106873

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A Silent Hill milyen lett? Moziba vagy varjam meg a DVD-et? -
tegnap néztük moziban a Mission Imposible 3-at.
Nekem nagyon tetszett, király hang és video effektek, a story is elég jó.ajánlom!
9/10 -
Second in Command (Van Damme)
4,5/10
Egy atlagnal gyengebb akciofilm, katonas kontosben.
-
Full Metal Jacket 8.5/10
egész jo vietnámos -
V mint Vendetta:
Nem volt rossz film, de nem is volt kiemelkedő. Voltak benne nagyon lapos részek, és akciófilmnek meg nagyon kevés volt. A világ kidolgozására is nagyon keveset fordítottak, gyakorlatilag a TV körül forgott minden.
Scary Movie 4:
Ilyen gyenge "víg"játékot rég láttam. MEghívtak pár "sztárt", és azt gondolták ezzel el van intézve. Poénok nagyon eröltetettek voltak, az egész nagyon gyenge volt. -
ez -
LSG #25996 Tudsz dobni egy imdb-s linket, mert ott nem találom. -
Shadowless Sword
Pelenkaszaggató jelenetek! Évek múltán is erre fogunk emlékezni. Bár erősen kommersz fantasy történelmi harcos film, de olyan sokrétű, hogy mindenképp' kiemelkedik a keleti filmek közül, melyek alapból túlszárnyalják nyugati társaikat.
Sztori röviden: megszállt ország, renegát herceget megkeressük és trónra segítjük.
Über látvány, szép zene, tömegjelenetek, mesteri koreográfiák, tigris & sárkány mozdulatsorok, de a fényképezés lehetne The Duelist szintű.
9/10 -
mod #25994 Majd jön az Omen... 

-
kár hogy felirat nincs hozzá, bár elég érthető a kommentár így is
"tényfeltáró" dokumentum film -
The.Da.Vinci.Code.Where.it.All.Began.2006.DVDRip.XviD-CRDS -
Az most milyen horror film? Olyan amiben félsz mint állat, vagy oylan amiben majdnem hánysz a jelenetektől? De azt olvastam hoyg egy éven belül jön a második rész. -
Sajnos nekem sem tetszett.
Eroltetett poenok tarkitottak.
A tortenet nulla es sorolhatnam, ami miatt nem nyerte el a tetszesemet. -
szerintem is gyenge. -
mét? -
Egyaltalan nem teccet. -
megnéztem végre az Üvegtigris2-t
bár itt a végre hazsnálta kicsit furcsa
mert ez a film irtószar
2/10 -
Ja szerintem is elég jó film!!! -
Utkozesek
7,5/10
Ez nem egy akciofilm, szoval ilyesmit ne is varjon senki.
-
Dimitri #25983 Hello!
Az Alien Vs Predator című filmhez amit kiadtak dvd-n és VHS-en is adnak 1 db Hatalom Kártyai Kártyajáték (HKK) lapot (2 féle lehet benne: Xenomorf Felderítő, Xenomorf Vadász) ezeket a lapokat keresném és fizetnék is értük.
Aki esetleg eladná kérem írjon egy privát üzenetet.
Előre is kösz. -
jeeezuso... nem is tudtam hogy a hostel ilyen film.. vaaa.. meglepett.. nem mondom hogy jo film volt.. mert engem az ilyen gore cuccok inkabb felidegesitenek.. de legalabb meglepett.. meg szerencse hogy nem a csaladommal ultem le meglesni a filmet.. az elejen azt hittem hogy valami ujabb menjunk europaba mert ott mindan csaj ribanc meg a fu is ingyer van szinte... -
fegyverneper
nagyon jó kis akció,jó történet,mindenki nézze meg!
8/10 -
Ace Ventura1-2 nagyon ott van,vannak benne olyan poénok amiken mindig hallok be. Jim igazán nagyott alakít benne.sztem. -
BAAH!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem nem! Nyugodj meg mert kbaxott nagy meglepetesek vannak benne! Eddig ez a kedvenc szezonom! Hajra Dzsekk! -
Daredevil. Ócska :D -
Kanál #25977 en ma neztem meg szerintem is zsir volt 8/10 -
Marnie - 5/10
gyenge és üres, hiába istenítik Hitchcock-ot. semmi izgalom, semmi borzongás... egyszerűen üres az egész film. -
Nekem is bejött:) -
4 Tesó
sztem nagyon ott van az a film,simán 8/10 -
Rózsaszín párduc
jó kis vígjáték,egyszer érdemes megnézni!
7/10 -
Ez nem "próbálkozás" volt tőle, hanem egy bérelt meló. Ergo nem Cronenberg fantáziája volt, csak ő rendezte meg ezt a történetet, mellesleg nekem nem volt bajom a filmmel. -
Egyet értek, silány cucc volt, pedig sokat vártam tőle. -
qper #25970 Erőszakos múlt (2005)
Cronenberg eddigi legerőtlenebb, leggyengébb próbálkozása. Roppant gyengusz film, pedig az előzetes infók alapján sokat vártam tőle. -
Ezt sem hallottam még. :)
-
Ilyesmit Fábry is nyomatott anno.
Híres filmek története rendőrségi jegyzőkönyvszerűen elmesélve:
-D. Vader, Birodalmi lakos, az éjszakai órákban találkozott O.V. Kenobi Tatooine-i lakossal, a Halálcsillag nevű szórakozóhelyen. Heves szóváltásba keveredtek, majd ezután D. Vader egy 0 cm illetve 120 cm pengehosszúságú, szúró, vágó, olvasztó eszközzel halált okozó sebet ejtett O.V. Kenobin.
:-) -
Besz*arok, ennyire frappánsan nem láttam még összefoglalva a Blade történetét:
"...a filmben egy rendvédelmi személy tesz ártalmatlanná 120 centiméter pengehosszúságú szúró- és vágófegyverével több tucatnyi, az éjszakai életben jól ismert, halált okozó súlyos testi sértés rendszeres elkövetésével alaposan gyanúsítható személyt."
A cikk többi része off (a rendőrnapról szól), de ezen percekig röhögtem. :)
-
Cimborák-Hegyen völgyön
Cimborák-Nádi szélben
imádom a Homoki Nagy István filmeket, ez sem kivétel. Akinek tetszett anno pl. a Gyöngyvirágtól lombhullásig stílusa, az feltétlenül nézze meg ezeket is...
10/10
örök filmes érték -
? -
Jóvanmá!
-
grat...