106873

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
24? egy sorozat:) csekkold le a 24 avagy aludd ki magad jack topicot:) -
itt-ott-amott bele-bele botlok, de nagy kérdés: mi az a 24? -
hmmm... Cowboy Bebop? Fullmetal Alchemist? -
Akkor az FF nem a te filmed :D -
Nekem man megvan aszem a 16-17 reszig es a Futurama utan azt nezem geciek!! :D -
Hát annyira nem, csak úgy lájtosban :-D
Én már készülök az 5. 24 szezonra, hamarosan meglesz és akkor JAJJMINDENKINEK :-D -
Én minden nap két/három voyager résszel mérgezem a családomat...vagy Star Gate, vagy SG Atlantis, vagy Enterprise, vagy... -
addiktefaty! -
Ez amúgy így van. Alig nézek vmit, mostanság majdnem only South Park :-))) -
Akkor nemsokmindent nézhetsz... LOÁL! :D -
ezt en ertem.. es nekem is fontos a sztori, de ettol fuggetlenul is elvezheto volt meg nekem is.. plusz a topikot olvasgatva par dologra rajohet az ember -
Joyeux Noël
A bemutato utan ugy vartam mar vegre a " jelenetet" mint a messiast... a film kozben is igy voltam vele.. jaaaj jussunk mar odaig.. lassuk mar a karacsony estet.
A film utan pedig ugy erzem hogy bar lett volna tartalmasabb es hosszabb a film.
Nohde mindegy.. nagyjabol az a lenyeg, hogy haboru van es 3 nemzet is osszegyulik egy csatateren. Kozeledik a karacsony amit mindenki a sajat kis katonai arokjaban var es....
aki nem latta a bemutatot az ne is nezze.. csak szerezze be a filmet...
aki meg mar latta a bemutatot az tudja mit mondtam volna a ... helyebe...
Nem volt olyan uber film mint vartam volna de ettol fuggetlenul megfogott... valamilyen szinten beleeltem magam egyszoval tetszett!!!
7/10
el is gondolkoztam volna, milyen erdekes lenne minden ilyenfele dolgot atelni.. persze nem szeretnek meghalni meg ilyenek.. de megis.. csak igy atelni ilyen dolgokat.. meg mindenfele mast is.... pearl harbour, titanic... stb
-
Én csak szeretem érteni amit nézek, ennyi. -

es akkor most mivan?? tartogatod hatha a kov eletedben elkezded vegigkovetni az FF sztorijat es majd akkor lesed meg???
valamit nezni akarsz mer unatkozol es nincs mit akkor nezze valamit.. inkabb egy FF et mint egy szar filmet.. ha szerinted hulyeseget mondok akkor ne nezze semmit -
Figy, nem igazán szeretek látványos kuszaságot nézni. Nekem a sztori is számít, bocsmá :-) -
semmi kozom az FF hez megis elveztem.. mert van benne akcio.. ha a sztorit leszaroznam akkor is azt mondom hogy akciodus.. latvanyos.... ergo elvezheto... ha unatkozik akkor inkabb nezzen FF et mint get rich or die tryin vagy egyebb szarsagot... -
Szerintem baromira élvezhetetlen az FF a laikusoknak. Egész egy kaotikus összevisszaság, minden kívülállónak. -
Ezért hagynám ki én is és néznék vmi mást :-) -
FFVII- Advent Childrent pont azért ítélték el nagyon sokan mert egy sztori nélküli vagdalkozás az egész... természetesen azért mert nem tudtak a sztoriról semmit:) -
FF elvezheto akarmifele FF ismeret nelkul is.. hiszen latvanyos meg minden.... -
ezt látta vki? -
Szasztok!
AJánljon már valami guru egy jó anime-t, amit mostanság készítettek, mert az Aplleseed volt az uccsó amit láttam. Az új FF tudtommal erős háttéranyagot igényel, azt kihagynám, de valami új cuccot néznék szívesen, a híres régieket mind láttam.
HTX! -
Monty Python - And now for something completely different (És most következzék valami egészen más) - 9/10
válogatás Monty Python Repülő Cirkusza legjobb jelenetei közül, halálos. főleg az első "How Not to Be Seen" c. részen sírtam, de bandába verődött, fiatalokat megtámadó öreg nénikék se semmik. sajnos mivel válogatás rengeteg - imho kegyetlenül jó - jelenet ki maradt belőle, de így is közel áll a tökéletességhez. -
The Transpoter 2
Még az első résznél is loál-abb, bár az még annyiban tűrhető volt, hogy nagyjából hihető jelenetek voltak benne, és a sztori sem volt légbőlkapott, ellenben a második résszel, ahol már elszabadult a forgatókönyvesek fantáziája és a legképtelenebb (és leg-klisésebb) marhaságokat próbálják legyömöszölni a torkunkon - de azt legalább látványosan, az első résznél jóval kevesebb bakival. Ettől függetlenül ugyanaz a "B"-szint, mint a legutolsó videókazis vacak: szupervírus (miért kell minden bio-trutyinak zöldnek lennie?); repülő, falat átütő és állványzatot szétverő autó egyetlen karcolás vagy horpadás nélkül; picike drótozás itt-ott; no meg mindig komor arcú főhős (bár Statham-nek ez jól áll, a cinikus-csodálkozó mellett a másik arcberendezés, amit jól tud előadni :) ).
