106873

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Má meg kéne néznem. :| -
:( -
A GYU 10/10 Peter Jackson eletmuve! -
Black Books Series 3 dvd-re tettem most rá a kezem, még ha első rész nem is annyira de 2. nagyon mókás...
-
Azaz! Ízlésficam :) -
Sztem a GYU-nál teljesen szabad kezet kapott. De mivel ő fan, nyílván nem alázza porig. :-) -
Egen, nekem is nagy kedvenc -
Született Gyilkosok - 10/10
nem tudok mit elmondani. ez a film tökéletes. -
Bad taste? :-) -
Láttam pár nagyon régi filmjét is. Pl Braindead (Hullajó) meg láttam mégegyet, de nem emlékszem a címére. Arról szólt, hogy emberevő űrlények a gyorskajálda láncuknak akartak szerezni import emberhúst. Na ezek beteg filmek voltak, de jók, mert, ahhoz képest, hogy pár fiatal "homevideója volt nagyon jól összehozták. Ezért is tartom jó producernek PJt, és nem rendezőnek. -
uwe boll a legjobb!!!! 
ha az mgs filmet o csinalna.. akkor szamitsatok hogy pofanbaszom egy tortaval.... amibe belesz*rtam... -
jah :) azon bealudni szerintem nehéz főleg, ha szereted a fantasy-t. -
How High [Fűre lépni szabad]
Hát szerintem négeres, füvetszívós, vígjátékos filmecske. Szeretem az ilyen filmeket, szeretem a feelingjét. Igazából mst nem lehet írni a filmről :) mert csak a szívásról szól vígjátékban megcsinálva.
---> 7/10 -
:D
hát...
rá nem jöttem volna :D -
hát nemtom elég furcsa egy ember vagy -
Én főleg a régi horror/paródiáit szeretem, az új filmjeiből sztem már hiányzik az ő egyedi (kicsit őrült) spiritusza, hiszen hozott anyagból, bizonyos szintű elvárások okán megkötve dolgozik. Most képzeljétek el, mi lett volna a GyU-ból, ha szabad kezet kap, és leforgatja mondjuk a Braindead stílusában, jóóó sok gusztustalansággal... ;-P
-
Katt ide, a belinkelt paródiákat nézzétek meg!
-
Nekem az tetszett, persze elhiszem ha majdnem elaludtál rajta, hisz nagyon "elidőzős" volt. :-) Mondjuk nekem ez nagyon bejött.
King Kong is pozitív volt számomra, pedig nem szeretem a KK filmeket.
Azért ajánlom a Mennyei teremtmények-et, mert az még régebbi filmje, még nem volt ekkora támogatás alatt. -
Hát nem tudom. King Kong és Gyűrűk Ura is gyenge volt szerintem. GyU alatt majdnem elaludtam, pedig szeretem a fantasy környezetet. -
Én azért szeretem, mert ki tudja hozni a maximumot a dolgokból és igen odaadóan dolgozik.
Láttad pl a Mennyei teremtményeket? Ha nem akkor azt ajánlom, az tényleg nagyon jó. -
Peter Jackson.... hááát szerintem ritka rossz rendező :) Producernek viszont jó. -
vágom, elolvastam mind2 film tartalmát :) -
Én is nemrég vettem meg az "óccsó" kiadásban. Tévében többször is láttam anno, könyvben is olvastam, tetszett, ennyit megért. Bár a könyvnek elég zanzásított változata, a lényeg benne van.
-
Az ötödik meg említésre sem méltó... -
No persze a The Prophecy: Uprising a "negyedik" rész, de az már nem lehet ugyanaz CW mentesen... -
Cájenfingsöny barátom... -
Angyalok háborúja 1-3 (The Prophecy 1-3 (1995,1998,2000))
Ez még mindég a beste azóta is! Abszolút 5 pontos a témában! Christopher Walken túlnő még saját magán is... -
mi az SF? -
A két filmnek semmi köze egymáshoz... -
Sky kapitány és blablablabla...
Egyzser nézhető "izé", én mint SF rajongó KIKKÉREM magamnak G.Paltro-t.
Zathura
EZ gyjó vót, 4 éves keresztlányom végigrettegte szegény, de még neki is tetszett. Egyszer nézhető, de szórakoztató. Mindenesetre a Jumanji-nál sokkal szórakoztatóbb volt, pedig az profibb film, profibb színésszel. -
David Lynch
David Cronenberg
Jean-Pierre Jeunet
Lars Von Tier
Michael Haneke
De ha közvetlenül a hollywoodi rendezőknél akarok maradni, akkor Peter Jackson, Tim Burton, David Fincher vagy James Cameron is jobb sztem. -
nekem amit belinkeltél tetszett
és én még teljes áron vettem meg -
van egy ilyen is.
ez a régi változat nagyon jól hangzik, én is megvezsem, ha látom majd vhol
-
Steve McQueen - Dustin Hoffmann /1973/
van új is? ezt nem tudtam... bővebben? -
de ez melyik, a régi vagy az új? -
Pillangó /Pappilon/
Nagyon szép film barátságról, szenvedésről, összetartásról,kitartásról, élni akarásról, szabadságvágyról...
Nekem ez minden idők talán egyik legjobb filmje, remélem senki nem fogja sajnálni rá az 1db ezredest amennyiért mérik/ezért a filmért röhej/
10/10 -
Sky Captain
érdkes stílus és látványvilág, de valamiért mégis unalmas, a szereplők idegenek,nem kötődnek a nézőhöz, nincs közöttünk kapocs. Éppen ezért érdektelen a sorsuk, sőt a világ sorsa is, csupán nézők vagyunk
Arról nem beszélve, hogy mennyire elég volt, a "hős aki a megmenti a világot" kliséből
510 -
:DD! -
Jörg Buttgereit
Alex Chandon
:D -
???=!!!