106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Szar dolog mikor már egy csomó másolatot látott az ember és a végén az eredetit érzi klisésnek:D -
Ezen kár vitatkozni. Elhiszem hogy a könyv nagyon jó, de engem sem fogott meg a film. -
Hát figyelj a történet egy idős a Gyűrűk Urával. Tolkien jóbarátja volt Lewis-nak. Ha ez klisé, akkor a GyU is az. Akkoriban ez baromi új dolog volt. Semmiképpen nem klisés, max körbenőtték a mai történetek. Valahogy nálam ilyen egy gyerekmese, nem pedig az elmebeteg Harry Potter.
Szóval Lewis és Tolkien volt a fantasy műfaj atyja. -
Én untam magam rajta. Valahogy klisésnek éreztem a történetet, pedig hősiesen küzdöttem az alvás ellen :) Látványos is volt, érdekes is, de engem nem tudott megfogni. Talán könyvben jobb lett volna nekem :/
Majd máskor.
Narnia krónikái: 10 / 3 -
Én is pár napja láttam és nekem is tetszett
A történet magával ragadt miközben néztem a filmet... -
Fargo - nahátos:| -
a Vaskereszt az jó -
Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény
[The Chronicles of Narnia the Lion the Witch and the Wardrobe 2005
Azzal kezdem, hogy a könyvet nem olvastam, de befogom pótolni, mivel állítólag jobb mint a film. A filmhez úgy álltam neki, hogy foggalmam sem volt milyen lesz, csak annyit tudtam, hogy könyv adaptáció és a LOTR és Potter "studiok" dolgoztak rajta. Hát elkell, hogy mondjam, hogy egy darabig [remélem] nem józanodok ki a hatása alól. Egyszerűen olyannyira szép és szép film, hogy szavakba önteni nemtudom. Kevés filmről írok/írtam, ilyen jó kritikát, de ez iszonyat szép és érzelmes film.
Szereplők jók voltak, bár a film elején nem tetszettek nekem, és néha-néha nem felejtettem el, hogy tényleg gyermek szereplők, de itt leis tudom zárni a negatívumot ennyivel.
A történet oda lett téve rendesen, kicsit szomorkás, kicsit úgymond nemesi és izgalmas is egyben.
Vizuális effektek gyönyörűek voltak, mondjuk el is várom ilyen studiotol 2005 végére. Olyan tájak voltak, hogy leesett az álam. Néhol egy-egy kis humor felbukkant ami csak "háziasabbá", közelebbé tette a filmet a nézőhöz.
Egyenlőre nemtudok mást mondani mint számomra bekerült a top5 filmbe.
----> 9.8/10
-
ozsi #24431 a Zsernyákok tetszett !!! hétfő, tv2 n volt
meg a grease !!! :))) -
Jó kis nyugat-német, jugo, angol koprodukció. Talán még jobb is ,int a Stalingrad. -
összekeveredtek a bitek
-
lol, ezt én írtam :DDDDDDDDDDDDDDDd -
Hééé!!! Ezt nem is én írtam :D -
ja, halottam róla, vhonnan megszerválom. -
Nézd meg a Vaskeresztet is. Az is hasonló. -
dehogyis :) (ha dc-vel töltenék egy dvd-t, akkor elég sokáig kéne töltenem...) -
dc++? -
Ja, és német hanggal, magyar felirattal néztem (szinkronnal is nézhettem volna, de az nem az igazi) -
nem használok torrentet :) -
első magyar torrent oldalról van mi? :P -
[még nem látta, de érdekli a téma]
-
Sztálingrád
9.5/10
Kegyetlen jó film, nem amcsi-szerűen adja elő a sztálingrádi harcokat, hanem a kemény, rideg valóságot mutatja be. -

így van :| -
Tegnap sajnos megnéztem a Szőke Kólát. 2/10 -
én még annyit sem adtam volna rá...
legnagyobb értelmetlenség mikor a könnyűvérű akarta kivenni a tűt - nem is tudta volna használni (nem is tudta
)
-
lol -
:DDDDD -
Ehe... :-))))
-
Aeon flux
egynek jó volt így estére, meg persze tetszett pár jelenet belőle, de nem tartom egy maradandó filmnek...
viszont C.T.valami hihetetlen, eszméletlen egy nő

6/10 -
Mikell bazeg? -
Redben bazeg! -
mi a fasz van már itt? szerintetek hány embert érdekel, hogy ti mit offoltok itt össze? :(((( -
qper #24407 akkor talán azt írdd bazeg!
-
450.000 dollar bazeg! -
qper #24405 450 dollár??? Hol olvastál te ilyet?
-
qper #24404 Pi
Ritkán akad olyan film, ami felidegesít, ez sikeresen megtette. A képi világ, az irritáló amatőrszínjátszó-jellegű szereplők (az öreg Sol oly' mértékben volt antipatikus személy hogy azt kifejezni sem tudom), a világítás, a noise-effect, a nekem rendkívül száraz,semmitmondó és nehezen követhető történet végül is megadásra késztetett az első óra végén, majd egy F8 lenyomásával szomorúan konstatáltam magamban, hogy ezt a filmet és engem nem egymásnak teremtettek.
10/2 --> a viszonylag jól kinéző indiai szomszédnő miatt.
-
múltkor véletlenül láttam a Bloodraynenek a trailerjét, úgy indult az előzetes hogy: "An Uwe Boll film" , azt hitte behalok a röhögéstől :D -
sehogy sem tudtam élvezni, valami komolyabbra számítottam. bár nem láttam az előző részeket-.- -
Nekem kellemes meglepi volt, mert az első rész ugye klasszikus kedvencem, a második humornak még elment, bár kicsit befáradtam tőle, ez viszont képes volt visszahozni az eredeti hangulatot, mai köntösbe öltöztetve, bolond eseményekkel. Ennyi. :| -
Boll earned a doctorate in literature from the University of Cologne in 1995. He has written two books, Wie man in Deutschland einen Film drehen muss ('How one has to make a movie in Germany') and Die Gattung Serie und ihre Genres ('Serials and their genres'), on themes of serial TV.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD