106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
én el is aludtam rajta -
Nyiri #26359 Inside Man
Nagyon gyenge eresztes. Tobbet vartam. A vegkifejlet es az oreg tortenete meg annyira silany volt, hogy bantam az elpazarolt idot a filmre. -
SWAT
Szódával elmegy.
6/10 -
Jó, történet elég bugyuta, de összeségében jól szórakoztam, és a képi világa tényleg egyedi. DVD-n jó móka volt, tökéletes kép&hangminőség. -
piamania #26356 azt nem mondom,hogy órákon át kerestem,de azért elég sokat. -
Szvsz butasag vala.... nekem nem teccet de teny hogy erdekes kepi vilaga van. -
Sky kapitány és a holnap világa
"A mintegy 2000 speciális effektet felsorakoztató alkotás 7 éven át készült. A teljes egészében kék háttérrel forgatott film minden egyes képkockáját utólag töltöttek ki digitális módszerrel. Az eddig soha nem látott technikai újításokban bővelkedő Sky kapitány és a Holnap Világa igazi filmtörténeti jelentőségű alkotás. A film legalább annyira jár Orson Welles nyomdokain, mint amennyire idézi H. G. Wells hangulatát is, miközben tele van provokatív paradoxonokkal. Egy soha nem létezett régi-új világ víziójával kápráztat el minket, egy olyan képzeletbeli, elvarázsolt világéval, mint Óz birodalma, ahol semmi sem egészen az, aminek látszik."
7/10
-
Thx!
-
Running Scared (2006, http://imdb.com/title/tt0404390/)
Ha itt nem említettétek volna, tutira nem veszem észre. Pedig kár lenne kihagyni, tényleg nagyszerű szórakozást nyújt. Az elejétől a végéig nagyon feszes, és a tempója is pörgős, rendesen ott van. Kicsit tényleg hasonlít a Four Brothers-re, aztán van benne az amcsi gengszterfilmekből, és persze a B-akciómozikból is, de még a "guyritchie"-s angol stílusból is. Talán csak a karakterek gyengék egy kicsit, többségük elég üres, inkább csak séma. A fényképezés és a történetvezetés viszont elsőrangú, és ahogy az események átúsznak egymásba, az nagyon el van találva. A végén pedig két csavar is van (bár az egyik sejthető), plusz a stáblista is mókásan van megcsinálva. Aki készítette, biztos sok Tim Burton filmet nézhetett. :)
Értékelés: 9/10
Ui.: A főszereplő fazon nagyon ismerős volt valahonnan. Megnéztem, tényleg ő játszott pl. a F&F filmekben, meg a Timeline-ban is. Ez a szerep jól áll neki. Még ha azok a filmek egyébként baromi gyengék is voltak. ;)
-
De fijam. Egy fantasy meset meg megertem hogy elkepzelsz node ez valodi helyszineket jaccodik. Parizs meg London stb. Az egy dolog hogy lehet nem voltal meg ott de szvsz a film tokeletesen visszadta azt a vilagot amit Dan megirt es olyan formaban is. -
Kanál #26350 mint konyvadaptacio nem jo, ha kulonallo filmkent nezed akkor viszont igen bejovos -
szerintem teljesen korrekt. -
React #26348 A könyvek megfilmesítését sose preferáltam, egyszerűen nekem vhogyan nem tudták azt visszaadni mint amit a drága fantáziám adott :) Ha rám céloztál, nem fikáztam, nekem a könyv nagyon tetszett, de a film nem közelítette meg-távolról sem-, a divatot pedig messziről kerülöm... -
Mivel mostanaba mar divat lett a Davinci kod fikazasa ezert szvsz nehany ember direkt kritizalja. En eddig tobb jot hallotam rola mint rosszat. -
React #26346 A da vinci csak könyvbe jó szvsz, a film uncsi, majdnem bealudtam rajta pedig nem szokásom... -
Tehat te tobb oran keresztul kerested a neten a dolgokat es semmit nem talaltal? -
React #26344 Nekem is nagyon tetszett a film, az eleje tényleg lapos, de ha már woody allen eszmefuttatásnál járunk, sztem olykor már túlságosan is sokszor említette azt, hogy az élet a szerencsén múlik, bár lehet az amerikaiakkal csak így lehet megértetni dolgokat, vagy így lehet vmi kis információt eljuttatni hozzájuk, de nekem néha sok volt ez! Nem mintha nem lenne igaza...
Illetve a zene az nagyon zavart, és olykor cseszettül unalmas volt :D -
piamania #26343 ezt nekem írtad?
NEkem nem játékok kellenek. -
Jah, nézem is, hogy mi ez...
-
Da Vinci-Kód
A könyvet nem olvastam. Nagyon szeretem az ilyen stílusú filmeket + Párizsban és Londonban játszódik, mind a 2 helyen voltam szóval az is dobott rajta nálam és Tom Hanksat is bírom. Szerintem egy nagyon jó kalandfilm, de még1x meg kéne nézni, hogy teljesen megértsem. 8/10 -
Hoppa a http://www.gamespot.com/ nem oda jott volna :P -
http://www.gamespot.com/
"Én sehol nem találok a neten."
EZ KESZ :DDDDDDDDD A net tele van ilyenekkel :D
Hol kerested? Ird be www.google.com es lass csodat :D -
piamania #26338 HEllo Emberek!!
Segítséget szeretnék kérni.
Olyan filmet,képet vagy bármi más alkotást keresek,ami az első világháborúval kapcsolatos.Lehet könyv is bármi.
