106874

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem hiszem el, én is most nézem. :) -
Twin peaks-Tűz jöjj velem...
A borítón is JÖJJ van, meg ugye így is van a cím szóhasználatban, a szinkronban az idióták mégis tűz JÁRJ velem-et mondanak. na mind1.
Akinek tetszik a sorozat, annak ez a film is be fog jönni. Eszméletlen szürreális dolgokba hajlik bele néha a film, nemtom komolyan gondolták-e, vagy csak a kokó volt sok. Ettől függetlenül nagyon jó, és sok mindenre fény derül, ami a sorozatból pl. nekem nem jött le. A két csaj vizíója a kocsmában azzal a szívszaggató zenével, meg vmi elképesztő...
-
Munich
-----------
7/10
Szvsz közel nem olyan megrendítő, izgalmas illetve magávalragadó film mint Spielberg korábbi történelmi munkái. Sokszor éreztem, hogy elnyújtott a film, izgalmakban sem bővelkedett, de a hullámvölgyeket nagyon jól hozta vissza.
Eric Bana nekem tetszett. A vége nagyon komoly, a szex jelenet üt.
Amúgy nem lesz kedvenc film, de jó volt megismerni a részleteket és a háttérben munkálkodó szálakat erről a tragédiáról. -
időjós wheater man (vagy hogy a busba kell irni :D)
10/8
májkul kén -t birom egész jó benne -
kösz az infot akkor meglessük -
igen, a night watch folytatása a day watch és elvileg lesz még 1 rész majd... de akinek az első teccett, annak ez is fog, kva jó volt!!! -
a folytatása annak elvileg...
de lehet rosszul tudom. -
Zimmer Feri-
zsenialis! En reg nem rohogtem ekkorat. A szereplok , helyszinek tortenet es zene imadnivalo mind :D
Ez a film remek pelda arra hogy hogyan keszitsenek el egy magyar vigjatekot. -
omm kicsit kavarodásba vagyok...van valami köze a night watch c. filmhez? -
Day Watch - Dnevnoy dozor
Igen. Megcsinálták. Az utóbbi idők leglátványosabb filmje, méltó folytatás. Az első fele kicsit leül néha, de nagyon jó film.
Fantasy rajongóknak kötelező!
9.8/10 -
Gagyi mami2
Hát azért a bottom 100-ba nem kellett volna belekerülnie.Voltak benne vicces poénok.7/10 -
nekem erettsegi tetel
amugy sztem szineszek kozul csak Csanyinal santit
amugy meg mit varsz az egyik legrosszabb magyar konyvtol, finoman fogalmazva szarbol nem lehet varat epiteni, raadasul ez nem az a konyv amit filmre lehet vinni, belso monologok vannak benne (ami csak egyszer jelenik meg a filmben, teljesen feleslegesen) -
mazochista
-
Höhhh, kíváncsivá tettél, tuti megnézem majd (de pénzt nem adok érte :-D) -
Rokonok - 1/10
ha akartok szemetet nézni hát előre. iszonyat. a filmben 1 szereplő volt aki élt, Kardics karaktere (Eperjes Károly) - az elcseszett röhögésével együtt -, a többi csak ugy próbált valamit csinálni. összefüggéstelen az egész, semmi előzmény nélkül egyszercsak a főhős bejelenti egy libának hogy "mindent eldobna érte", és hasonlók. pocsék színészi játék, a pontot az i-re Lina (Tóth Ildikó) hisztije tette. egyszerűen hihetetlenül ócska az egész film, ellenségeimnek sem kívánom ezt a 2 óra kínzást. -
Koszonom! -
Fun with Dick And Jane -
Hat roszabb volt mint jo. Szerintem egyszer nezheto de ez valami roppant szomoru. -
Boldog születésnapot CSOCSO! -
Grimm:
Jó kis mesefilm volt! Ezerszer jobb, mint a mostaniak (Narnia pl). Jók voltak a karakterek, a jelmezek is, a díszletek is. Egyedül a végéről hiányoltam a csattanót :)
Mondjuk, hogy elégett a könyv, és emlékezetből írja a meséket újra Jacob, és így születnek a ma ismert Grimmesék, mert összekeverte a karaktereket :) Egy ilyen csattanóval sokat lehetett volna még dobni a filmen. -
szerintem is -
Nyugi van mááá!
Már jó ideje nyomjátok le kéne állni! -
Bazze bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű...
