106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nehogymán komolyan vedd a filmet vazzeg!!! -
dettó -
Four Brothers -
Hat probaltam vegig nezni de nem sikerult sehogy sem. Felejtos. -
En lassan mar 4-edjere probalom megnezni de mindig elalszok akkora nagy humbuk :D -
Lipi1980 #24595 Tegnap meglestem a Mi a csudát tudunk a világról? (What the bleep do we know?) c. filmet! Háááááát... Ez valami überfasza film!
Mindig mondtam a haveromnak, hogy a Mátrix által felvetett elég súlyos filozófia igen is komoly, és lehet, hogy nem is olyannak látjuk a világot, amilyen, hanem azt minekünk bemagarázták. Merthogy csak azt "látjuk", amit az agyunk elfogad abból a másodpercenkénti 4000 milliárd bit információból, amit a szemünk képes befogadni!!!!
Létezik Isten?!?!?
Mi a gondolat?!?!?
hogy jön létre a függőség? Legyen szó fizikai vagy akár érzelmi függőségről...
Mi a szerelem? Ha szerelmesek vagyunk, akkor abba életünk párjába vagyunk szerelmesek, vagy csak egy függőséget akarunk kielégíteni, amit a szerelemhez kapcsolunk!?!?!?
Eszméletlen, hogy az ember milyen mélységekig képes leásni, ha filozofálgatásról van szó! Vagy nem is filózófia, hanem elég komoly kvantumfizika???? Többször meg kell hogy nézd ahhoz, hogy mindent megérts a filmből!!!!
Ha osztályozni kellene akkor 9/10, de csak azért nem 10/10, mert a kvantumfizikai doku-film jellege miatt egy kissé nehezen emészthető, de érdemes rászánni azt a kb 90-100 percet. Legalább egyszer!!!!
Megéri, mert tuti, hogy másképp fogod nézni a világot, miután megnézted, és meg is értetted a filmet!
-
Kult volt az már a gyenge folytatás előtt is... -
jaja, nagyon jó vilm volt!
SPOILER
csak annyit nem értek, hogy Macha is az ő személyisége volt, a többi elképzelt mellett? -
Torrentének sem ártott szerintem a folytatás, abból is kultfilm lett. -
így van. -
többsége szar 
világokharca tetszett csak ezek közül ;| -
Revolver -
Megtanultam hogy tobbet se az IMDB-be se az itt jelenlevok nagy reszere nem fogok halgatni filmugyi negativ kritikakra. GR-nek ujra sikerult megdombentenie ezzel a filmel. Egyeruen azon kaptam magam hogy nemzem mennyi van meg a filmbol mert nem akartam hogy befejezodjon. Hogy a fracba kap egy ilyen film 5.7 pontot amikor siman mehetne 8.5 korulre. Nekem nagyon teccet belole minden egyes jelenet.
[TV2-on Knajt Rajder megy GECIEK!!!111] -
Szerintem a 2. is minimum 8/10! -
Te aztán laza vagy...
tod egyáltalán milyen egy jó film?
-
moralosan #24586 Jhah meg amúgy láttam a Jarhead-et, sztem bszott jó film. -
moralosan #24585 ööhhmm... most mi van? -
Seten #24584
Ilyen esetekben egy barátnővel inkább egy kora-délutáni, lehetőleg dögunalmas-kevésnézőszámú filmre érdemes beülni.
Igaz, nem is szoktunk a végéig maradni (a film végéig). :)))
-
Mindig nálad kereste a pattikukit, mi?
-
Bazz, ez annyira nem esett el, hogy hihetetlen... :-)))))))
Sorry, tökigazad van, ezt benéztem, de mentségemre legyen mondva, hogy a mellettem ülő hölgy keze (pontosabban a kezének a helye) sokat rontott a film élvezhetőségén :-D -
Seten #24581
Te mit csinálsz a moziban, félpercenként odanézel?
RE !!!SPOILER!!!
A csaj összejött Cingárral.
Amúgy Lali barátnőjét Kerekes Éva alakítja. :)) (Rossz arcmemória?)
-
lol, én is valamelyik éjjel néztem újra, hamár BB2...
nekem tetszik a film. -
Mi a f*sz van már, hogy mindenki most látta a Bad Boyst?
