106871

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Öreg hibva:) Szerintem az egyik legeslegjobb kisállat szopat embert vigjáték ami csak fellelhető:) -
Fearless(Huo Yuan Jia)
Jet Li legújabb filmje.
"This film tells the story of Chinese Martial Arts Master Huo Yuanjia"
Tetszett.Hagyományos kínai harcművészfilm,a mai kor technikai megvalósításában.
8/10 -
rat race
vhogy kimaradt.. de most bepotoltam es romma rohogtem magam! eszmeletlen jol szorakoztam.. nem emlexem mikor nevettem utoljara ennyit -
Hát nálad tuti nem kerülhetett közelebb, lévén te csak rájuk fogod a plazmavetőt és szevassz :-) -
Nos ő közelebb kerülhetett emígyen a nőkhöz, mint bármelyikünk?! -
Nyiri #25513 Nem olt meg senkit? -
akkor végül is tudod miről beszélek.
Ed Gein ruhát/maszkot csinált áldozatai bőréből, stb...már leírták helyettem.
Lásd még Slayer> Dead skin mask
bizonyos szinten ez inspirálta a történetet az első filmrevitelkor még Tob Hooper idején 1974-ben. -
Jaja tudom. Olvastam róla. De ilyen alapon ihlette volna őket bármelyik másik elmebeteg is. Nem hinném, hogy csak ő csinált ilyet. Gyakorlatialg ez az egy elem volt a hasonló. Minden más, a láncfűrész, a nagydarab torzarcú gyerek, a beteg család, stb mind kamu volt, és úgy állították be a mintha igaz lenne. -
Ő volt az "ihletője" a Psycho-nak, a Texasi-nak, és a Silence of Lambs-nak is. Az, hogy "művészkedett", enyhe kifejezés. Női hullákat ásott ki, a bőrükből inget varrt magának, a húsukból fogyasztott is, a mellbimbóikból övet csinált, a lenyúzott arcbőröket a falra rakta, mint máshol a különféle díszes maszkokat szokás, a koponyájukból levesestányért fabrikált, ujjakból csinált nyakláncot, és amit meg nem használt fel, bepakolta a frigóba, vagy az ágy alá... Érdekes egy pali volt...
-
sztem ő is úgy értette, hogy Ed Gein inspirálta a filmkészítőket... -
Ezt most miért írtad? Ismerek egy Ed Gein nevű sorozatgyilkost, de annak tudtommal nem sok köze volt texashoz, se a láncfűrészhez. Csak annyi, hogy ő is ilyen emberi mardványokkal művészkedett. -
tc xvid volt, 1 cd... annyira nem volt rossz :D -
várok egy nézhető verzióra :/ -
akkor direkt beszélt így. de nézze és hallgassa csak meg vki ahogy a 16 blocks-ban nyomja, tuti, hogy ti is azon a véleményen lesztek, mint én! -
akkor pontosítanék: a tipikus gettó afro-amerikaiak közül
Morgan Freeman, Don Cheadle, Denzel Washington, Samuel L Jackson vagy Fishburne ezek más kategória :) -
nahja -
Sztem Laurence Fishburne az egyik legtisztábban beszélő feka színész, minden szavát tisztán érteni pl. a Matrix-ban...
-
átkopizod a címet a flashgetbe -
pedig sztem Mos Def az egyik "legtisztábban" beszélő, a filmet nem láttam, de ő a tisztában beszélők közé tartozik
szerintem a haitiak meg a jamaikaiak még szörnyűbbek -
a fekar ilyen "szepen" beszelnek angolul....
mind....
neha en is rejtkodfejtot jatszom mikor beszelgetek veluk... -
Sziasztok. Bocsi, a kicsit offért, de hol találok olyan oldalt, ahol le tudok tölten filmelőzeteseket? nem megnézni akarom, hanem lementeni. előre is köszi. -
16 Blocks - 7.5/10
Bruce Willis, a valaha jobb napokat is megélt, jelenleg alkesz detektív rutinfeladatot kap, a piti kis néger bűnözőt el kell vinnie a 16 háztömbnyire levő bíróságra tanúskodni... de hamar kiderül, jópáran nem akarják, hogy eljusson odaáig...
fordulatos krimi, de az összetevők ismertek, nekem mégis nagyon tetszett, mert amennyire eccerű a sztori, annyira reális marad, és a végére is megmarad a feelgood feeling...
de ahogy az a néger beszél angolul, lehet direkt van, de botrány, 1 szót nem érteni belőle :D
-
Deep See 3D (IMAX)
nagyon latvanyos volt!! szinte mintha ott lettem volna eloben! felejthetetlen elmeny!
( bovarkodni akarok!!!) -
Detto. -
Így van. Ultrafos, fogalmam nincs mitől vannak elájulva tőle. -
Ed Gein -
De! A vizes póló igen!
Ne rontsd el!!!
-
texas chainsaw massacre (az új változat, Jessica Bieles)
Szokásos... lánykák menekülnek egy szál vizes pólóban, közben hatszor megbotlanak tinihorror.
A népet meg nem tudom miért kell beetetni ezzel a megtörtént dologgal. Ebből kb semmi nem igaz. -
Nyiri #25490 Descent - Mi ez a szar? Azt kell mondjam, hogy a barlagos resz tetszett, mig kuzdottek azon hogy kijussanak. Miutan megjelentek a maradiak nah onnantol fos. -
huha mindketto :), valamikor kifejezetten tetszett valamikor rohadt unalmas -
Nyiri #25488 Csak szex mas semmi. Kellemesen csalodtam. Nem volt rossz film. -
Most hűha de klassz volt vagy de szar volt??
-
Asszem énse -
crash 8/10
asszem kapott oscart én nem adtam volna nekie . -
látta már valaki a Yonggary című filmet?Aki nem az azonnal szaladjon el a közeli tékába és szerezze be,mert felejthetetlen élmény volt! -
The Weather Man [Az időjós]
Huhh, megint sikerült nagyot alakítania Cage-nek. Bár szerintem hihhetetlen nehéz film és senkinek sem ajánlom így péntek délutánra mert kicsit vagy nem is kicsit elmegy az élettől a kedve. A film maga és a cselekmények nagyon lassuak és unalmasak de ha végignézed valami megfog benne. Bár nem értem miért ez lett a címe a filmnek, mert semmi köze, de ezektől függetlenül egyáltalán nem élvezhető film és unalmas, de :) valahol sok mondanivaloja van.
--> 6/10 -
!!! :DDD
-
North #25481 Persze hogy van, de számomra ez is ott van a topon. De hogy megnyugtassalak a Serenity mindent visz.:) -
Van annal jobb is az teny. De neked teccet az a lenyeg! -
ja még a zubbony jó lett volna, de szerintem a fiók az találó
a film amúgy nem volt egy nagy szám. 6/10 kicsit pillangó hatásra hasonlít nem?