106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Neill
    Most néztem végre nem rég az Aviatort, hát mit mondjak nagyon tetszett, öszetett film jó színészi alakításokkal és rendezéssel.
    8/10
  • akos
    Szereted a csülkös bablevest?
  • Sephi
    Nema! Az egyik legszanalmasabb film amit mostanaban lattam. Vegig izlestelen poenok sorba. Az elso resz az 1000x izlesesebb volt. Nagyon rosz izlesed van.
  • Bandee1987
    Tök alsó 2

Tök poén volt a film, jókat röhögtem rajta :)

8/10
  • bigfoot
    mesélték hogy milyen durva film az a magas feszültség
    na elkezdtem nézni,30percig néztem,aztán meg bele bele tekergettem kb a durva részeket láttam
    hát nem tom,megfájdult a fejem,elég beteg a rendezője sztem..
  • zaki
    márciusban lesz magyar, ott olvastam az 1ik topicban
  • Mike at home
    akkor nem hiába tojtak, hogy a jónép előre megnézi
  • Sil3nt
    akkor nem is létezik...szerintem 1-2hónapon belül biztos lesz :D
  • Neill
    a feliratok.hu-n még nincs fennt sajna:(
  • Iori
    nekem is kell, de még nem találtam
  • Blasta
    www.feliratok.hu
  • Neill
    Valaki tud vmi oldalt ahonnan letudok tölteni a jarhead(bőrnyakúak) című filmhez feliratot?akár angol is jó .Ezt a katona szöveget nagyon nehéz érteni.
  • Sephi
    Hat megneztuk a varva vart Uvegtigrist es azt kell hogy mondjam hogy borzalmasan szomoru. Az egyes ehez kepest mualkotas vala....

Majd irok rola bovebben.
  • I.C.ram
    Megnéztem Üvegtigris 2-t premieren.

Hááááááát.... nem volt egy nagy cucc :) Volt benne egy-két jó poén, de mégtöbb szar. Rudolf Péter szvsz nem volt túl nagy durranás a filmben, többiek sokkal nagyobbat alakítottak. Nem vártam sokat a filmtől, de valahogy ennél többet.
  • CSOCSO
    igy van!! knoxvillnek valami eszmeletlen komoly arca volt ehhez:D
  • CSOCSO
    :D:D:D
  • Kanál
    egyetertek, Knoxvilleben kellemeset csalodtam mint szinesz, kivancsi vagyok a The Ringerre mit alakitott mentalisan fogyatekoskent
  • SASboy
    nekem is tetszett, lehet a felirat miatt? :DD
  • ffxi
    Értelmezze vki nekem az Undead c. filmet, mert qrvára nem értem :((((

THX!!

• oaken
    (A fekete kalóz) Én ezen a címen láttam régebben a Tv-ben.
  • CSOCSO
    szerinem is cool film.
  • Sephi
    Hat az elso felora utan kidobtam :D
  • fifi
    Dukes of Hazzard

nem értem miért húzták le, szerintem aranyos kis film volt, én jól szórakoztam rajta. és az a Charger

8/10
  • Sephi
    Hat en is de addig tuti nem nezem meg :D
  • Blasta
    Jövőőőreeeee???????????
    Bazz, remélem még idén tölthető lesz az egész 5th évad!!!! (nincs Fox-om amúgy)
  • Sephi
    NEEEM!

NEM MEGNEZNI! MAJD JOVORE AMIKOR AZ EGESZET EGYBE! TUDOD NAGYON JOL MILYEN AZ AMIKOR A LEGJOBB JELELETNEL KESZ!
  • Dynamic
    "sok olyan van amit hulyesegnek hiszunk.. pl az emberzabalas.. a matrixban megis mennyire zsir volt... pedig ott se derult ki hogy miert az embereket zabaljak.. csak az animatrixban derult ki hogy az emberek elvettek a napfenyt a robotoktol.. ok meg rajottek hogy ember=duracell"

Mondjuk ez már a Mátrix 1-ben is kiderült.

