106874

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sztem Scottnak vagy nagyon jó vagy nagyon rossz filmjei vannak. -
Ez a beszteszt megoldás. ;O) -
vagy... 2 rongyért láttam asszem a teszkóban akciósan dvd-n -
nekem is tetszett:) -
? Akkor torrent. -
én nem láttám még, de nagyon sokán írták, hogy ilyen jó meg olyan jó, de van akinek meg nem jött be. Nagyon kíváncsi lennék én is rá, csak nemtom honnan szedjem le ,mert dc-ről nem akarom. -
Trükkös fiúk. 10/10
Remek átverős film, Nicolas Cage egyik legnagyobb alakítása
Ridley Scott a rendező, ennyi elég is.
A kiscsaj mennyire aranyos. A filmben csak 14 éves,
pedig már akkor is 22 éves volt.
A rendező bemutatta a kollégéjának a kislányt,
a kollégának leesett az álla amikor megtudta hogy
már 22 éves, ugyanis 15 -nél nem nézett ki többnek.

a neve egyébként ALison Lohman, micsoda nő..
Alison Lohman
Nekem megvan DVD-n, ezt nem lehetett kihagyni.
Az extrák is jók, sok minden van a forgatásról benne,
a helyszínekről.
a casting -ok. ruhapróbák, interjúk. -
Kanál #24672 nemzet aranya nekem bejott nagyon -
Nyiri #24671 Jo volt a Nemzet aranya. -
Jah es ifjusagi muvi volt szal nem tudom mire szamitotta'. -
Aze' annyira gaz nem vala. Jah es jon a folytatas :D -
Ja ha nem nézzük a Nemzet Aranyát ami egy bűnrossz film!!! -
Trükkös fiúk
Tudom, hogy régi, de tök véletlenül kaptam meg...
Sok ilyen átverős film volt már, ahol mindenféle szélhámosságot láthattunk, meg átveréseket/egyik kedvencem a Lépéselőny/, ilyen tekintetben ez sem lóg ki a sorból...
Viszont Roy képzelt "betegsége", meg a tisztaságmániája néha megnevettetett...Nagyon jó kis pluszt tett az egyébként sem unalmas filmbe. Még egy jó pont azért, mert a szinkronhang Józsa Imre volt, aki sztem tökéletesen adta vissza a gyógyszer nélkül begolyózó Roy-t, meg különben nekem mindig Garrison bácsi jut eszembe róla a SP-ból :)
A vége felé a csattanó megintcsak jól betalált...
jó volt!
9/10 -
Ugyvan. -
North #24665 - Lord of War -
Nagyon bejött ez a film. Nicolas Cage rendre jó filmekhez adja a nevét. 8/10 -
Ez számomra hihetetlen, lévén egy középszerű, "12egytucat" hulladék... -
Nyiri #24663 En is elkezdtem de nem volt idom megnezni, mert aludni is kell :) De mar megszereztem ugyhogy este megnezem. -
én is néztem, de nem az elejétől, és még nem láttam korábban, majd biztos megnézem egyszer eendesen! amúgy a crash nagyon jó film! Én most a légcsavart néztem, kicsi tmegkésve! nekem nagyon bejött!! a krititkák amiket olvastam róla pedig kicsit lehúzták, meg összehasonlították a 2 filmmel, pedig totál más a 2! annyi hasonlat van benne, h mind2 főszereplő a lányát keresi, de ennyi erővel minden film amiben zsaruk drogbárót üldöznek is összehasonlítható... szal egy szó mint száz a felejtés is jó volt, csak kár hogy az idegeneket vonták bele, nem pedig valami szupertitkos kormány dolgot! akkro eltt ovlna igazán zsír! a légcsavarnak a sztorija épp emiatt jött be jobban! -
Mos lesz vége mindjárt a Magnólia c. filmnek a TV2n. Nem rossz film. Olyasmi mint a Crash, tehát egyszerre többszálon fut párhuzamosan az emberek története. Érdekesen van megcsinálva, és hihetetlen színészi gárdát hoztak össze. -
Waiting... -
Hat apam komolyan mondom nekem nagyon teccet. Az osszzes szereplo a helyen van es a vegere megszereted mindet. Maga a film egy kis etterem egy napjat mutatja be de valami eszmeletlen mekkora dolgokat raktak bele.
Erdemes megnezni! -
mihelyt megnézem, kiderül_._ -
elég szomorú :c -
nagyon sokan a tavalyi év legjobb horrorának tartják. -
RIP
Nice guy Eddie -
nem is tudtam, hogy az öccse volt 
nyugodjon békében -
duwy #24654 Szerintem az utóbbi évek egyik legjobb horrorja. (Talán csak a Shutter tudta felülmúlni) -
Ő Sean Penn öccse vót??? Nem is tudtam (igaz még a nevét se ismertem)
Gáz, RIP. -
Meghalt Chris Penn (Reservoir Dogs, Mulholland Falls), Sean Penn öccse. 43 éves volt, egyelőre nem tisztázottak az okok. (imdb)
-
Az egyetlen mozifilm amin hangosdan horkoltam a moziban és haverom a felébresztett:D Egyszerűen nem fogott meg:D Azóta már láttam de ez úgy megmaradt bennem:) -
Én azért nem röhögtem könnyesre magam egyik részen sem. Nekem a kisember sztorikból Torrente sokkal jobban bejön, bár igaz, az kicsit más kategória. De abban sokkal ütősebbek az ilyen szélhámos poénok :) -
Igen, sokan láttuk, elég tré film, hagyd ki. -
Énazé röhögtem eleget a folytatáson is. Pl. mikor ecseteli Rókának, hogy:
SPOILER
"Te vagy a minden idehozó ember, énmeg a mindenért ordibáló ember. Nem lehetnem hogy eccer te lennél a mindent elsőre elvivő ember?"
vagy valahogy így na... :-) -
Látta már valaki a Descentet? (Barlang - tavaly évvégén jelent meg)
-
Hat baze en most nezem a Uvegtigris-t a TV2-on oszt konyekbe all a szemem ugy rohogtem a Sanyis jelenetnel amikor elbambul :DDD
Fasz kivan a masodik reszben soha egyszersem rohogtem fel ebben meg nem egyszer.
AHHH -
pedig könyvben ezerszer jobb. mármint a Kapcsolat -
Légcsavar 10/4
Ezt a minap néztem én is,és egyetértenék,nekem valahogy olyan üresnek,és idegesítőnek tűnt az alkotás.Jobbra számítottam,pedig Jodie F.jó színésznő,csak a Kapcsolat óta nemalkotott nagyot. -
Te láttad a Honfoglalást? 
Azért nemártana viszonyítani,mert szar@szar között óriási a differencia.
Nemmindegy hogy egy verébszart kensz szét az arcodon,vagy esetleg egy elefántürüléket.
Ha már csak esetleg az öperatőri munkát nézzük nemrossz film,és látványilag sem.Mellőzve vanank a nagyonbéna digitális trükkök. -
Komolyan, röhej. Sokan angolul csak pár szót értenek (FÁJÖR IN DÖ HÓL, vagy KÁMÁN, FÁKJÚ) és "elszomorítónak" tartják, ha egy mostani mozifilmhez nem találnak magyar feliratot...
Nemtom, hogy sírjak, vagy röhögjek... -
akkor segítsd a fordítók munkáját b+
ne csak kérni tudjál! -
Tán tanulj meg angolul...