106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ams
    indul a hostel!
  • fifi
    King Kong /2005/
    ejjj, gondoltam, hogy ütős filmet hoztak össze, de hogy ennyire monumentálisat, azt nem gondoltam volna...
    9/10

• sadvagabond
    szőke kóla
    8/10
    nem hittem hogy majka meg beleznay le tud kötni,csak azért kezdtem el megnézni,mert szeretem a magyar filmeket,persze a nagyja nem ér semmit.na ez igen.sokkal jobb mint a terézanyus,csakszexes hülyeségek,azok általában mellényúlások,mint a meseautós remake-k is.
    ez a film kikapcsolt,míg néztem,tényleg elfelejtettem a gondjaimat...szóval ajánlom magyar filmet kedvelőinek.(nem üvegtigris,hülye helyzetekkel,nincs is annyi poén,szóval ne úgy üljön le senki.ezt csak azért mondom,mert sokan azt hiszik már minden olyan...)
    egy csúnyán szembetűnő baki hogy majkának az egyik jelenetben már le van túrva a haja,míg előtte és utánna van neki rendes sérója
    jó szórakozást ha valaki megnézné
  • Sephi
    Igy van.
  • Sephi
    En se mondtam hogy jo. Csak hogy azokhoz kepest a legjobb.
  • Blasta
    Énsevágom mi a probléma.
    EGy hulladék folytatást láttam, aminek a 3/4 része érdektelenül hagyott, sem izgulni, sem meghökkenni a látványvilágon, sem a sztori mélységét átérezni nem tudtam, ellenben tudtam rajta unatkozni, nyomott fejjel nézni és leszarni mi lesz a film vége, ugyanis nem tudták felkelteni bennem az érdeklődést (pedig a 3/4-éig adtam esélyt rá, ez már több mint jóindulat :-D).
    Hát ennyi, aki szart akar nézni, az nézze, többet biztos nem fogom
  • Blasta
    Értettem a sztorit, csak zavaros volt a sok név és egyéb előre-hátra utalás miatt.
  • Nyiri
    Alap. En is neztem.
  • Blasta
    Hol írtam, hogy a sztori miatt néztem?
    Azért néztem, mert láttam az elsőt és az nem volt annyira szar, gondoltam egy letöltést megér, hát nem ért meg.
  • Dynamic
    Az Interjú a vámpírral.Az egyik legjobb vámpíros film.Igaz, nem most jelent meg, de tegnap is volt a Viasaton:D
  • PetruZ
    Nem mondok. Nincs jobb. De ez nem azt jelenti, hogy az UW jó. Baromira nem az, ezért nem értem ezt a felhajtást meg a nyafogást.
    Szvsz, meg minden...

• Sephi
    Na akko' mondjal te mostanaba megjelent vampiros filmek kozul jobbat!
  • Police88
    Huhh! Ha jót akartok magatoknak ne nézzétek meg a "Csajozós film" c. filmet! Egy nagyon elqoort paródia elcsépelt,eröltetett és gusztustalan poénokkal... (a horrorra akadva sorozat színvonalához semmi köze)
  • NeoMaN
    egyetértek
    Láttam az elsőt, az jó volt. Ez viszont valami istentelen kaki. Röhejes sztori, kritikán aluli színészi játékok. Egy szó: fos.
  • PetruZ
    Nem tom', az első rész borzalmai után ennyire érdekel mindenkit a folytatás, hogy még a spoilerezésért is beszól? Ha én megnézném (ami szinte kizárt), tutira lelőném belőle az összes csattanót, csak hogy másnak se legyen jó.
  • Sephi
    Kosz a spoilert! Baze...
  • Bucser
    Nem ölik meg zitust az Evolutionban. Csak a símában. Az elejét túléli. Csak nem szerepel többet.
  • Sil3nt
    jaja, es egyre tobbet...bar mar az elejen kampec neki :D
  • I.C.ram
    Zituska játszik ebben is? :D
  • Bucser
    Síma underworldot láttad? mert valszeg azért voltál leveszve a sztoriban.

Minden esetre jobb volt mint az első rész és annyira nem volt borzalmas mint mondjuk egykét tucatakció film:)
  • I.C.ram
    Hmm nem tudom :D Lehet. Mindegy. Az a lényeg, hogy a hotkeyjekkel működik csak nálam is.
  • sadvagabond
    igazad van,BOCS,figyelmetlen voltam...
  • Dynamic
    Ilyen filmet a sztori miatt nézni...öreg hiba:D
  • Seten

"Nem pontoznám, mert nem néztem végig."
    Akkor nem is csodálkozom, hogy nem érted a sztorit.

