106873

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Minél drágább a film annál kisebb az esély a bukásra. Ebben az árkategóriában már-már 0% körüli."
Ez az a dolog amiben nem értek veled egyet. Abban viszont igen hogy kevés esélye volt a GYUnak a bukásra, mert hatalmas rajnongótábora van világszerte.
De azért a minél nagyobb költségvetést ne állítsuk egyenes arányosságba a sikerrel (mind szakmai vagy box office-i).
Itt van pár film aminek nem volt kevés budgetja de mégis megbukott:
Waterworld (175 milka kv, mozikban 80at hozott vissza)
Nagy Sándor (155, 33 millió a mozikban)
Stealth (138, 31)
FF (137, 32)
Sahara (130, 68)
The 13th Warrior (125, 32)
The Island (120, 35)
Town & Country (90, 6(!))
stb
a sikeres blockbuster filmek zöme szakmai szinten nem tudták elérni azt amit a LOTR, és ezért is tűnik ki mert mind gazdaságilag mind szakmailag sikeres volt a trilógia és ebben PJnek azért nagy része van
-
Hát ezért nem teljesen különálló filmek. Gyakorlatilag zsinorban forgatták őket, ugyanazzal a stábbal, stb. Ez rengeteg pénzmegtakarítás. -
bocsi ez nem Iorinak ment -
ÖÖÖööööö....
"They were better than actors. We looked for local Romanian actresses, but there they are all from the theater and act very broadly. For 150 euros a piece the whores would be naked and do as they were told. It was better.” - Uwe Boll (in a interview for Bloodrayne: The Movie talking about why he chose to use prostitutes instead of actual actresses). -
az 3 film, ha külön részekre lebontod akkor 95-96 részeként
bármennyire is összekötöd a három részt, az akkor is három külön film
-
Lehet, hogy nem egetrengető (RÉSZENKÉNT!), de pont benne van abban a kategóriában, hogy ennyi pénzből, aki szart tud összehozni, az már tényleg nagyon tehetségtelen. Minél drágább a film annál kisebb az esély a bukásra. Ebben az árkategóriában már-már 0% körüli, főleg, ha egy olyan franchiseról van szó, mint a GyUról. -
film=trilógia. -
Mi a frászkarikáról beszélsz? GyU az egyik legdrágább film. 190 millió dolláros költségvetéssel. -
munich 7/10
spoiler
a csaj meggyilkolása naon tetszett :)
-
Sophie Scholl - Aki szembeszállt Hitlerrel
9/10
Hihetetlen drámai, szinte lírai alkotás egy ellenálló lány a hithű nácik közötti lélektani párbajról. A vége pedig hihetetlenül üt, engem érzékenyen érintett. Julia Jentsch színészi alakítására 10/10 + 1-et adnék. -
Majdkinovi :D -
pontosan
ennyi penzbol boven lehet szart csinalni
de hagyjuk ra, Marci ebben eli ki magat, hogy ilyeneket beszologat -
ilyen szempontból megvédem PJt, a 94-95 milliós budget a mai filmvilágban azért nem egy egetrengető összeg -
Pontosan erről beszélek én is. Ennyi pénzből nem lehet nemkonzum filmet gyártani! De ezt már annyiszor leírtam. -
igy van, Danny Elfman powa! -
nekem meg futárral jött
-
háhááá csárli ésa csokigyár 800k val jön, torrenten C: -
Jano? -
Mentol #25022 Ja, de ez a régi... -
Hol? Itt? -
Jó nagy kavarodást csiáltam látom:D -
hát, egy filmjet nem lattam a gyuruk uran kivul, de ekkora hihetetlen anyagi hatterrel, ilyen szineszekkel (bar nem alakitottak tul nagyot) egy ilyen szoveget egy betanitott majom is filmre tudott volna vinni. senki sem hozott volna ki belole jobbat, csak annyira nem kell isteniteni, ha ez lesz a legjobb filmje, akkor az viszont gaz. -
¦-) -
-
oops, én a JPra értettem :) -
A Forrest Gump 2-t?
:)
-
ő rendezte...sőt a 2 is az ő nevéhez fűződik -
Pedig nincs semmi köze hozzá olyannyira hogy még A full creditsben sem szerepel:) Én is úgy emlékeztem, hogy van köze hozzá:) de nincs: -
Valami köze van mert emlékszem hogy kiírják a nevét az elején és a végén is! -
De a jurassic Park 1-et ugye ő rendezte??
-
Bocsánat hülye vagyok:) Igaz:) -
Nyiri #25009 A Forrest Gump-hoz semmi koze sincs. -
Karcsi és a Csokigyár (igen ez a magyar címe szerintem)
Könyvben is imádtam és megnézve filmen szerintem méltó utódja a könyvnek:) Burton nem tud Johnny Deppel mellé nyúlni:)(nekem a Corpse Bride is nagyon tetszett) Danny Elfman zenéi meg fantasztikusak:) Az Umpa Lumpák sem lehettek volna jobbak és a zenék szövegei kurva jók:) Várom a következő Burton filmet vajon mit valósít meg a mester:)
10/10 legalább is nekem:) -
Spielberg Filmjei közül az első számú kedvencem a Forrest Gump. Aztán valamiért furcsa mód a JP1:) nem tudom megmondani miért:) De az tetszett:) A Ryan helyett inkább 3-szor végignézem Az elitalakulatot Míg a Schindler Listája hlyett valami más náci elnyomásról szóló filmet (pl Az élet csodaszépet). -
pláne az ekkora ökörségek... -
nem nagyon erdekel a velemenyed, Marci -
1k a netpiacnal -
Mentol #25003 Jól láttam valahol, hogy a Kiss, Kiss, Bang, Bang film már van DVD-n szinkronosan?
Látott valaki valahol a neten ilyen rippet? -
Hogy duráv fogalmazzak, a szart nem nehéz überelni.... :/ -
jó kis ték:)