106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Inside Man
    ---------------------
    7/10

Erősen godnolkoztam, hogy 6-ot adjak rá, de a jó poénok és a színészi játékok miatt jár az a 7 pont.
    Az sg-s kritika sztem túlzó, ANNYIRA nem ütős a film. Kellemes kis átejtős, gondolkozós bakrablós film, semmi rosszat nem lehet rá mondani.
    Negatívuma annyi, hogy számomra nagyon sokáig tartott míg beindult, függetlenül attól, hogy rögtön az elején máris a bankrablással kezdenek.
    Aztán olvastam a kritikákban rengeteg FESZÜLTSÉGRŐL, na ebből alig volt a filmben. Hömpölygött szépen a maga medrében, néha elsütöttek pár Nr. 1 poént, amiket tényleg megirigyelhetne pár "vígjáték" is.És valahogy a végén a katarzis is visszafogott volt, de mindezek ellenére egy nagyon frankó, szórakoztató filmről van szó. Olyan amit érdemes DVD-n (divx-en) megnézni újra otthon, nyugiban, hogy minden részletet megláss, megérts.
    Ajánlom erősen, de ne számítsatok nagy durranásra, vagy feszültségekre.
  • Iori
    mindenki ezt mondja első megnézés után, még párszor megkell nézned, olyan mint egy puzzle a DD, minden megnézés után kapsz egy új darabot és a végén összerakod a képet
  • Bandew
    Életem egyik legrosszab élménye volt az a film.
  • FL Zoli
    Csajozós film

NAGGGGGYON BETEG!!!!!
    de azért jó
    van pár hányingerkeltő "poén"
  • Nyiri
    En egy haverral neztem, mert mindenutt azt mondtak hogy mekkora kulos film. A vegen ugy alltunk fel, hogy szar. Meg mindig ezt vallom. A tortenet nem emeszthetetlen, csak a film menete annyira lehangolo es erdektelen hogy alig birtunk ebren maradni. Szerintem erosen kozepes ala.
  • CSOCSO
    Donnie Darko

SPOILER

hat.. anyamek nem ertettek.. en azt mondtam nekik hogy szerintem direkt ment vissza es maradt a szobajaban...

de valahogy akkor sem tetszett igazan....
    pl nem ertem hogy donnie pszihologusa miert hivja fel mrs darkot hogy huuu azonnal hivjal vissza... annak mi ertelme volt??? vartam hogy huuu most valami kiderul de semmi...:( azt sem ertem hogy most mivan ezzel a frankkel meg a nyullal..elvileg az csak egy kepzeletbeli valami volt.. akkor.. mi volt az az autos jelenet? meg a legvegen miert volt frank is belevagva ahogyan megsimogatja a szemet??..\
  • CSOCSO
    jo regi film...
  • zaki
    nekem megvan DVD-n, nagyon jó a film
  • PayaVP
    A Jövő Kezdete (Pay it Forward)

Régen láttam ilyen megható filmet. Szerintem, aki csak teheti nézze meg. Akkor talán többen elhisszük a főszereplő kissrác szavait: A világ nem szar...

A történet:
    Az iskolába érkező új tanár (Kevin Spacey) nem túl egyszerű házi feladattal lepi meg diákjait: váltsák meg a világot. Aki jó jegyet akar év végén, az tesz valamit, amitől jobbá válnak a dolgok. Ez persze csak vicc. De Trevor (Haley Joel Osment) komolyan veszi. Fantasztikus tervet eszel ki, amely, ha beválik, fokozatosan tényleg mindent átalakíthat. Csupán három emberen kell segítenie hozzá, és meg kell ígértetnie velük, hogy köszönetképpen ők is segítenek három-három másik rászorulón. Az akció első lépéseként Trevor befogad házukba egy hajléktalant. Anyja (Helen Hunt) persze nem tűri a hívatlan vendéget, és rövid úton kidobja, de ezzel nem veszi el fia kedvét. Sőt: a fiú újabb segítő-akciót tervez, és még ő sem sejti, tettei mekkora hatással lesznek mindannyiuk életére. Három nagyszerű színész, a kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey, a hosszú idő után újra kamera elé álló, szintén Oscar-nyertes Helen Hunt és a tavaly a Hatodik érzékért Oscarra jelölt Haley Joel Osment kelti életre a megható történet figuráit.

