106873

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mondj pár rendezőt aki nálad a legjobbak között van??? -
Szvsz nem. Számomra Spielberg olyan mint a hamburger. Mindenki azt eszi a mekiben, mindenki szereti, de nem éppen ugyanaz, mint amikor a mamád főz neked valami finomat. Amúgy az általad említett két film életem egyik legrosszabb filmes élményei voltak.
Nekem nincs vele bajom, ha nem értesz egyet velem, de megindokoltam és tiszteletben tarthatnád más véleményét, esetleg végig is gondolhatnád más szemszögéből a dolgot mielőtt azt írod rá, hogy hülyeség.
-
Már elmondtam!A te véleményed is jól hangzik így leírva csak épp hülyeség!!! Szerintem veled van a gond ha nem látod a rendező "lelkét" olyan filmekben mint a Schindler listája vagy a Ryan közlegény megmentése. -
Nem akarod inkább elmondani a nézeteidet? -
-
Itt nem a pontozásról van szó. Van egy csomó rossz film, amit ha megnézek, nem tetszik, de mégis látom benne a rendező "lelkét". Spielberg filmjeiben NAGYON ritkán látom ezt. -
-
-
nahja de azert mert cisnal par nem 10 pontos filmet azert meg nem kell ugy gondolni ra hogy mgse olyan jo rendezo, producer stb....
-
jó,hogy ilyen határozott a véleményed:) -
sziasztok.én most szeretném megnézni a dick and jane trükkjeit,csak van kis problémám:nincs felirat.sehol.ill a felirat.hun és a hosszupuskán sem.tudtok még valamilyen oldalt?megköszönném... -
változtassunk... 4/10 - végiggondoltam, hiába az első benyomás, ez a film pocsék. -
Braindead/Hullajó - 6/10
nézhető. egyszer talán jót röhög rajta az ember. egyszer. -
hát nem is kell szidni Spielberget csak külön kell választani két kategóriát (bár nem a legjobb a kategorizálás :)), szóval Spielberg tényleg a legjobb közönségfilmeket csinálja, de a filmMŰVÉSZEThez köze nincs, mint ahogy előttem írták ő iparos (talán az egyik legnagyobb), nem művész...
egyébként:
"Két legnagyobb zsidó-ünnep a hanuka és az Oscar-díj átadás" - Woody Allen
-
Én is ma láttam:)
Miközben a privát fegyverkereskedők is egyre
jobban meggazdagszanak
a világ legnagyobb fegyverszállítói még mindig az
USA, Egyesült Királyság, Oroszország,
Franciaország és Kína.
Ők öten Az ENSZ biztonsági tanácsának állandó tagjai.
hát ez elég lol -
stalker filmben jó? -
Lord of war: nekem bejött, bár aki nem szereti a politikai töltetű filemeket az unalmasnak fogja találni. Sokan a cím alapján ilyen akció-hentet várnak, ehelyett kapnak egy elégg elgondolkodtató, némileg lassú szociológiai drámát :)
7/10 részemről. -
így van
100x ő, mint Lucas -
"(a holocauszt szemei magyar cimmel van kiirva az imdb-n!!!)"
Mivel főleg magyar film. :-)
Amúgy senki sem szidta Spielberg bácsit, de azért jópár filmet megemlítettél, amibe azért nem igazán adta bele a magáét. -
Spielberg filmjei - amik nem feltetlen 10 pontosan de mindenkeppen kiemelkedo alkotasok. (szamomra: 1 csillag kiemelkedo 2 csillag meg uber film)
jelentol visszafele:
mint producer:
Memoirs of a geisha *
Terminal **
Catch me if you Can *
Ai **
Evolution *
Shrek *
(a holocauszt szemei magyar cimmel van kiirva az imdb-n!!!)
Saving Private Ryan **
Deep impact *
Men in Black *
Twister *
10 evvel ezelotti mese sorozatok mint az animaniacs vagy pinky and the brain vagy a veszhelyzet sorozat
Arachnophobia - ez lehet hogy mai szemmel szar de akkoriban nekem bejott
Back to the Future ***!!!!
