire igenytelen hogy nem moziba nezi meg azt mar alapbol totalis hulyenek itelem es nekem ne merjen velemenyt ide irni.
Minden faszfej haverem aki gepen nezte leszidta. Hulyek. -
King Kong - 

A film eleg unalmasan kezdodik de a kepi vilag azaz a varos hogy kinez az mar alapbol teccik. Asztan kezd izgalmas lenni. Asztan szolalni nem birsz es tatot szajjal nezed az akciot. Asztan nevetsz. Majd megint tatott szajal nezed. Majd elszomokodsz. Majd elundorodsz. Az egesz film egy kedely zsonglor mert mar nem tudod milyen alapotban vagy. Az egyetlen negativum az a vege fele kezd lenni amikor mar kicsit sok.
De alapjaba veve az egyik leg lelegzetelalitobb film amit valaha lattam es igen sokkalta utosebb volt mint a ROTK.
Peter Jackson elott meghajolok es alig varom a kovetkezo filmjet.
FANTASZTIKUS! -
atyaég : "Was shot in 25 days." -
Saw II
Összeségében nem volt rossz, de az egytől elmaradt. Az kult lett, ez nem, csak egy sima kellemes iramú, jó endinggel ellátott thriller.
Kezdem a negatívumokkal:
-Az a kigyúrt állat nagyon irritált, iszonyatosan megutáltam a cirka másfél óra alatt. A karakter szépen volt kidolgozva, meg a színész se volt gáz csak annyira hűen eljátszotta ezt hogy szinte ááááh. Lassan már elment a kedvem mikor az összevissza baromkodott.
-"Ohh yes there will be blood." És tényleg. Nekem sok volt már, sztem felesleges volt a töménytelen mennyiségű vér. (utoljára az Ichi T.K. ben láttam ennyit :DDD meg még 1000x :))
-Az ending számomra nem hozott akkor meglepetést mint az 1, sztem miután ketten maradtak (srác+Amanda) már lelehetett vágni a végét ha az ember előtte látta az előzö részt. De ennek ellenére ütős volt, talán ezt a pontot mégis csak a pozítivumok közé kell sorolni.
-Túl sokan voltak a házban...Egy két karakter felesleges volt, töltelékeknek tették bele hogy legyen még több kínzás és vér :P
Ami jó volt:
-Nagyon jó iramú volt, végig a székbe szögezi a nézőt, minden egyes percben történik vmi fontos és érdekes képsor.
-Ending. Talán ide lehet sorolni hogyha az illető nem látta az első részt.
-Összeségében úgy ahogy rendbe volt, de aki látta az első részt annak biztosan nem fog annyira tetszeni a 2. felvonás. Aki meg nem látta, annak kellemes élmény lehet, és készüljön fel a töménytelen mennyiségű vérre. -
Bőrnyakuak
Az első 1 óra után azt hittem ez lesz 2006 legjobb filmje.És EDDIG az is. :) Mondjuk annyira nem lett jo, de Donnie Darko Nagyon most is nagyon jól játszik és tele van poénokkal.
8,5/10 -
feketeribizli #24348 23 h órától hajnali 5 óráig a fashion tv-t bámulom.
Tegnap végre jó filmet adtak, s egészen 2 óra 50 perctől 5- óráig néztem. -
feketeribizli #24347 Este nézzük a blu tv-t! -
feketeribizli #24346 A blu tv-n? -
Alone in the darkot láttam sajnos :( :DD
már értem... -
feketeribizli #24344 Sárkány tetszett a legjobban! -
feketeribizli #24343 Film, vagy netán valóság?! -
Eskuszom ha ennek az embernek egy filmje sem lesz a legroszabb Top100-ban akkor megtapsolom! (nem a regi filmekrol vala szo hanem az utobbi 4-5rol) -
EZ KESZ :DDDDDDDDDDDD
LOOL -
Nezd meg a House Of The Dead es az Alone in The Dark c. filmeket. Aztan meg ha meg nem sirtad/rohogted (utobbi a szanalomtol) halalra magad akkor esetleg a ugyenilyen csodalatos Bloodrayne c. filmet :D -
erről az Uew Boll-ról mit kell tudni? nagyon szar rendező?:D -
Hagya' ma' en foldon fetregtem a rohogesto' :D -
feketeribizli #24337 Látnám,ha beengednél, hogy megnézzem! -
Nem értem mit lehet élvezni a CsM-on. Szerintem nagyon bárgyú, és nem nagyon tudok nevetni rajta. Ellenben Vipera művészi kifejezőkészsége, hogy minden mondatot cifrán tud előadni, sokkal jobb :) -
Kanál #24335 Filmes pályafutásom során először várok nagy bevételt, hogy megtérüljön a filmbe fektetett pénz.
Rengeteg felkérést kapok, de nem nevezek meg senkit sem.
:DDDDD -
Uwe Boll Interju
#97 :DDDDDDDDD -
Engem pl naon meghatott. Eszmeletlen a vilaga es maga a story. Bennem mely nyomott hagyott az a rajzfilm. -
Ez a duma :D -
mert megtehetem
ez jó:))) -
én itt úgy vettem ki a leírtakból hogy egy évad az nem a megszokott huszonegynéhány rész úgyhogy több részletbe lesz kiadva ergó többe fog kerülni
-
valóban :o -
10-15k lesz max, de akkor vmi flancos dobozban
szvsz ennyit megér a sorozat
és meg fogom venni, mert megtehetem -
mivel hogy 26 rész az amit nálunk bemutattak és kb 1 órásak az epizódok minimum 8 korongra fogják nyomni amiért kezdetben egy 20-ast biztos elkérnek na de majd a dvd-rip
ájvi akarom mondani etel
-
tele van vele a DC 26 rész duna TV rip
-
tavasszal jelenik meg DVD-n
ha vkinek tetszett, ennyit megérdemelne ez a sorozat, hogy pénzt adjunk érte -
Belleville Randevú
szép környezet, de a karakterek vmi hihetetlenül ocsmányak
biztos nagyon szürrealisztikus meg művészi, de számomra nagyjából ennyi:
A történet sem kötött le túlságosan, ezzel együtt lehet, hogy másoknak nagyon tetszene
3/10
ha vkit érdekel 2k-ért elvihető (2 lemezes)
-
Akár még lehet is, de Jigsaw-nak ez nem stílusa. Ha megcsináltad a beteg kérését, akkor elvileg szabadság a jutalom, legalábbis a SAW 1-ben így ment a dolog.
A többi dologban igazad lehet, tán én nem figyeltem eléggé. -
nekem megvan de ... nincs felirat:D -
Nyiri #24321 Szerinted... Megneztem a Vipera osszes szezonjat es a Csengetett Mylordot is. A Mylord sokkal jobb. -
Hat en tobet rohogtem a CM-on mint a FV-eran de teny hogy mindketto utot.