"anno felolvastak a radioban a konyvet.. fel amerika berezelt mert azt hittek hogy valodi a tamadas"

Ez így ebben a formában nem igaz, illetve félreérthető.Nem szimplán felolvasták a könyvet, hanem úgy adtak elő egy jelenetet mintha éles közvetítés lenne.Jó, hogy beszart mindenki.Ha itt is hirtelen minden híradóban bejelentenék, hogy Magyarországot ellenséges gépek kezdték bombázni, itt is beszarna mindenki, függetlenül attól, hogy igaz-e a hír vagy csak álhírként egy huszadrangú ponyvaregényből olvasnak be valamit.
  • CSOCSO
    hm....
  • Blasta
    VÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

""24": 5th Season, 2-Hour Premiere Tonight at 8/7c on Fox"

link
  • Iori
    hát a 2046ban biztos nem, kevered sztem vkivel (ha arra gondolsz akire én, a főszereplőre)
  • CSOCSO
    Wedding Crashers

ehhhh ez jo film volt... bar kisse kiszamithato...de inkabb nem huznam le... aki akar latni egy jo kis filmet az essen neki mert szvsz eleg jo film..persze van akiknek ez nagyon nem jon be de kit erdekel?:)
    7/10
  • CSOCSO
    meg ennel is rosszabb:D
  • CSOCSO
    most van valami film amit leszedtem... ugyan az a csako szerepel benne.. 2046 a cime
  • Iori
    megszereztem az OLDBOY soundtrackjét, nagyon ott van
  • PetruZ
    Dead Man (1995, http://imdb.com/title/tt0112817/)
    Ez a Jim Jarmusch nem egy egyszerű figura, képes úgy művészfilmet készíteni, hogy az ennek ellenére végig szórakoztató és élvezhető marad (elnézést a másféle művészfilmek rajongóitól ;) ). Gondolom, a Ghost Dog-ot mindenki ismeri tőle, nos, a Dead Man sem rosszabb annál, sőt.
    Hősünk, William Blake (Johnny Depp), valamikor az 1800-as évek közepén pénzzé teszi mindenét, és útrakel a keleti partról, hogy a vasparipa akkori végállomásán, a vadnyugati Machine-ban elfoglalja leendő állását, mint titkár a Dickinson Vasműveknél. Csakhogy reményeiben csalatkoznia kell: a posta - akkori - lassúsága miatt jó egy hónapot késik, az állását már betöltötték. Utolsó centjeiből vesz egy üveg italt, hogy jól leigya magát, amikor a véletlen az útjába sodor egy papírvirágokat áruló fiatal hölgyet. A kölcsönös rokonszenv már azon az éjszakán kifejezésre jut (ehhem ;) ), de reggel betoppan a lány "úgymond" jegyese, aki kissé nehezen viseli a dolgot, a lányt lelövi, de Blake - aki akkor fog először pisztolyt a kezébe - az élete védelmében megöli a fickót, majd súlyos sebbel a mellében, elmenekül. Egy kiközösített, "Nobody" (másik neve: "He Who Talks Loud, Saying Nothing" :) ) nevű indián talál rá, és ápolja, és amikor megtudja Blake nevét, egyből azon lesz, hogy a nagy angol költő szellemét (művelt, világlátott indiánról van szó :) ) újra egyesítse jelenlegi testével. De semmi sem ilyen egyszerű: az a fickó, akit Blake megölt, Dickinson, a környék urának szépreményű fiacskája volt, így az öreg most minden elérhető gazfickót és sheriffet mozgósít, hogy kézre kerítsék a gyilkost, még külön a Vadnyugat három legmegveszekedettebb fejvadászát is a szolgálatába állítja. Nobody és Blake együtt haladnak át az erdőkön, miközben furcsábbnál furcsább alakokat sodor az útjukba a sors, akik - Nobody szerint - próbatételek, és mind Blake megtisztulását, és a következő világba történő belépését szolgálják. Pár nap alatt így lesz a városi, világot sohasem látott ifjúból olyan "költő", akinek "költészete" a pisztolya... De vajon hol lesz a végállomás?
    Az egész film fekete-fehér, ami jól passzol a fura, álomszerű, de ugyanakkor mégis éles képi megvalósításhoz. A sztori végig fenntartja az érdeklődést, ha mással nem, hát ízléses poénokkal, finom humorral, esetleg megdöbbentő, morbid jelenetekkel. A helyszínek, a szövegek, és a karakterek mind teljesen hihetetlenek, eltúlzottak, de azzal, hogy Jarmusch gondosan ügyel arra, semmi se lógjon ki az általa teremtett és látott világból, mégis egyszeriben hihetővé válnak (a film keretein belül). Sajnos példákat nehezen tudnék sorolni, mert akkor spoilereznem kellene, hogy miért is olyan az, amilyen. Látni kell.
    Értékelés: 9/10

