106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Ezért zavart engem ez a rész nagyon az elején, mert agyon kavarták. A többiben legtöbbször egyértelmű volt mi a cél és azt hosszú időn keresztül próbálták elérni, itt meg sok kis apró konfliktust oldottak meg, ami nem igazi 24 feeling volt, szvsz.
  • Sephi
    Kb ez jott le nekem is de en nem is naon analiztaltam hogy oszinte legyek.
  • Blasta
    Abszolute.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az USA elnöke egy titkos kormánypárti társasággal közösen kitalálták, hogy ideggázt adnak oroszt szeparatista terroristáknak, és bevetik azt oroszhonban, ezzel extra pedig jobgot formálhatnak a terület bekebelezésére, extra olajkészlet megszerzésére. Csakhogy hiba csúszott a számításba és nem jött össze a dolog. Engem csupán az zavart, hogy az orosz terror csávó ahelyett hogy a végén a CTU-ból kiszökve tényleg fülét-farkát behúzva menekülne a föld mélyére, még nekiáll vagánykodni és természetesen egy tartalék sentox azé maratt nála... Marhaság ezis. Na tiszta?
  • Sephi
    De te megertetted miru volt szo?
  • Blasta
    Nekem meg pont fordítva volt, a végefelé kezdett érdekes lenni, és javított a gyenge kezdésen. De 1értelműen a leggyengébb epizód
  • Bandew
    Amerikában nagyob kultusza van a képregényeknek, úgyhogy ez nem meglepő. Nálunk pedig a gyerekek körében sikeresek.
  • Iori
    kajálja az amerikai közönség, jön a lé, ennél asszem nem is kell több nekik
  • Mr Csé
    :(
  • I.C.ram
    Nem tudom mit kell eröltetni ezeket a képregény adaptációkat :( Valahogy az Xmennek, Spidermannek nincs olyan atmoszférája, mint Batman darkos Gotham Cityjének vagy Sin Citynek, stb.

Halálra unom magam az xmeneken, spidermaneken, stb maszlagokon :(
  • Sephi
    24 - 5-os evad.

A kezdetben nagyon durva volt es lekotott majd egyre feszultebb lett. Viszonta vege fele elveszitette picit az erdeklodesemet es mar csak unalmas lett. De az utolso ketto resz vegleg betett.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mar akkor tudtam hogy a tollba van a lehalgato amikor direkt mutattak hogy Logan felveszi. A kinais befejezes szvsz egy akkora baromsag volt mint ide lacchaza. Az meg hogy miert is tortent minden 24 kibaxott reszen keresztul meg mindig nem tiszta. Az ok hogy azt akartak hogy felrobantsak a gazt a terrorista bazison de en meg mindig nem ertettem hogy ki volt a kopasz es az emberek korulotte es annak mi koze is volt.

Borzalmasat csalodtam a vegebe pedig eddig az elozo 4 evadnak kurva jo volt a vege.

Varom a 6-os evadot de nem hinnem hogy ugyanilyen lekesedessel fogom megnezni.
  • Iori
    nem rég jelentette be a Fox hogy lesz 4...csekkold az X-Men fórumot, oda belinkeltem egy linket
  • Sephi
    Az ilyen atom anti buzisag se szep.
  • Mr Csé
    mondom elismerem hogy jo szinész csak tudja hogy sokakat zavar ha a melegségéről visit pl engem is de azé még birom
  • VinylToy #26227
    S1MONE

Még csak most láttam ezt a filmet, tetszett, jó volt.
  • zaki
    Volt egyszer egy vadnyugat (DVD)

10/10.
  • Bucser
    Ennek vajon mi köze van ahhoz hogy milyen művész?? szerintem totál magánügye ettől nem lesz senki szarabb zínész vagy szarabb ember:)
  • Sephi
    Szerintem hiba egy evben kiadni ket filmet is ami ezekkel a szereplokel van. A tobbiek nem fognak benne jaccani vagy miafene?
  • Seten

Nem igazán folytatás lesz, a következő film címe: Wolverine, tehát gondolom inkább csak róla szól majd.
    Az azt követő címe pedig: Magneto. Tehát dettó.