Egyébként meg ha azt letöltött változatot nézted meg amire gondolok, naná, hogy nem lehet élvezni a látványt.

• SASboy
    spoiler?
  • Blasta
    CTRL???
    NEM SHIFT+ vagy SHIFT-???
  • I.C.ram
    CTRL-+ vagy CTRL---szal nekem müxik rendesen.
  • sadvagabond
    fever pitch
    hát,nem a legnagyobb alkotás,de jó mert:
    könnyű kis vígjáték,romantikus is meg vicces is,a legjobb poén a fater haja,még a kutya is megugatja,mexokott a vége,szóval átlagos film,de a nézhetőekböl.
    6.5/10
  • Blasta
    Na akkor ebből is dánlód lesz, mert azért érdekel :-)
  • Iori
    Hostel: kerülje mindenki messziről, iszonyat trágya. A gore jelentek is eléggé gyérek, sztori subzero, szinészek szintúgy. Tele butaságokkal, egyetlen jó dolog az volt hogy ők is tudják hogy ebben a műfajban ki a király: Takashi Miike.
  • Blasta
    Srácok, müxik vkinek a felirat eltolása BSplayer alatt?
    Mert én már 333,40 sec-cel toltam el a feritatot egy filmen, de semmi változás!
  • Blasta
    Underworld Evolution
    -------------------------
    Nem pontoznám, mert nem néztem végig. Ugyanis nem tudtam. Annyira érdektelen a sztori, annyira elvan cseszve az egész vámpír és farkasember mítosz, hogy az valami röhej. Egy jó pillanata nincs a filmnek, legalábbis a 3/4 részében nem láttam semmit. Kate Bekinsale arcjátéka két tekintetre korlátozódik, az egész filmben morcosan és semlegesen néz (ezt olyankor is teszi mikor nem ért semmit). Van benne sok magyar beszéd, magyar rendőrségi Niva, Parlament és Mátyástemplom látkép (kicsit retusálva), meg persze Görög Zita, aki ebben a filmben talán 45mp-el többet szerepel mint az előzőben.

A sztori marha kavarós, legalábbis én elvesztem a sok név, a sok múlba való utalás között. A sztori kb. ilyen:

Vkinek az apja annak a testvére, akinek a nagybátyja a fővámpír volt, akinek a testvére főfarkasember volt, akinek a sarja később szövetkezett a vámpírokkal, de a főfő-vámpír erre rájött és kinyirt mindenkit, majd kiderült, hogy nem is ő a főfő-vámpír, mert van nála egy még főfőfőbb vámpír, de mivel árulás történt így a főfőfő vámpír kiakarja nyírni azt aki kinyirta a főfő-vámpírt, etc... Röhejes

A "hájtek vámpírfilmek" legalja szerintem, még a Penge epizódokat is alulról übereli. Abszolute kihagyós, még a sávszélességet sem éri meg, a pénzt meg aztán tutira nem.
  • Mike
    dehogynem
    simán el tudom mesélni :)
  • nxfn
    ettől függetlenül vótmá :-c
  • Ryleh
    ohh...sorry ,hogy nem nyálaztam vissza a topicot,de asszem a cime az: "Filmek amiket MOST!!!!!! láttunk" ,az ,hogy meg hozzáfüztem hogy mi is ez,nyilván info...akár teccik akár nem...szoval ha "votmá" akkoris :én most ezt néztem.
  • nxfn
    vótmá
  • Ryleh
    Vektor!!!!!!!!! matrixfilmek összagyurása egyedi szinkronnal...nagyon ütős,sokadszorra is:))))))
  • Calver
    Félelem és Reszketés Las Vegasban - 7/10
    az a tipikus film, amit az ember megnéz, megállapítja h kurvajó volt, de amikor megkérdezik miről szólt, semmit nem tud kinyögni. ettől függetlenül jó.
  • Sephi
    Nem nagy szam nem tudom mit vagytok ugy oda. Az igaz hogy imadom a szineszek jatekat de na :D
  • Mike
    jajam, itthon lehet kapni 1k-ért