Ui.: A szereposztás is nagyon eltalált. Depp az default jó, de pl. nem hiszem, hogy valaha is láttuk volna Iggy Pop-ot női ruhában, vagy Lance Henriksen-t emberi alkart fogyasztani. ;) De ott van még Robert Mitchum (a kemény, szikár, vén Mr. Dickinson), Gabriel Byrne, Michael Wincott (felismerhetetlen a nagy bajusz és a skót tájszólás miatt ;) ), Billy Bob Thornton, vagy Alfred Molina is. A Nobody-t alakító Gary Farmer meg pl. a Demon Knight-ból (az ütődött dagi rendőr) lehet ismerős.
    Ui.2.: Nem tetszhet mindenkinek ez a film(stílus), csak az erre fogékonyak próbálkozzanak vele. :)
  • Neill
    Tegnap este néztem meg a Saw 2-őt(fűrész 2),hát nem gondoltam volna, hogy gyengébb lesz az első résznél is, habár ebbe talán nincs annyi hiba, viszont az alakítások nagyon gyengék, és a történet is szar.Alapvetően egyszer nézhető és egyben gyorsan felejthető.
    4/10
  • Melkor
    Sziasztok!

Az túlzás, hogy most láttam (inkább olyan 10 éve :) ), de egy régi kalózos filmre lennék kiváncsi.
    Nem sokra emlékszem belőle, csak olyasmikre, hogy volt benne fekete, piros, és kék kalóz (a színek nem biztos hogy stimmelnek....) - közülük kettőt megölnek, és azok szellemei segítik a harmadik életben maradt kalózt a kritikus helyzetekben.
    Nagyon megköszönném, ha valaki meg tudná mondani, mi volt ennek a filmnek a címe!
  • I.C.ram
    ja az kimaradt, hogy...

SPOILER!!

Hogy rájött Donnie arra, hogy hogyan képes a jővőt, és azokat a zselé-szerű csöveket, mint sorsunk irányítóit, amikre szintén van egy utalás, miszerint Isten ilyen csövekben irányít minket, és hiába megyünk vissza za időben, nem nagyon lehet rajta változtatni.

Na mindegy álmost vagyok még :D
  • I.C.ram
    Meglestem Donnie Darkot rendezői változatban. Most láttam először. Fasza volt tetszett.

Remélem jól értettem:

SPOILER!!:

Tehát az egésznek az volt a lényege, mint a Pillangó Hatásnak. Ha túléli azt az abszúrd balesetet, akkor megváltoztatja a legtöbb ember életét, és a legtöbb embernek bajt okoz. Elvileg miatta rúgják ki az irodalom tanárt, ő lövi le Franket, miatta hal meg Gretchen, stb.

A csaj mondja neki, hogy: mi lenne, ha visszamenne az időben, és jobbá tenné a dolgokat. Illetve mikor Donnie mondja a kínai csajszinak, hogy holnap minden megváltozik, stb. Ezek már utalások voltak a végkifejlettre. Ezért Donnie úgy dönt, hogy inkább a szobájában marad, mikor a hajtómű becsapódik, ezzel megment jópár embert a haláltól, vagy más kudarcoktól.

Röviden, én így értelmeztem.

Pillangó hatás ugyanez volt, csak kicsit emészhetőbb változatban. Ott az ember szájába rágták a dolgokat, itt meg azért annyira nem.
  • Nyiri
    The Legend of Zorro - A Zorro alarca tetszett. Az komolyabb volt. Ez meg mint valami vigjatek. Nem olunk senkit (csak a gonoszt a vegen) csak utogetunk. Mint valami bohozat :(

Az eredeti nyelv miatt a hangok/akcentusok kiralyak voltak.

5/10