106873

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pff!Ha már nincs egy filmben 10 atomrobbanás az már szar mi??? -
Ne ne szerintem nezd meg mert tudod hogy izlesek es pofonok! -
hát nemtom, Dawn of the Dead után nem lett vmi nagy ijesztő hatással rám... az se volt az igazi, de ott pl mókás jelenet volt mikor Andy nevű a tag a harapás után "ír valamit". belegondolva amugy jól kezdődik a film, csak később lesz lapos, és ezen bizony nem segít a félmeztelenül, szétvert arccal rohangáló főhős... -
qper #24877 Persze. Az okosok azt is belemagyarázzák a filmbe, hogy a néger zombi igazából nem más mint a rendező egy metaforikus kivetülése a vászonra, aki így akar vezekelni gyermekkori perverzióiért a társadalom előtt :)
Attól függetlenül sz.tem kafa kis horror :) -
28 nappal később - 4/10
nem is tudom, okosok aszondják a film az emberi gonoszságról szól - hát, szólhat akármiről, nem sikerült valami jól megvalósítani. -
qper #24875 Hát az a baj, hogy átlagos. Spielberg filmjeiben azt szeret(t)em eddig, hogy a legátlagosabb történethez is ad valami plusszt ami odaszegezi az embert a vászon/képernyő elé.
Na itt speciel erről szó sincs. Ha nem Spielberg/Hanks csinálta volna sz.tem ez el sem jut a vászonig, hanem egyből a tékákban startol. -
Ez rossz hír. Nagyon vártam a filmet. -
The Weather Man -
Kb feleig birtam. Sajnos Nicolasnak is lehet borzalmasan unalmas filmje :( -
átlagos, tvbe való film :) -
qper #24871 Most néztem meg a Terminált. Hát az mekkora egy fos... -
Hopp kimaradt Jerry Zucker ezúton is elnézést:) -
Jim Abrahams és David Zucker együtt jegyzi majd az összes Leslie Nielsen filmet (a klasszikusokat mint a Police Squad sorozat A nagy filmek a csupasz pisztolyból és majd az összes Filmes paródiát) Ők az igaziak:) -
NA kivételesen egyetértek:) Filmes poénok voltak benne és nem pisi kaki viccek... -
Az orig az a 70-es években történt meg németországban. Mondjuk nem 1 pap volt, hanem kettő és elítélték őket.
Hogy mennyire kamu az ördög létezése.. azt rád bízom
-
ez azért jó, mert aki tagadta Istent, egyből meg is lehetett égetni, hioszen megrontotta az ördög
ki volt ez találva -
igaz...
bár ez az Ördög-Isten, melyik van, melyik nincs kérdés is megérne egy külön topikot :) -
Scary Movie-et én is haverral láttam, a pláne az volt, hogy az egész teremben csak mi fogtuk a Budweiser reklámot :D igaz még a fordító sem a szaánalmas Geraappajával -
Nyiri #24863 Bar a havert nem ertettem. Hisz istenben, de bizik benne hogy nincs ordog :) Oke, hogy az ordog legnagyobb fegyvere az, hogy elhitette, hogy nem letezik. De ha valaki hisz Istenbenben, akkor hinnie kellene az Ordogben is. Mivel ha van menyorszag, akkor pokol is.
Nem nagyon erdekel, hogy igaz torteneten alapul. Nem erdekel, hogy szegeny Emily sirja zarandokhely. A tortenet kamu. Beteg volt a lany es kezeles hianyaban meghalt.
De a papot en sem iteltem volna el. A csaj sajat dontese volt. Ez van.
-
én nemtom, de egyházi berkekben ismert az a fogalom, hogy "ördögűzés"... -
Nyiri #24861 Ordoguzes Emily Rose udveert: Tegnap neztem meg este. Nem rossz film. Szobatarsam parazott rajta rendesen. Foleg mikor megtudta, hogy igaz torteneten alapszik. Mivel O hivo, nagyon bizik benne, hogy nem igaz :D Megnyugtattam, hogy kamu az egesz :D
Valszeg hollywoodi tupir rendesen van rajta. -
Nyiri #24860 IGY VAN!!! Elso kurva jo volt. Moziban neztem par haverral. Szakadtunk a rohogestol. Masodik, az nem jott be. Harmadik ele ugy ultem le, hogy ugy is szar lesz, de David Zucker nem hazudtolta meg magat. Rohadt jo :)
Jah es most az forgatokonyv irasaba belesegitett Jim Abrahams akinek az Airplane, Csupasz pisztoly, Nagy durranas-t is koszonhetjuk.
Jo lesz ez -
Prof William #24859 A XXX2 nevű filmet láttam... Elég moslék de a a elején lévő, kommandós támadós jelenet valami ki**ul jól meg van csinálva!
Ezért kap tőllem 1 pontot.... -
szvsz a 3. a legjobb az osszes kozul -
Már a 3 is izzadtságszagú volt :-/ -
Nyiri #24856 Scary Movie 4 trailer -
ethnic group from slovakia -
mi az? -
Hmmm... -
Pokoli Lecke
10/10
Szerintem nagyon nagy film nagyon jó szereposztással!Akárhányszor megy a TV-ben szinte mindíg megnézem!Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! -
ha a gumiban lennénk érteném mit akarzs, de így nem nagyon -
amilyen kontextusban én hazsnáltam, ha valakit sért, azt meg is akartam sérteni
az, hogy mi volt a jelentése, az jelen pillanatban irreleváns
irhattam volna parasztot is, vagy SUV-os plázamacsót -
Nyiri #24849 Tirpakkal vigyazzal, mert az valakit serthet. Egyaltalan tudod mi az? -
Jovanna. Agyalviragom. Ugyilibugyuli cukormorzsa :D -
lelkem? -
Nem lelkem mert 100% hogy nem ugyanott neztuk :D -
hányan voltatok? csak ketten? mert akkor nem ti voltatok -
Be kell vallanom eletemben egyszer csinaltam olyat hogy beultunk haverral moziba es vegig rohogtuk az egesszet de ugy hogy haurol nem azt oridbaltak hogy kuss hanem ha van e meg levegom :D
Es tudod mi a fo poen? Hogy a film cime Tigris és Sarkany :DDDDDDDDDDDDDDD -
mozis utolsó ilyen negatív élményem - az amúgy jó, Kossuthban - volt, Tigris és Sárknyt néztem, és volt egy társaság aki minden, nem éppen valóságos esemény láttán harsány haotázásba kezdett, ergo végigröhögték a filmet, élvezhetetlen volt
vagy amikor a tirpákok beóbégattak az A.I. alatt, hát...
igaz, mondjuk a kiskölkök sem semmik -
Én a Pasarét környékén lakom, mi is kocsival mentünk oda általában, és parkolóhely gond egyszer sem volt, még csak nem is kellett soha fizetni. Burzsóáknak is volt hely a sok SUV-nak. Szóval én nagyon sajnálom, hogy bezárt. :( Egy hátránya volt, hogy a jó filmek később értek el oda, és azok is idétlen időpontokban voltak, valószínű ezért ment csődbe.
Mammutot is sajnálom, hogy úgymond eladta a lelkét a Cinema Multiplex láncnak. Sokkal jobb volt, mint önnálló mozi. Bár tele volt tirpákkal. Barna Péló is ott volt párszor a Galambos Dorinával, végigsinkogatták a filmeket, baromi idegesítő volt. -
Inkább ők fel se fogják, hogy milyen "mocsokban" élnek, és ez nekik tök természetes.