106873
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    A Silent Hill milyen lett? Moziba vagy varjam meg a DVD-et?
  • doubleW
    tegnap néztük moziban a Mission Imposible 3-at.
    Nekem nagyon tetszett, király hang és video effektek, a story is elég jó.ajánlom!
    9/10
  • [Jakuza]
    Second in Command (Van Damme)
    4,5/10

Egy atlagnal gyengebb akciofilm, katonas kontosben.
  • Mr Csé
    Full Metal Jacket 8.5/10

egész jo vietnámos
  • I.C.ram
    V mint Vendetta:

Nem volt rossz film, de nem is volt kiemelkedő. Voltak benne nagyon lapos részek, és akciófilmnek meg nagyon kevés volt. A világ kidolgozására is nagyon keveset fordítottak, gyakorlatilag a TV körül forgott minden.

Scary Movie 4:

Ilyen gyenge "víg"játékot rég láttam. MEghívtak pár "sztárt", és azt gondolták ezzel el van intézve. Poénok nagyon eröltetettek voltak, az egész nagyon gyenge volt.
  • Iori
    ez
  • LSG
    Tudsz dobni egy imdb-s linket, mert ott nem találom.
  • EmThor
    Shadowless Sword

Pelenkaszaggató jelenetek! Évek múltán is erre fogunk emlékezni. Bár erősen kommersz fantasy történelmi harcos film, de olyan sokrétű, hogy mindenképp' kiemelkedik a keleti filmek közül, melyek alapból túlszárnyalják nyugati társaikat.

Sztori röviden: megszállt ország, renegát herceget megkeressük és trónra segítjük.

Über látvány, szép zene, tömegjelenetek, mesteri koreográfiák, tigris & sárkány mozdulatsorok, de a fényképezés lehetne The Duelist szintű.

9/10
  • mod
    Majd jön az Omen...
  • vaaa
    kár hogy felirat nincs hozzá, bár elég érthető a kommentár így is
    "tényfeltáró" dokumentum film
  • vaaa
    The.Da.Vinci.Code.Where.it.All.Began.2006.DVDRip.XviD-CRDS
  • Brolly
    Az most milyen horror film? Olyan amiben félsz mint állat, vagy oylan amiben majdnem hánysz a jelenetektől? De azt olvastam hoyg egy éven belül jön a második rész.
  • [Jakuza]
    Sajnos nekem sem tetszett.
    Eroltetett poenok tarkitottak.
    A tortenet nulla es sorolhatnam, ami miatt nem nyerte el a tetszesemet.
  • SASboy
    szerintem is gyenge.
  • Mr Csé
    mét?
  • Sephi
    Egyaltalan nem teccet.
  • Mike
    megnéztem végre az Üvegtigris2-t
    bár itt a végre hazsnálta kicsit furcsa
    mert ez a film irtószar

2/10
  • REALista
    Ja szerintem is elég jó film!!!
  • [Jakuza]
    Utkozesek
    7,5/10

Ez nem egy akciofilm, szoval ilyesmit ne is varjon senki.
  • Dimitri
    Hello!
    Az Alien Vs Predator című filmhez amit kiadtak dvd-n és VHS-en is adnak 1 db Hatalom Kártyai Kártyajáték (HKK) lapot (2 féle lehet benne: Xenomorf Felderítő, Xenomorf Vadász) ezeket a lapokat keresném és fizetnék is értük.
    Aki esetleg eladná kérem írjon egy privát üzenetet.
    Előre is kösz.
  • CSOCSO
    jeeezuso... nem is tudtam hogy a hostel ilyen film.. vaaa.. meglepett.. nem mondom hogy jo film volt.. mert engem az ilyen gore cuccok inkabb felidegesitenek.. de legalabb meglepett.. meg szerencse hogy nem a csaladommal ultem le meglesni a filmet.. az elejen azt hittem hogy valami ujabb menjunk europaba mert ott mindan csaj ribanc meg a fu is ingyer van szinte...
  • bigfoot
    fegyverneper
    nagyon jó kis akció,jó történet,mindenki nézze meg!
    8/10
  • Brolly
    Ace Ventura1-2 nagyon ott van,vannak benne olyan poénok amiken mindig hallok be. Jim igazán nagyott alakít benne.sztem.
  • Sephi
    BAAH!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem nem! Nyugodj meg mert kbaxott nagy meglepetesek vannak benne! Eddig ez a kedvenc szezonom! Hajra Dzsekk!
  • sz4bolcs
    Daredevil. Ócska :D
  • Kanál
    en ma neztem meg szerintem is zsir volt 8/10
  • Calver
    Marnie - 5/10
    gyenge és üres, hiába istenítik Hitchcock-ot. semmi izgalom, semmi borzongás... egyszerűen üres az egész film.
  • desigo
    Nekem is bejött:)
  • bigfoot
    4 Tesó
    sztem nagyon ott van az a film,simán 8/10
  • bigfoot
    Rózsaszín párduc
    jó kis vígjáték,egyszer érdemes megnézni!
    7/10
  • Bandew
    Ez nem "próbálkozás" volt tőle, hanem egy bérelt meló. Ergo nem Cronenberg fantáziája volt, csak ő rendezte meg ezt a történetet, mellesleg nekem nem volt bajom a filmmel.
  • Blasta
    Egyet értek, silány cucc volt, pedig sokat vártam tőle.
  • qper
    Erőszakos múlt (2005)

Cronenberg eddigi legerőtlenebb, leggyengébb próbálkozása. Roppant gyengusz film, pedig az előzetes infók alapján sokat vártam tőle.
  • PetruZ
    Ezt sem hallottam még. :)
  • Blasta
    Ilyesmit Fábry is nyomatott anno.
    Híres filmek története rendőrségi jegyzőkönyvszerűen elmesélve:

-D. Vader, Birodalmi lakos, az éjszakai órákban találkozott O.V. Kenobi Tatooine-i lakossal, a Halálcsillag nevű szórakozóhelyen. Heves szóváltásba keveredtek, majd ezután D. Vader egy 0 cm illetve 120 cm pengehosszúságú, szúró, vágó, olvasztó eszközzel halált okozó sebet ejtett O.V. Kenobin.
    :-)
  • PetruZ
    Besz*arok, ennyire frappánsan nem láttam még összefoglalva a Blade történetét:

"...a filmben egy rendvédelmi személy tesz ártalmatlanná 120 centiméter pengehosszúságú szúró- és vágófegyverével több tucatnyi, az éjszakai életben jól ismert, halált okozó súlyos testi sértés rendszeres elkövetésével alaposan gyanúsítható személyt."

A cikk többi része off (a rendőrnapról szól), de ezen percekig röhögtem. :)
  • fifi
    Cimborák-Hegyen völgyön
    Cimborák-Nádi szélben

imádom a Homoki Nagy István filmeket, ez sem kivétel. Akinek tetszett anno pl. a Gyöngyvirágtól lombhullásig stílusa, az feltétlenül nézze meg ezeket is...

10/10
    örök filmes érték
  • SASboy
    ?
  • Bandew
    Jóvanmá!
  • CSOCSO
    grat...