(forrás: Cinematrix)
  • Iori
    ízlések és pofonok, kívéve hogyha az Indexről van szó :D
  • Bandee1987
    Még vmit nem értek...miért van az, hogy a netes cikkekben a jó filmeket lehúzzák nagyon az írok, a tényleg rossz filmekre pedig azt irják, hogy jók?
  • Bandee1987
    Pirosszka

3/10

Szar rajzfilm volt, kevés poénnal...sokkal többet vártam
  • Kalinka
    nagyon aranyos az a film, megnézem és mindig jobb lesz a kedvem :)
  • Blasta
    Broáááf :-)
  • Iori
    Ma este Amelie a DUNA TVn!!!!
  • Mr Csé
    legend of zorro 4/10

végig a nő csöcsére koncentráltam ugyhogy nemtom miröl szolt a film :)
  • I.C.ram
    Nappali őrség...

Hát ez a film nekem valahogy baromira nem jött be. Nem bírtam végignézni. Majdnem elaludtam rajta. Az egész film szerintem csak a szocreal ex-szovjet környezet miatt érdekes. Valahogy imádják a készítők az irrealis autós trükköket, de hogy ezt honnan szedték azt nem tudom. Ehhez képest Fast n Furious tudományos dokumentumfilm. Valahogy nem vagyok elszállva a filmtől, sőőőőt.... Első rész sem tetszett túlzottan, de valahogy az mégis jobb volt. Aki meg nem látta az első részt, az messze kerülje, vagy előbb nézze meg az elsőt, különben semmit nem fog érteni, hogy mi a frász folyik a filmben.
  • I.C.ram
    Aki nem szereti a focit, az szerintem eleve meg sem nézné :D
  • Iori
    ja persze 10/10 nálam
  • Iori
    az, én is imádom azt a filmet

Most néztem meg a Scarfacet, kár hogy eddig nem láttam. Tony Montana karaktere örökre beírta magát a filmtörténelemben. Alapmű. Vhonnan ismerős volt a téma, időközben rájöttem hogy a GTA:Vice City gyakorlatilag a Scarface történetét dolgozza fel.
  • Kanál
    Goal!
    hato alapotlet jo, voltak kisebb hiak a filmben de aki nem szereti a focit talan eszre sem veszi, kar hogy egy olyan szinesz jatszik benne aki meg a labdat se tudja elrugni 10 meternel messzebb, de kellemesen csalodtam a filmben, egesz jol kikapcsolodtam

10/7.5
  • Kanál
    jo a nicked :)
  • Kalinka
    Tudom nem mai gyerek, de most sikerült látnom a Casshern-t.
    Kötelező darab mindenkinek

10/10
    (van egy két gyenge effect, de a történet/mondanivaló kárpótól mindenért)
  • zaki
    picít el lett húzva a vége, de tényleg szuper film
  • Bandee1987
    Halálsoron

10/9.5

Csodálatos film, nem lehet mit mondani rá...
  • Blasta
    Pffff.
    Lord of war magyar fordítása: FEGYVERNEPPER :-/////////

Most miért nem volt jó a "Háború ura" arról gőzöm nincs. Komolyan cseng, jól hangzik, ez az eredeti címe. A fegyvernepper meg olyan fekás, gettós fílingre hajaz...
    Gáz
  • Mincsi
    Kössz!!
    :D
  • CSOCSO
    micimacko sztorijat azert tudtad kovetni?
  • CSOCSO

:D:D
  • sadvagabond
    igen,a solaris george clooney-val.
  • Cicóka
    Ez azért nem volt szép...
  • Blasta
    láááál
  • Nyiri
    nembaj
  • mishaly
    Nagy hal.
    Nem értem miről szól?
  • EmThor
    azért megnéznélek Kiskockáékkal egy sötét sikátorban. Nálad lehet fegyver, nekik nem kell /vicc volt, vicc volt/
  • PetruZ
    Jól tippeltél: 17-18. század fordulója. :)
    Ha el akarod olvasni, irány a MEK!
  • zaki
    dumb és dumber 2? :(
  • Mincsi
    Nem tudja vki, h a Büszkeség és balítélet c. film milyen időben játszódik?
    Ha jól tom, a filmben nem igazán közlik, a könyvet nem olvastam.
    Becslésem szeint kb. az 1700-as évek végén, és az 1800-as évek elején..lehet, h rossz az idő érzékem :D
    THX
  • Sir Quno Jedi
    Biztos akad azér, mert nagy az Isten állatkertje.
  • nxfn
    derossz :{