Én sehol nem találok a neten.
Légyszi aki tud,az segítsen,fontos volna.
Ha lehet,akkor viszonylag sokat írjatok.
Légyszi légyszi!!!!
Köszönöm előre is -
Nézd meg a Nappali Őrséget a trilógia második részét jobban fog tetszeni mint az első (nekem legalábbis sokkal jobban tetszett). -
Subtitle #26336
ezek vagytok!
-
mai - ill már részben tegnapi - termés:
Éjszakai Őrség - 7/10
a maga 350ft-jával életem legolcsóbb mozizása, nem enyhén zavar az egész film, ellenben mind a képi világ, mind a vágás és a rendezői munka tökéletes. határozottan jó.
Stephen King - Végítélet, első 3 rész - 8/10
valamikor régen még láttam egyszer, de már homály volt az egész, annyira emlékeztem hogy tetszett, ami határozottan megerősítést nyert. bár annyira nem paráztatós, nekem sikerült szépen alkotnom tőle... elsőt megnézve gondoltam lemegyek egy cigire, nyúlok lépcsőházból udvarra vezető ajtókilincs felé mire az spontán kivágódik előttem, és ott áll valaki. namost ez a valaki a szomszéd volt, aki jött volna fel csak nem gyújtotta fel az udvari villanyt... ennek következményeként én kis híján csináltam egy új lyukat ijedtemben a mögöttem lévő falba, olyan lendülettel ugrottam hátra, na meg fél óráig 200 körül volt pulzusom. még az utolsó rész várat magára, energiám se lenne hozzá, nem is jött még le, valamint morbid dolog 6 órán át folyamatosan egy filmsorozatot nézni. -
Rain! (mp3 196kbbs) -
"Remekül vezetek"
10/10 -
Szvsz a kommersz-horrorok közt kiemelkedő. Maga a történet/világ meg szvsz tiszta Lovecraft koppintás :) De azért jobb volt mint a sok mai játékadaptáció, meg kommersz horror :) -
Rózsaszín Párduc
Vááá.,...jézusom, ez valami förmedvény. 3 poén 2 órára, ebből is az első még a stáblista bemutatása alatt :(
Spoiler danger:
1. rajzolt figruák tangója 2. "Zsebzsötem" 3. Jean Reno homi tánca :D
kb. ennyi maradt meg a filmből, szörnyű volt :/
10 / 3 -- a három poén miatt -- -
Match Point
---------------------------
9/10
Hát igen. Enyhén sokkoló filmecske, ami ráadásul kínosan lassan indul be. Kb. 4/3 óra alatt elérte azt, hogy kínosan feszengjek a székben "erre ültem be? minek?"
Aztán felgyorsul. Egyre érdekesebbé válik, de az biztos, hogy a film csúcsát és azt amiért emlékezni fogunk rá, az utolsó 20 percben éri el. Akkor viszont elragad az a fajta érzés, amit úgy hívunk: lebilincselő.
Forog az agy, gondolkozol, töröd a fejed, hogy "na innen hova tovább?", és keresed a lehetséges buktatót, tudván, hogy a bűnös úgyis bűnhődni fog.
És aztán a végén kacéran elmosolyodsz, boldog vagy amiért azt kaptad amit rengeteg film képtelen teljesíteni és rádöbbensz ennek okára: egy Woodi Allen filmre ültél be, és ostorozod magad, hogy az elején ezt elfelejtetted, hogy egy apró esélyt adtál az agyadnak kételkedni a film erejében és lebilincselő végkifejletében.
Ez van, ez egy bomba jó film és aki esetleg megnézi, az készüljön fel egy lassú, lagymatag és elég hosszú felvezetésre, hogy aztán az utolsó percekben hatalmasat üssön.
A lagymatag felvezetés miatt nem 10es, különben azt érdemelne, de azért mégiscsak kényelmetlenül éreztem magam egy jó darabig, azt hittem végig ilyen lagymatag marad. Szerencsére nem így történt.
Ajánlom mindenkinek, akiket nem csak a képregényfeldogozások és az X-edik szkeri múvik szórakoztatnak. Woody Allen utálók is nyugodtan beülhetnek rá, nincs benne Woody-féle eszmefuttatás, még csak Ő sem játszik benne. Nagyon jó film. -
Esőember
10/10 -
De ők nem A kategóriás színészek, én csak ennyit mondtam. :-) -
Running Scared szintén: b hangulatú, akkor így kiegészíteném. -
vg #26326 A Running Scared soha nem volt B film, csak egy kicsit megbukott! Amúgy van benne egy nagy adag horror is! Szerintem kurvajó az a film! Nálam 10/10!
A Le Pink Panther pedig egy C film... 10/-1000
(Ez az én véleményem!) -
Subtitle #26325 Most láttam a The Jacket című filmet 10/8-as szerintem, egész jó film egy picit pillangó hatásra hajaz. Nem tudja véletlen valaki hogy mi a menű zenéjének a címe? -
remake, és A kategóriának sorolom: Steve Martin + Jean Reno -
Mentol #26323 Hoppá, mellényúltam.
Szóval, ha te a régi filmre gondolsz, akkor elég Peter Sellers nevét mondanom, ha pedig a mostani remake-ről van szó, akkor ott van: Kevin Kline, Jaen Reno... -
Mentol #26322 Attól függ mire gondol EmThor, és kikre gondolsz Te... Habár, így belegondolva neked nincs igazad:
- -
Egy A kategóriás színész sincs köztük.