106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Ja és tudtommal sehol nincsen Bp-en DUPLA karfás székek, tehát nem kellett osztoznod a melletted ülővel a karfán :-)
  • Blasta
    Hát ezaz.
    Ha a westend zárt volna be, tán még pezsgőt is bontok, de pont ez a kis mozi, ami a legnyugisabb, legolcsóbb volt a jó minőséget nyújtó multiplexek között...
    Sajnálom nagyon, ha tehettem mindig ide mentem.
  • I.C.ram
    Bezárták az Újudvart? :( Pedig jó mozi volt. Kis termekkel, normális személyzettel, olcsó árakkal, és kevés emberrel. Kár érte :(
  • Kandurex
    Underworld 2

6.5 / 10

Hotel Rwanda

10 / ?

nem tudom, ezt a filmet még emészteni kell. (olyan 8 - 9 körüli)
  • CSOCSO
    jaja:D
  • Istencsászár
    Batman: Begins 10/10 Nekem nagyon bejött főleg az eleje mielőtt még gátembe mennek, de utánna sem sablonosodik el 1szerűen vétek kihagyni!
  • Blasta
    Fúúú, az a hideghegy tud még iszonyatosan bosszantani. Idióta egy film szvsz.
  • Bucser
    1952-ben volt minisorozat valóban de az 1995-ös Simon Langton által rendezett mini volt 6 részes. És Colin Firth játszotta benne az olyannyira gyűlölt Marc Darcy-t:)

• QPR
    Most néztem meg a Jéghideg otthont, nagyon tetszett.
    De a Hideghegy is óriási film.
  • Sil3nt
    tudom, hogy egy 1955-ös film. sőt van/volt belőle 6 részes sorozat is. és ez a háliwúdi limonádé jólett
  • Blasta
    Csakhogy az eredeti Büszk és Balit. nem egy romantikus film, hanem egy dráma, és a hálivudi okosok csináltak belőle egy limonádét...
  • Sil3nt
    én is így gondoltam...de kellemesen csalódtam benne...szerintem hihhetetlenül jófilm. Mondjuk aki nemtud ráhangolódni a romantikus filmekre annakk tényleg öngyilkosság
  • Nyiri
    Nemtom. Bemutato utan nekem kesz ongyilkossag lenne az a film :D
  • Sil3nt
    Pride & Prejudice [Büszkeség és balítélet 2005]

Hát nem hiába kapott 4-5 oscar jelölést. Szerintem csodálatos film, mégnagyszerűbb zenével. Díszlet, jelmez, kivitelezés tökéletes, és nagy hatása van a filmnek. Az a baj velem, hogy a legjobb filmekről nemtudok sokat írni.
    Aki teheti nézze meg, kevésszer mondok ilyet, de megéri a mozijegy árát is.

---> 9.8/10

• Dynamic
    Tudom.De biztos valami hasonló volt a céljuk ebben a filmben is, csak itt az igazi Jackie helyett egy Jackie hasonmásra futotta a keretből:)
  • Sephi
    Mi is.
  • Blasta
    1 hete megy, de még várok, hogy asszonnyal mindketten ráérjünk és beülhessünk rá , mert Őt is érdekli.
  • Blasta
    De az tényleg swarci volt
  • TheBerzerker
    Belenéztem a Mirrormask Screener-jébe. Igéretesnek tűnik de műr kitűnt, hogy ha szuper8-ra forgatták volna jobban illeszkedett volna a képpbe a dolog. Aztán lehet ez is a kocepció része, hogy a kinti világ üresnek egy egyhangúnak tűnjön. Ez lesz az a film amit megvárok dvdn és inkább úgy vágok bele.