Roger nyul a pacban **
Gremlins :) *
E.T. *
Director:
War of the worlds *
Minority Reports *
Jurassic park *
Hook *
Indiana Jones **
Jaws *
nah errol ennyit.. lehet hogy nem 10 pontos film mindegyik.. de az 1 csillagos filmjei is jobbak mint mas rendezok legjobb filmjei.. deep impact meg jaws meg hasonlok.. lehet hogy nem olyan hudejo filmek.. nomeg ott van az evolution meg men in black.. sokan fikazhatjak hogy szarsag de szerintem akkor is jobbak mint egy hetvegi rtl klub film... szerintem felesleges szidni spielberget... a filmipar elvise!! -
en anno lattam... akkor meg kiskolok voltam... nem mertem meg a duna kozelebe se menni nehogy ramugorjon egy capa... -
vannak filmjei amik nagyon tetszettek. bar inkabb iparos mint muvesz, de ettol fuggetlenul nekem a legjobban a kapj el ha tudsz tetszett, megfogott vmiert. -
Márpedig én azt mondom nincs ott. :-)
Tény, hogy nagyon jó üzletember és minden arannyá válik a kezében, de kimerem jelenteni, hogy ezt csak a jól működő marketingjének köszönheti.
Spielberg nagyon termékeny rendező, ami nagy erény, de csak kevés filmje éri el nálam a kellő hatást.
Természetesen csak magamról beszélek, elfogadom annak a véleményét is, akit Spielberg összes filmje elvarázsolt. -
az az öt perc, amit a Cápából láttam, szar volt
-
Én se azt mondtam hogy ő az atyaúrsten, de a legjobb rendezők között ott van!!! Mondhatsz bármit -
Kapj el ha tudsz az még jó, de a többi nem. Sztem is az Indiana Jones volt még nagyon jó tőle a Cápa se rossz, de azért nem volt rám akkora hatással, a Párbaj-t viszont még nem láttam. Nem mondom Spielbergre, hogy hányadék, de egyáltalán nem az atyaúristen. -
Ryan közlegény megmentése,Kapj el ha tudsz, ET, Schindler listája ???
-
qper #24933 mint a mai magyar szinkronok 98%-a :( -
Identity - 7/10
mókás, izgalmas, a vége meg mégnagyobb poén, nekem tetszett. -
The Island magyar szinkronja eléggé kakájos volt, számomra jelentősen lecsökentette a film által nyújtott élvezeti faktort :-c -
Az is jó :)
Spielbergnek csak a történelmi filmjeit nem szeretem, mert ott képtelen objektív maradni. -
és a párbaj ? -
lol -
Az indiana Jones-okon kívűl a Cápa az egyetlen jó filmje a Spielberg-nek. A többi szerintem hányadék. -
Brothers Grimm
maga a történet jó kis mese volt. viszont nekem a képi világa valami frenetikus. nagyon tetszett. minden egyes képkockában volt valami olyan plussz, amit eddig talán csak az Álmosvölgy legendájában láttam, de ott sem ennyire kiélezetten.
film:7/10
képek:10/10 -
Megnyugodtam, mert idáig egyetlen nagyon rossz kritikát olvastam a The Weather Man-ról. Lord of War sok embernek tetszett. -
pimp my ride rulez :D
The Weather Man
Nem csalódtam Nicolas Cageben most sem, iszonyatosan belebújt a karakterébe. Annak ellenére hogy komédia is, számomra sokkal inkább egy komor hangulatú dráma jött át. Néha már rossz volt nézni ahogy főhősünk szenved, nem tud megbírkozni a családi problémáival. A monológok tetszettek és a helyszínek is nagyon jól voltak eltalálva.
8/10
Lord Of Wart látta vki? Érdemes meglesni? -
Charlie es a csokigyar (Tim Burton)
egeszen szorakoztato darab
nem tul mely,
enyhen megjatszott szerepek,
elejetol tudhato, garantalt vegkifejlet
de akkor is! Tim Burton, Danny Elfman, Johnny Depp
szal csak jo lehet
8/10
Ozonviz francia animacios film
mokas rajzok, a legnagyobb bajban is radragado vidamsag
elvezet vegignezni
9/10
-
öööö... érdekeseket:
Batman Begins - 1/10
egy baráti társulattal néztem házimozin (vele indítottak, szerencsére nem láttam végig, helyette söröztem)... öööö... SZÖRNYŰ! ezt a szemetet max 8 éves kiskölyköknek lehet eladni, hihetetlenül pocsék...
Day of the Dead - 7/10
ez viszont móka. pár ember bezárkózva egy katonai bázisra, döglenek össze-vissza, beözönlenek a zombik, minden fasza. nem az a "majd' gatyába csinálok" típusú horrorfilm, de móka, van benne pár jelenet ami ijesztő. mindezek után hajnali 2kor tök üres utcákon végigmenni, na az megtette hatását - mielött kifordultunk egy sarkon mindig kilestünk komákkal... -
a csaj aki a kill billbol a felszamu csaj parodia karakteret jatsza.... (sophie monk) nah az nagyon jol fog kinezni a filmben