Értékelés: 5/10 (látványos, de teljesen komolytalan)
-
Légcsavar 3/10
Nem túl életszerű a sztori!Foster rohangál a gépben a gyerekét keresve és ennyi!!! -
Dark City
évente megnézem 2X 3X ezt a filmet, és talán minden megnézés után jobban tetszik... Egyszerűen fenomenális.
10/10
örök toplistás nálam -
Hát ha nem is horror de igen erőltetett gore jelenetek vannak benne :D Mondjuk a farönkös rész az jó :) -
Devon Sawa-tól mit vártok? egyik filmje szarabb mint a másik
lehet, hogy kiskorában helyes kiskölök volt, de a mostani filmjei, úgy szarok, ahogy vannak -
ha a kettő annakidején horrornak volt bejelentve akkor ott nagy gondok voltak... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kölykös jeleneten én is kifeküdtem, bár a drogos pofa se volt semmi, amikor szétvágta vmi kerítés, és darabokra hullott... na meg a végén a kölyök keze ahogy becsapódik az asztalba
-
Annál a szarnál nyomibb horrort nem nagyon láttam még! :D Kedvencem mikor az üveglap ráesi ka kölyökre és kb palacisntát cisnál belőle.... -
Underworld Evolution
Ez is 1x nézhető. A "sötét középkori" részek egész pofásak. A maszkmesterek/trükkösök kitettek magukért, még Zitus is jól alakítja a csendesvámpírt a múltban, majd a döglöttvámpírt a műtőasztalon (:D). A film végig vérben ázik (keményen) és sötét, méghozzá olyannyira, hogy az embert egyáltalán nem sokkolja, inkább vicces. Nekem egyedül a hibrid srác nem tetszett az elején, majdhogynem nevetve virul, mikor éppen szenvednie kéne, szal. a színészi teljesítménye a szartól is lejjebb helyezkedett el két fokozattal, a többiek elmentek. Vicces, ahogy magyarul makognak a sötét zóna mégsötétebb lakói! :D De legalább a rendőrség tagjai ultrabátrak, így van ez errefelé vadkeleten. Jó a repülővámpír vs teherautós sztori is.
Szal. egész jó kis szórakozást nyújtott. Ha nem lett volna ilyen zavaros és béndzsa a sztori, még tetszett is volna. Így csak...
Egyébiránt nem rossz próbálkozás, tán 1x még ütős vámpírfilmet is fognak csinálni a srácok! Én drukkolok! -
Lord of War
Egyszer nézhető, de jó szórakozás. Próbáltak realistábbak lenni, de sajna túl rózsaszín képet fest még ezzel együtt is a témáról, nekem csak ez volt vele a gondom. Mikor azt hiszik odaát, hogy most hú de kemények voltak és odamonták a zigazságot, akkor is túl nyálasak még ahhoz is, hogy elmosolyodjon az ember. Pedig amúgy jó film, jó színészek, jó ötletek, profi munka, még az orgatókönyv is elmegy, de nem elég ütős... -
PayaVP #25850 Derailed nagyon tetszett a másikat nem láttam
-
Végső Állomás 1-2 - 7/10
mókás kis filmecskék, jól kitalált sztorival, de az izgalom hiányzik imho belőle. ettől függetlenül határozottan jó mind2. -
én is felteszek egy ilyen kérdést akkor, Stay vagy Derailed? -
kösz mindkettőtöknek.amcsi red eye amúgy... -
attól függ melyik red eye? a koreai vagy az amcsi? az amcsi red eye mozgalmas, de kiszámítható... az emily rose sokáig uncsi, de van pár para jelenet, végén megállapítja ember, nem is volt rossz ez, és így mindkettő 6.5-7/10 -
utóbbi -
szerintetek mit nézzek este: Red eye(Éjszakai járat) vagy The exorcism of Emily rose(Ördögűzés Emily Rose Üdvéért)? -
Torrente 3 - El Protector 8/10
morbid és jó. gyomorforgató poénok, Torrente elcseszett viselkedése, minden maradt a régiben. megéri megnézni.