1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sil3nt
    Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény
    [The Chronicles of Narnia the Lion the Witch and the Wardrobe 2005

Azzal kezdem, hogy a könyvet nem olvastam, de befogom pótolni, mivel állítólag jobb mint a film. A filmhez úgy álltam neki, hogy foggalmam sem volt milyen lesz, csak annyit tudtam, hogy könyv adaptáció és a LOTR és Potter "studiok" dolgoztak rajta. Hát elkell, hogy mondjam, hogy egy darabig [remélem] nem józanodok ki a hatása alól. Egyszerűen olyannyira szép és szép film, hogy szavakba önteni nemtudom. Kevés filmről írok/írtam, ilyen jó kritikát, de ez iszonyat szép és érzelmes film.
    Szereplők jók voltak, bár a film elején nem tetszettek nekem, és néha-néha nem felejtettem el, hogy tényleg gyermek szereplők, de itt leis tudom zárni a negatívumot ennyivel.
    A történet oda lett téve rendesen, kicsit szomorkás, kicsit úgymond nemesi és izgalmas is egyben.
    Vizuális effektek gyönyörűek voltak, mondjuk el is várom ilyen studiotol 2005 végére. Olyan tájak voltak, hogy leesett az álam. Néhol egy-egy kis humor felbukkant ami csak "háziasabbá", közelebbé tette a filmet a nézőhöz.

Egyenlőre nemtudok mást mondani mint számomra bekerült a top5 filmbe.

----> 9.8/10