106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Tán tanulj meg angolul...
  • bigfoot
    Légcsavar
    10/6
    alapvetően nem rossz film ,de semmi extra,Felejtés jobb tom hogy sok közük nincs egymáshoz
  • SamS
    banyek :(
    elszomorító :(
  • Sil3nt
    még nincs
  • SamS
    valaki tudna nekem dobni egy feliratot a Jarhead-hez ?

bocs az offért nem akartam külön topikot nyitni
    köszi
  • Blasta
    Nézd, egy haverommal ültem be rá a moziba, de alig bírtuk már kibírni azt a 2 órát, szabályosan szenvedtünk a sok marhaságtól, eröltetett fekapoéntól, hogy ez a két barom mindig a legveszélyesebb, leggázosabb helyzetekben tudja egymást szapulni, mert ANNYIRA MEGALAZÁK...

Komolyan, fájt az a film. Én elviselem az akciófilmeket, de ez több volt a soknál, feketelistás lett azonnal...
  • REALista
    Azért nem kell túlzásokba esni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Blasta
    Tökre egyet értek, nálam BB2 minden idők egyik legszarabb filmje...
  • REALista
    ???
  • Kanál
    ok baj.
  • REALista
    aha
  • nxfn
    aha
  • Bucser
    Ízlések és pofonok de az egyben ízléses humor volt (akár 100-szor egymás után végig tudtam nézni az első jelenetet mikor a sültkrumpli miatt veszekednek a porscheban és megpróbálják elcsaklizni...) A 2-ben ez az újfajta rendőrfőnök (nem a színész más hanem a stílusa) nem jött be. Az üvöltöző Pantoliano sokkal jobb:D Téa Leoni meg szívdöglesztő csaj!!!:D A szerepcserés poénok meg egyenesen őrjítőek voltak:)

Na most a 2-ben hát rosszabb volt mint egy válásról szóló film.. mindenki szuszázik csak azt sem tudják miért, meg a hullákra koncentráló poénok és a minnél látványosabban szétdurranó agyak meg a Ferraricserélgetés (mert ugye 2 Ferrarival tolnak egy üldözést). É különben is hiányzott, hogy joe Pantoliano-tólegyetlen hangos szót sem hallottunk és Sanchez Ruez meg Lowrey és Burnett egymással való bunkózása is hiányzott... (lásd az egyben: Hova lett a drog? Az anyád elvitte! Miért nem hozod vissza? Mert mindet felszívta mikor áthívta a tiédet)

Szóval nekem az ilyenek hiányoztak nagyon az utolsó félóra a 2-ben meg egy rakás szar... csak azért volt benne, hogy még egy jelenet legyen... Majdbiztos a Miami rendőrök a kubai katonaság ellen és szétlövik az egész banda seggét.. nanemááááááááááááááááá
  • oaken
    Érdekes, én a Bad Boys 2. részét előbb láttam mint az 1., és sokkal jobban bejött a második mint az első, sokkal több poén volt benne, az első uncsi volt!
  • kriszman
    héten volt szerencsém két animációs filmet is megnézni...

A vándorló palota - a megszokott csodálatos Miyazaki-stílus, képvilág szuper, történet magávalragadó! (persze belőlem a rajongó beszél) A zene ugyancsak kiváló, és a szinkron is telitalálat! Ha még nem láttátok, akkor csak ajánlani tudom!