Mostani kioktató generáció.. mintha olyan öreg lennél:D
Meg látom provokálod a flame-t megint:D -
Attol hogy igy megmondjak a maguket ok jobb embernek kepzelik magukat. Hadd legyen mar legalabb egy oromuk az eletbe. Ne vedd magadra mert roszat ugysem tudnak neked tenni holni okoskodo mondattal. Regebben en is magamra vettem amikor Blasta mindig pontra tedd de az legalabb ertelmesen csinalta. Oszinten en abbol tanultam! De a mostani "kioktato" generacio sajnos szanalmas :D -
Dehogy az. Lehecc akarmilyen ertelmes ha tobben tamadnak nagyon keves esely van. -
Én meg úgy érzem te kötözködsz másokkal. Teljesen összevissza fogalmazol, vagdalkozol, flamelsz. És ha mégegyszer ilyen stílusba válaszolsz - akkor minimum egy hétig csak néző leszel itt. Hadd ne kelljen az ostobaságaidat visszaidéznem nem is olyan régről pl. Humorosba indított K1-UFC meg nem értettségedről. -
Ohh CSOCSO én nem utállak ha utálnálak már rég tudnál róla hidd el 
NEm vagyok a "Szembevigyorgóhátbaköpőkisvirág" típus... Mellesleg vannak nekem fontosabb dolgaim minthogy az SG-n bárki felé is érzelmeket közvetítsek:D úgymond kinőttem az ovit:D
-
Ki támadott kit többen?? tudtomal még nem vagyok hatökör... Mellesleg a kesergést meg a képmutatást be lehet fejezni Sephi mert emlékszem mikor te éppen 100 Postot flameltél össze mikor neked nem tetszett valami.
btw: Szerinted miért hagytam abba a vitát? Én nem fogom meggyőzni őt (szándékomban sem volt csak ő kicsit allergiás más véleményére én csak megkérdeztem hogy lehet összehasonlítani 2 teljesen különböző alapú filmet) ÉS ő meg pláne nem fog engem azzal hogy összevissza vagdalkozik a 2 egymással szögesen ellentmondo mondataival. Hát na fogalmazni tudni kell... -
"PErsze hogy nem lesz semi eselje megvedeni magat."
Jajjmár. IQ kérdése és bárkivel szemben megbvédi magát az illető...
-
Lord of War
Nem volt rossz film, egyszer nézős kategória, bár szerintem a túrós palacsinta jobb
6.5/10 -
Ez már vicces.Tényleg nics értelme téged győzködni... -
Az a baj hogy mar meg se tudok rajuk haragudni mert mar regota ismerem oket :D
Kell neha a balhe hogy levezese az ember a duhet ha mar ott kint nem birja.
-
ezekutan betamadjak a kit utalsz topikot es teli csocso-zzak:D -
Tehat. Az utolso 20 post arrol szolt hogy mi van az erdoben. Harom max negy ember veszkedik ezen es itt rontja a topik hangulatat. Egy embert tamadnak tobben. Annak az egynek meg akkor sincs igaza ha megis igaza van.
Tipikus SG stilus! De van akinek mar nem tunik fel mert megszokta :D -
Mind1 hagyjuk... -
szerintem meg unalmas :) -
sosem fogom megerteni miert nez valaki mast hulyenek azert mert nem ert vele egyet...
miert nem birok normalisan valaszolni? mert elegen van abbol hogy bullshitelnek az emberek es nem ertik meg azt amit mondok. hiaba irom le barmilyen szajbaragosan hiaba irok mert nem arra valaszolnak amire kell stb..
elegem van az ilyenekbol hogy kossuk bele masokba feleslegesen... leirtam hogy nekem melyik tetszett jobban ennyi... mindent ossz elehet hasonlitani a masikkal..
a pokemont is a karake kiddel.. kinek mi jon be..
igen.. vegulis ha megkerdezik mi a lenyeg a vilidzsben akkor azt mondom hogy van egy csapat akik mire megoregszenek titokban terrorizaljak a sajat nepuket hogy azok fossanak kimenni a varosba....
ha igy nezzuk akkor en a rizsarol beszeltem. a ket film rizsajat ossze lehet hasonlitani es nekem a farkasok szovetsege rizsa jobban bejon... nah igy mar mindenki happybb??
de amugy igyis-ugyis jobban tetszik a farkasok szovetsege...a rizsat felreteve -
haver.... minden hozzászólással a szememben csökken egyel az IQ-d... kicsit kulturáltabb formába nem tudod önteni a Hsz-t??? Az hogy nem tudsz értelmesen fogalmazni miért az én hibám?? Ha ez ember azt mondja, hogy az x mint a másik az Y minden normális ember szemében azt jelenti hogy X-et összehasonlítja Y-al. De vannak dolgok amik nem összevethetőek mert teljesen más a lényegük...
A Farkasok szövetségében a lényeg a titokzatos lényes vadászat míg a village-ben ez csak a körítés... te pont a körítést hiszed lényegnek... MAgyarul képzelőerő és elvonatkoztatás = 0? -
#25331 :) -
megvan melyik volt az a sound of thunder -
ez egy fasza korforgas.. en elmondtam hogy nekem jobban tetszik mint egy masik film.. jottok hogy tok mas a ket film.. hiaba mondom hogy leszarom ezt nem ertitek meg... hiaba mondom hogy mindketto film felig arrol szol hogy egy lurva leny van az erdoben ti akkor jottok a dumaval hogy de masrol szol a film!!! ertem bazze.. hiaba star wars hiaba star trek. masrol szol a ketto az urben jatszodik es szerintem a star wars jobb.. ennyi... nem erdekel a duma hogy de nem ugyan arrol szol.. leszarom hogy mas a korites.. urben vannak es en megneztem mert szeretem az urben jatszodo filmeket de a star wars jobban tetszik....