106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Loál János #25437
    Jack Nickolson Lesz ez még így se romantikus komédia. :|
  • I.C.ram
    Nem nagyon tudok olyanról, hogy vígjáték főszerepért Oszkárt adnának. Legalábbis én még nem hallottam ilyenről, de biztos van, csak nagyon irtkán. Általában Oszkárt csak drámák, és komolyabb hangvételű filmekért adnak.
  • Blasta
    Na igen, ha azt vesszük Hanks sokoldalúbb Carrey-nél.
    Vígjátékok, love story-k, komoly és könnyed filmek, történelmi film vagy kemény dráma, mindben megállta a helyét.
    És ezt 2 oscar-ral is jutalmazták ugye.
  • Bandew
    Benne én sem, bár volt egy-két filmje, ami nekem nem tetszett.
  • zaki
    én is nagyon bírtam a vígjátékait, szerintem egyáltalán nem voltak bugyuta filmek :)

1ik kedvenc színészem. még nem csalódtam benne.
  • Bandew
    Én azért sajnálom, hogy Hanks nem kacsingat vissza a vígjátékok felé. Én nagyon bírtam! És ha megnézzük az arcberendezését, most is nagyon illene rá egy ilyen, mert végülis lássuk be, nem neki van a legkomolyabb feje a világon. :-)
  • Bandew
    "huhh a rászabott helyett először rábaszott -at olvastam:D"

Miközben írtam, ez nekem is eszembe jutott, hogy hátha másként olvassák. :-D
  • Bucser
    huhh a rászabott helyett először rábaszott -at olvastam:D

Egyébként furcsa, hogy Tom Hanks nagyon jól ki tudott mászni a gügye tébláboló idióta szerepéből... Akkor Jim Carrey is kijöhetne már onnan (és ezért szerintem már elég sokat letett. Ugye ott az Andy Kaufmann életéről szóló film, vagy az Spotless mind, Truman Show)
  • Bandew
    Én megértem amit Sephi mond. Ha pl megnézek egy Audrey Tautou filmet, állandóan csak Ámeliet látom magam előtt. Nem azért mert rosszul játszik, hanem mert az egy annyira rászabott szerep volt, hogy örökké megmarad.
  • Bucser
    Furcsa Az Eternal sunshine of a spotles mind-ban valahogy nem láttam semmilyen Ace ventura-t...
  • Sephi
    igazabol az van hogy en akarmilyen Jim-es filmet megnezek mindig Ace Venturat velem felvfedezni benne...
  • rafaello
    descent 8/10

végét nemértem :-/
    spoiler
    gondolom olyan ősemberek leszármazottai voltak akik a jégkorszak elől mentek
    a földalá
  • Blasta
    Mondjuk akciófilmben, kigyúrva, egy M60-assal a kezében arab terroristákat írtva sztem nem lenne hiteles :-))))))))
    Pedig nagyon megnézném :-)))
  • Blasta
    A komédia drámai műfaj!
  • Bandew
    :-D
    Jó ez kicsit ellenmondásosra sikeredett. A lényeg, hogy a karrierje alapja a komédiára épül. Ő maga is komikusnak tartja magát, de nagyon jól megállja a helyét drámai szerepekben is. A sokoldalúság nem rossz dolog.
  • Loál János #25422
    "senki nem skatulyázza be, csak hát ő mégiscsak komikus"
  • Bandew
    Sztem senki nem skatulyázza be, csak hát ő mégiscsak komikus, annak ellenére, hogy jók a komolyabb filmjei is.
    És nem szabad a komédiát lenézni. Sokan azt hiszik (tévesen), hogy az könnyebb mint a dráma.
  • North
    Én Jim Carrey-t az egyik legjobb színésznek tartom. Bármit/bárkit el tud játszani, nem sok ilyen sokoldalú ember van a szakmájában. Az a baj, hogy sokan beskatulyázzák a vígjáték szerepeibe. Pedig szvsz a komoly filmeiben is nagyot alakít.
  • Bucser
    Igazából Jim Carrey komoly filmjeit sokkal jobban szeretem mint a vicces figurát.. lehet azzal futott be de szerintem a komoly jobban fekszik neki...
  • Bandew
    A karrierjük kezdetéről van szó.
  • Sephi
    "Sztem Tom Hanks olyan mint Jim Carrey. "

EHHHH!
  • Bandew
    Sztem Tom Hanks olyan mint Jim Carrey. Ki tudja, lehet, hogy jövőben Carrey lesz A kategóriás színész.
  • Bucser
    Nekem jobban tetszik a komoly drámaalakító mint a bugyuta tébláboló szerepében... Arra van elég középszerű színész
  • rafaello
    :O
  • Sephi
    Kell pofon? Mit nem ertel?
  • winnie
    ????
  • Sephi
    Forrest Gump , Ryan KM...
  • winnie
    persze. nem is mondom, hogy gond volt velük.
  • Bandew
    ...amik nekem nagyon bejöttek! :-D
    Tom Hanks jó színész, de a vígjáték szerepek igazán testhezállóak voltak neki.
  • winnie
    jaja, én is néztem, hogy "megint":)

ez volt az a film, amikor igazi színészként kezdtek el nézni rá, hiszen előtte jórészt bugyuta komédiákban szerepelt.
  • Bandew
    Okés, csak ez a "megint" szócska olyan, mintha a Philadelphia egy tök új film lenne.
  • Bandee1987
    Igen, ugyanis azokban a filmekben, melyekben Tom Hanks szerepel, eddig mindig nagyszerűen alakította a különböző személyiségeket.
  • REALista
    Ne játszd az agyad!
  • Bandew
    Megint???
  • Bandee1987
    Philadelphia

8/10 Tom Hanks megint nagyot alakított. Felkavaró alkotás.
  • fifi
    Laura drogos "örjöngése" a krimóban a sok fickó között eleve valami eszement durva...

Ja és ha még itt nem mondtam volna: Expoited-Beat the bastards című szám elején a bevágott hangok ebből a filmből vannak, mikoris Lyland a vagonban lenyomja a.....
    de nem írok spoilert. hallgassátok-szeressétek :D
  • Jano
    Nem hiszem el, én is most nézem. :)
  • fifi
    Twin peaks-Tűz jöjj velem...

A borítón is JÖJJ van, meg ugye így is van a cím szóhasználatban, a szinkronban az idióták mégis tűz JÁRJ velem-et mondanak. na mind1.
    Akinek tetszik a sorozat, annak ez a film is be fog jönni. Eszméletlen szürreális dolgokba hajlik bele néha a film, nemtom komolyan gondolták-e, vagy csak a kokó volt sok. Ettől függetlenül nagyon jó, és sok mindenre fény derül, ami a sorozatból pl. nekem nem jött le. A két csaj vizíója a kocsmában azzal a szívszaggató zenével, meg vmi elképesztő...
  • Blasta
    Munich
    -----------
    7/10

Szvsz közel nem olyan megrendítő, izgalmas illetve magávalragadó film mint Spielberg korábbi történelmi munkái. Sokszor éreztem, hogy elnyújtott a film, izgalmakban sem bővelkedett, de a hullámvölgyeket nagyon jól hozta vissza.

Eric Bana nekem tetszett. A vége nagyon komoly, a szex jelenet üt.
    Amúgy nem lesz kedvenc film, de jó volt megismerni a részleteket és a háttérben munkálkodó szálakat erről a tragédiáról.
  • rafaello
    időjós wheater man (vagy hogy a busba kell irni :D)

10/8

májkul kén -t birom egész jó benne