A halott menyasszony - felemás, kicsit csalódás. Legfőképpen a magyar feliratozás volt nagy csalódás: nem adott vissza semmit az eredeti humorból - kivéve talán dalszövegeket, de mivel a dalok nem jöttek be annyira, ez nem javít a véleményemen. Talán nekem voltak túl nagy elvárásaim...
    A történettel egyébként semmi gond, szereplők nagyon jó, a megvalósítás is megérdemel egy nagy tapsot, a humor álló ovációt, a másvilág csúcs, és mégis ott van az az érzés, hogy nem stimmel... talán az utolsó jelenet volt rám ilyen hatással, ami felért egy gyilkossággal - megfullasztott a giccs! halott menyasszony=sok-sok lepkeként feloldódunk a holdfényben... de döntse el mindenki maga!
  • Sephi
    aha
  • Bucser
    NAgyon egyszerű az magyarázza, hogy a múltal miért nem lehet babrálni mert már MEGTÖRTÉNT!!!! A jelen cselekedeteink befolyásolják a jövőt de már a kimondott gondolatok is! Ha a múltal babrálsz akkor a jelened is változik múltbeli szempontból a jövőd. Ezen nem értem mi lehet olyan bonyolult. de ha a Múltal babrálsz akkor az az idősík megszünik amin te létezel és imádkozhatsz hogy az új idősíknak is része legyél és ha nem vagy része az új idősíknak akkor nem mehetsz vissza babrálni a múlttal ergo nem jön létra az új idősík etc etc. etc. Ez az időparadoxon....

JA hogy te NEM LÁTTAD a VISSZA A JÖVŐBE TRILÓGIÁT????
  • Loál János #24622
    Nézd újra, úgyis örökzöld. -.-
  • fifi
    esküszöm, hogy nem emléxem...
  • Loál János #24620
    Alaphumor a filmben.
  • fifi
    lehet, hogy láttam, de nem emléxem...
    akkora jelentősége volt?
  • Sephi
    Most mond hogy te nem lattal peniszt...
  • fifi
    ???
  • I.C.ram
    Nekem a második rész is nagyon bejött. Szerintme hozta a szinvonalat :) CSak lehet túlságosan látszott rajta, hogy jóval több pénzből készült, és a varázsa már nem volt a régi, de amúgy jó film volt.
  • REALista
    Mond csak bátran!
  • REALista
    Ja
  • Iori
    alap, remélem feltűnt a pénisz :)
  • Blasta
    Nemmerem!!!
  • REALista
    Harcosok Klubja
    9.5/10
    Nagyon nagy film!!!!!!!!!!
  • REALista
    Mond!
  • Blasta
  • fifi
    Hetedik
    ezt kb. tízedjére megnézni is nagy élmény
    10/10
  • jointeer
    aha
  • nxfn
    aha
  • Snecie Smicie
    aha
  • Sephi
    aha ok koszi
  • REALista
    aha
  • moralosan
    miért ne? Igenis jól megmagyarázza a filozófia alapjait. Nekem az a gondolat tetszett nagyon, amikor az egyik hozzáértő beszélt az időről, miszerint a jövőt tudjuk befolyásolni a jelen időben történt cselekedeteink alapján, de a múltat miért nem? Semmi nem magyarázza igazából, miért nem lehetne a múltban turkálni.
  • moralosan
    most nem leszarod?
  • Sil3nt
    Domino [Domino]

Huhh hát kicsit ravasz az agy, kicsit blöff fíííling, bár teljesen más történet, de a kamerakezelés, színek, képek eléggé hasonlítanak rá. Tehát bejött, bár iszonnyatosan kell figyelni a történetre mert ha elbambulsz 2 percre akkor benézted a filmet [ami egy 2 órás filmnél kicsit fárasztó]. Elvileg igaz történet, de ez nem jelent semmit :D. Jovolt szépvolt, mégegyszer majd megnézem ha kijön dvd-én.
    6/10

Night Watch\Nochnoy dozor [Éjszakai őrség]

Csodálatos kameramozgás, csodálatos effektek és matrix beütés igencsak jellemzi, ami nem negatívum. Igaz az alapsztorin kívül nem értettem a filmet :D, de a lényeg az lejött...nekem annyira nemjött be, de ha jol olvastam nemrégiben már a folytatást is bemutatták. Érdemes megnézni de egy-két effekten kívül nem esett le az állam. Kicsit unottan néztem végig, de nem volr rossz. [vegyes érzelmek]

4/10