• Iori
    Senki sem leste meg eddig a Münchent? Pedig már 1 vagy 2 hete bemutatták itthon.
  • Dynamic
    Nyugodtan nézd meg.A Tom Yum Goonghoz hasonlóan ugyan ez sem sztori centrikus, de végig látványos, pörgő akció.
  • Dynamic
    "a repteren jackie chan hasonmassal talizott ossze vagy mivan?:D"

Én is agyaltam annál a résznél, hogy az Jackie volt-e.Tényleg valami hasonmás lehetett.A The Rundownban is volt egy ilyen rész, az elején amikor Rock megy be egy szórakozóhelyre és összeütközik Schwarzival:)
  • Sephi
    En megnezem.
  • desigo
    pedig a múltkor csak jókat írtak róla

Most akkor megnézzem vagy ne? :)
  • Mike at home
    ma bealudtam a B13-on :o
  • CSOCSO
    bazz:D lol.. pont most neztem meg en is!!:DD:D:DD: ezert jottem hogy leirjam a velemenyemet:

Tom Yum Goong

A verekedesek latvanyosak voltak, sok uj dolgot tudtak mutatni, szal nem olyan mintha ugyan azokat a verekedeseket latnank mas sztorival...
    a sztori? szerintem jobb volt mint az ong bak-e!
    Szerintem jo film volt!!! 7.5/10

ja meg valami.. a repteren jackie chan hasonmassal talizott ossze vagy mivan?:D
  • Jano
    Mikor is? 2 hete?
  • PetruZ
    Az a rész kb. a kétharmadánál van, és írtam is pár dolgot, ami ott előfordult, és nem tetszett (pl. a fotelos jelenet). Viszont pl. a bringás-gördeszkás-raktáros rész sztem kritikán aluli. Egyedül a buddhista templom a tuti benne, amikor a capoeirás ficakkal küzd. A többit továbbra is tartom, a "teleportáló" enemy-k engem baromira idegesítettek, sorry.
  • Dynamic
    Tom Yum Goong

"Akinek megvan, nyugodtan törölje le. Aki még tölti, hagyja abba. Nem éri meg!"

Pff, de jó, hogy NEM hallgattam rád.(Tudom, régi hsz).Nem tetszett az egy dolog, de pl. az "öt másodpercenként kameraváltás" már ott megbukik amikor az egyik jelenetben Kham megy egy épületben keresni az egyik főgonoszt és kb 2-3 percig vágás nélküli(!) folyamatos akciót láthatunk.A kamerabeállításokkal sem értem mi volt a bajod, nekem nem szúrta a szemem, hogy közeli, nem közeli.Na, mindegy, azzal, hogy trágya meg élvezhetetlen nem is vitatkoznék mert teljesen szubjektív...hát, ahogy érzed.
    Részemről nagyon jól szórakoztam és úgy érzem méltó "folytatása" az Ong Baknak.Itt sem kell világmegváltó sztorira számítani, de ez annyira nem is lényeges az iylen jellegű filmeknél.Pörgő akció és látványos fightok ezerrel.Nekem tetszett.Nagyon is.

10/9
  • CSOCSO
    nekem az alienek miatt tetszett nagyon. de ez fanatikussag kerdese.... ha mondjuk batman vs predator lett volna.. akkor nekem se tetszene..
  • Sephi
    Nalunk kb 350 Ft a jegy es az is Holywood Multiplex :D
  • Blasta
    "Másrészt a nézők ingerküszöbe is változott: a közepes, vagyis a százezer fő körüli hazai nézőszámot hozó filmekre a multiplexek ezer forintot meghaladó jegyárai mellett a nézők ma már nem ülnek be, hanem megvárják, amíg kijön a film DVD-n vagy leadja az HBO mozicsatorna – teszi hozzá Feldmájer Sándor"

Hát igen. Jó lenne, ha rájönnének, hogy nem lehet az egekig emelni a jegyárakat. Mikor egy párnak ma már 2500-3000 Ft-ba kerül egy mozi, inkább átgondolja, hogy ér-e annyit az a film, minthogy megvárja a DVD megjelenést (sokan a letölthető verziót...) vagy az HBO premiert.
  • Blasta
    Bezárt a főváros legkellemesebb, legolcsóbb multiplex mozija, az Új Udvarban...
  • Sephi
    Nekem a vege naon teccetos vala :D
  • Mike
    én elaludtam rajta :)
  • REALista
    Az Alien vs Predator még viccnek is rossz!Illetve annak jó mert jókat röhögtem rajta olyan szar!
  • Nyiri
    Mint varsz egy Aline orulttol?
  • Blasta
    Neked nem tetszik a Pred 1-2????
    Ez nem érdekesség, csak egy tény :-)))))
  • CSOCSO
    szvsz mindegyik zsir... es erdekesseg hogy a predator 1-2 egyaltalan nem tetszik... hm...
  • LittleL
    még nem, most másolom a lemezt.