106871
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bucser
    Öreg hibva:) Szerintem az egyik legeslegjobb kisállat szopat embert vigjáték ami csak fellelhető:)
  • MrSpock
    Fearless(Huo Yuan Jia)
    Jet Li legújabb filmje.
    "This film tells the story of Chinese Martial Arts Master Huo Yuanjia"
    Tetszett.Hagyományos kínai harcművészfilm,a mai kor technikai megvalósításában.
    8/10
  • CSOCSO
    rat race

vhogy kimaradt.. de most bepotoltam es romma rohogtem magam! eszmeletlen jol szorakoztam.. nem emlexem mikor nevettem utoljara ennyit
  • Blasta
    Hát nálad tuti nem kerülhetett közelebb, lévén te csak rájuk fogod a plazmavetőt és szevassz :-)
  • Sir Quno Jedi
    Nos ő közelebb kerülhetett emígyen a nőkhöz, mint bármelyikünk?!
  • Nyiri
    Nem olt meg senkit?
  • fifi
    akkor végül is tudod miről beszélek.
    Ed Gein ruhát/maszkot csinált áldozatai bőréből, stb...már leírták helyettem.
    Lásd még Slayer> Dead skin mask

bizonyos szinten ez inspirálta a történetet az első filmrevitelkor még Tob Hooper idején 1974-ben.
  • I.C.ram
    Jaja tudom. Olvastam róla. De ilyen alapon ihlette volna őket bármelyik másik elmebeteg is. Nem hinném, hogy csak ő csinált ilyet. Gyakorlatialg ez az egy elem volt a hasonló. Minden más, a láncfűrész, a nagydarab torzarcú gyerek, a beteg család, stb mind kamu volt, és úgy állították be a mintha igaz lenne.
  • PetruZ
    Ő volt az "ihletője" a Psycho-nak, a Texasi-nak, és a Silence of Lambs-nak is. Az, hogy "művészkedett", enyhe kifejezés. Női hullákat ásott ki, a bőrükből inget varrt magának, a húsukból fogyasztott is, a mellbimbóikból övet csinált, a lenyúzott arcbőröket a falra rakta, mint máshol a különféle díszes maszkokat szokás, a koponyájukból levesestányért fabrikált, ujjakból csinált nyakláncot, és amit meg nem használt fel, bepakolta a frigóba, vagy az ágy alá... Érdekes egy pali volt...
  • Iori
    sztem ő is úgy értette, hogy Ed Gein inspirálta a filmkészítőket...
  • I.C.ram
    Ezt most miért írtad? Ismerek egy Ed Gein nevű sorozatgyilkost, de annak tudtommal nem sok köze volt texashoz, se a láncfűrészhez. Csak annyi, hogy ő is ilyen emberi mardványokkal művészkedett.
  • EmThor
    tc xvid volt, 1 cd... annyira nem volt rossz :D
  • Iori
    várok egy nézhető verzióra :/
  • EmThor
    akkor direkt beszélt így. de nézze és hallgassa csak meg vki ahogy a 16 blocks-ban nyomja, tuti, hogy ti is azon a véleményen lesztek, mint én!
  • Iori
    akkor pontosítanék: a tipikus gettó afro-amerikaiak közül
    Morgan Freeman, Don Cheadle, Denzel Washington, Samuel L Jackson vagy Fishburne ezek más kategória :)
  • CSOCSO
    nahja
  • Blasta
    Sztem Laurence Fishburne az egyik legtisztábban beszélő feka színész, minden szavát tisztán érteni pl. a Matrix-ban...
  • Iori
    átkopizod a címet a flashgetbe
  • Iori
    pedig sztem Mos Def az egyik "legtisztábban" beszélő, a filmet nem láttam, de ő a tisztában beszélők közé tartozik

szerintem a haitiak meg a jamaikaiak még szörnyűbbek
  • CSOCSO
    a fekar ilyen "szepen" beszelnek angolul....
    mind....

neha en is rejtkodfejtot jatszom mikor beszelgetek veluk...
  • Csacsi
    Sziasztok. Bocsi, a kicsit offért, de hol találok olyan oldalt, ahol le tudok tölten filmelőzeteseket? nem megnézni akarom, hanem lementeni. előre is köszi.
  • EmThor
    16 Blocks - 7.5/10

Bruce Willis, a valaha jobb napokat is megélt, jelenleg alkesz detektív rutinfeladatot kap, a piti kis néger bűnözőt el kell vinnie a 16 háztömbnyire levő bíróságra tanúskodni... de hamar kiderül, jópáran nem akarják, hogy eljusson odaáig...

fordulatos krimi, de az összetevők ismertek, nekem mégis nagyon tetszett, mert amennyire eccerű a sztori, annyira reális marad, és a végére is megmarad a feelgood feeling...

de ahogy az a néger beszél angolul, lehet direkt van, de botrány, 1 szót nem érteni belőle :D

• CSOCSO
    Deep See 3D (IMAX)

nagyon latvanyos volt!! szinte mintha ott lettem volna eloben! felejthetetlen elmeny!

( bovarkodni akarok!!!)
  • Sephi
    Detto.
  • Blasta
    Így van. Ultrafos, fogalmam nincs mitől vannak elájulva tőle.
  • fifi
    Ed Gein
  • Bandew
    De! A vizes póló igen!
    Ne rontsd el!!!
  • I.C.ram
    texas chainsaw massacre (az új változat, Jessica Bieles)

Szokásos... lánykák menekülnek egy szál vizes pólóban, közben hatszor megbotlanak tinihorror.

A népet meg nem tudom miért kell beetetni ezzel a megtörtént dologgal. Ebből kb semmi nem igaz.
  • Nyiri
    Descent - Mi ez a szar? Azt kell mondjam, hogy a barlagos resz tetszett, mig kuzdottek azon hogy kijussanak. Miutan megjelentek a maradiak nah onnantol fos.
  • Sil3nt
    huha mindketto :), valamikor kifejezetten tetszett valamikor rohadt unalmas
  • Nyiri
    Csak szex mas semmi. Kellemesen csalodtam. Nem volt rossz film.
  • Mincsi
    Most hűha de klassz volt vagy de szar volt??
  • Blasta
    Asszem énse
  • Mr Csé
    crash 8/10

asszem kapott oscart én nem adtam volna nekie .
  • BADE
    látta már valaki a Yonggary című filmet?Aki nem az azonnal szaladjon el a közeli tékába és szerezze be,mert felejthetetlen élmény volt!
  • Sil3nt
    The Weather Man [Az időjós]

Huhh, megint sikerült nagyot alakítania Cage-nek. Bár szerintem hihhetetlen nehéz film és senkinek sem ajánlom így péntek délutánra mert kicsit vagy nem is kicsit elmegy az élettől a kedve. A film maga és a cselekmények nagyon lassuak és unalmasak de ha végignézed valami megfog benne. Bár nem értem miért ez lett a címe a filmnek, mert semmi köze, de ezektől függetlenül egyáltalán nem élvezhető film és unalmas, de :) valahol sok mondanivaloja van.

--> 6/10
  • Sephi
    !!! :DDD
  • North
    Persze hogy van, de számomra ez is ott van a topon. De hogy megnyugtassalak a Serenity mindent visz.:)
  • Sephi
    Van annal jobb is az teny. De neked teccet az a lenyeg!
  • SASboy
    ja még a zubbony jó lett volna, de szerintem a fiók az találó
    a film amúgy nem volt egy nagy szám. 6/10 kicsit pillangó hatásra hasonlít nem?