• Malakai
    Nem értem teljesen ezt a homofób hozzáállást.. :D
    Rosszabb színész lesz ettől? Nem! Akkor meg mivan? :)
  • Iori
    egyértelműen Ő a legjobb az összes színész körül
  • Mr Csé
    jo szinész de bevallottan buzi és még büszke is rá én azota amiota tudom nem kedvelem :(
  • Sir Quno Jedi
    Tőlem marslakó is lehet, de BAZIJÓ színész és Magneto-ként fergeteges amit alakít. Queen-t is hallgatok pedik...
  • Loál János #26218
    Nem.
  • Sephi
    Ez most vicc ?:D
  • Blasta
    és? :-)
  • Mr Csé
    McKellen buzi :(
  • Sir Quno Jedi
    Ámbár Patrick Stewart és Ian McKellen eddig is lazán el tudták cipelni a válunkon az egész X-Men mozit, most sem lesz másképp, úgy vélem...

• Sir Quno Jedi
    ÉN tegnap (majdnem) láttam az X3-mat!!! ;-(((
  • React
    huh pedig majdnem elolvastam :D:D
  • REALista
  • Iori
    ja és Spoileres!!!
  • Iori
    ja az X3ról írtam :)
  • Iori
    egyértelműen csalódás a film számomra, minden tekintetben elmarad az 1 illetve a 2től...
    Amit Singer felépített az elöző két részben azt Ratner fél óra alatt lerombolta. ÉS innentől gyakorlatilag indul az ő produkciója. A mutánsok száma szinte annyira sok hogy épp hogy bemutatták őket, 10 perc múlva már meg is haltak (igaz, ez a történet része is) A főszereplők karakterébe sem nyertünk sok betekintést mint az elöző két részben.
    Hazafelé gondolkodva arra is rájöttem hogy maga a történet is egy nagy ****ság. Hogy lehet egy mutánst egyáltalán meggyógyítani(vissza alakítani)? Egy ilyen világban mint az X-Mené szerintem ilyesminek nincs helye. AZt meg méginkább nem értem hogy miért kellett ilyen szinten lezárni a történetet (hogy a legfontosabb karakterek meghaltak) Tudom hogy trilógiának szánták (de hallottam hogy lesz folytatás) de egy ilyen képregény filmet nem lehet így lezárni! Ez nem egy könyv aminek van saját endingje amit az író elképzelt, a marvel képregény világ egy soha nem záruló világ, aminek nincs vége. Csalódott vagyok. Többet vártam.
    Hab a tortánt volt az mikor Logan azt mondta Jeannek(Phoenixnek) hogy szereti...loál, egy igazi Wolverine ilyet soha sem mondana senkinek.
    Stan Lee jó szokásához híven ebben a filmben is vállalt egy kis szerepet :)

5/10
  • SASboy
    :DDD
  • Blasta
    Nekem már ma reggel minden kiderült (tegnap bealudtam, későn kezdtem a 2 epizódot nézni)
  • SASboy
    itt az igazság
  • Sephi
    Igen? Remek erveles! Figyej mar akkor vegyuk igy a dolgokat. Prison break -et Oz koppintasnak nevezik mert alig van benne valami eredeti dolog. Aztan a PB annak kb annyi koze van a 24 cselekvenyehez mint egy babzsaknak a Vezuvhoz. Ja hogy nem story alapon? Akkor mi alapon? Mert a PB szineszi jateka eleg pocsek es meg veletlenul sem birja veled megszeretettni magat egyik szereplo sem. Sot par het utan mar egy nevre sem emlekszel. Es messze nem annyira izgalmas.

Egyeb?
  • Kanál
    elvakult 24 fan vagy, minek magyarazzam?
  • Sephi
    Geci megvan a 23 es 24!!! Ma este minden kiderul! :D
  • Sephi
    MIRU? Prison Break egy lokuki a 24 es az Oz-hoz kepest is!