Tv-ben adták, vagy mi? -
nekem a masodik is nagyon bejott... de en elfogult vagyok ( miami) nomeg az az emigracios poen a haiti hazban odabaszott :D -
Bad Boys 2 -ről van szó. az első nekem is 8/10-es. -
Macskajaj nekem sem tetszett, de amit leírtál az szvsz baromság. Pl ez az "igénytelen" duma elég sznob szöveg. -
A Bad Boys minimum 8/10!!!A macskajaj10/10 -
Macskajaj 10/10-es szerintem is:) -
Wolf Creek nagyon szar volt, mielőtt nekiállnátok leszedni :| -
nekezdmá ;| -
szem és fül :D -
Hmmm, a Világok Harcának keretsztorijának megértéséhez mi kell???
-
moralosan #24569 nem túl új filmek, de mostanában ezeket láttam:
Világok Harca: látványos, Spielberg gondolom egy nap véletlen megnyomott egy Glow-effect gombot, azt bennmaradt' a filmben. Összességében a keretsztorit nem fogtam fel.
TriplaX 2: Annyira szerintem volt rossz, mint amennyire a kritikusok húzták le... Piff-puff nyers akció.
Garfield: Aranyos volt tényleg, meg nagyon csípem a képregényt is, de sztorija ennek sem volt.
Tök Alsó 2: Durvább mint az első rész, de most is röhögtem sokat :).
Honey: Jau kis film, meg ugye igaz történet, stb... Jessica Alba powR :].
Fűre tépni szabad: Idétlen feka vígjáték, mielőtt néztem volna nem is ismertem, annyira nem volt rossz.
-
Jahh, még valami az ÜT2-vel kapcs.
Nem nagyon jött be, hogy szinte az összes jelentben szerepel mind a 6 pihentagyú főszereplő.
Olyan érzésem volt, hogy ezek a srácok most rájöttek, hogy nagy karaktereket találtak ki és nagyon megakarták mutatni, hogy mekkora arcok ezek a csávók. Sok volt már na. -
A lényeg,hogy engem jól kikapcsolt a film ezért bejött:) -
Nem vágom, az első résznek se volt cselekménye, gegek tömkelege volt, leszámítva az Impalás vonalat. A második részben is van ilyen szintű cselekmény. -
Én most a Cobra 11-et néztem:) elég lol dupla rész volt!
Most kezdem nézni a Sztálingrádot remélem,hogy jó lesz.
Az Üvegtigrisről meg annyit,hogy ha a hrmadik résznek lesz cselekménye akkor tuti jó lesz:) -
:DD
LittleL szerintem a macska-jaj 10/10-s :D -
Üvegtigris 2
-----------------------------
8/10
Jó volt. Semmiben nem különbözött az első résztől, mindazonáltal azt mondom: nem, kellett volna leforgatni ezt. Egy kultfilmnek csak rosszat tesz a folytatás, hogy egy idő után már úgy kell említeni, hogy üvegtigris EGY.
Ettől függetlenül jól szórakoztam egészen a VÉGÉIG!!!
A vége nagyon unalmas, összecsapott, kapkodós, bugyuta volt. És a vágások illetve a fényképezés sem tetszett a végén már. Egészen addig teljesen jó volt a film, voltak ütős poénok, helyzetkomikum, jó beszólások, nagyokat röhögtem és biztos vagyok benne sok jó poént az újranézéssel fogok felfedezni. De az első rész tuti jobb volt.
!!!SPOILER!!!
Valaki magyarázza már el, hogy mit keresett a filmben újra a süketnéma menyassony??? Mert a végén ott grasszált, ráadásul ugyan az a Nagy-Kálóczy Eszter játszotta aki Lali barátnőjét, aki ugye elhagyja egy másik fickóért... -
Kanál #24562 mert megtehetem ^^ -
MÉRPONTKILENCEGÉSZHETVENÖT????????? -
Egypár fil, amit mostanában láttam :
Constantine - 6/10
Ilyet már láttam eleget, semmi újdonságot nem mutat a film,
lehet tudni mi lesz a következő mozzanat a filmben.
A tökjös fickó mindig túljár az ördög eszén, akinek minden fölött van hatalma, peeersze.
Macska-jaj - 3/10
Ez ilyen gagyi cigányos, csencselős, szajrés, maffiózós, részeges film.
Nagyon igénytelen. Akár magyar film is lehetne, csak ez Jugoszláv, no mindegy az is itt van nem messze.
Dűne 6/10
A klasszikus sci-fi.
Elég elvont az egész film, de azért van benne valami megragadó is.
Abban az időben ez forradalmi trükkökkel operált,
tényleg sok olyan dolog van benne amit azóta sem lehetett látni.