106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandee1987
    Esőember

Hihetetlen jó alkotás, Dustin Hoffman fenomenális színészi játékával, Tom Cruise is remekül játssza el a jellemváltozáson áteső embert.

10/10
  • EmThor
    V for Vendetta

Nem rossz sztori, közepes megvalósítással.

6.5/10

The Locker

J-horror, kézikamerás B feeling. A címbeli tároló egyesek szerint szerencsét hoz, pedig egy csecsemő holttestét rejtették oda anno. Urban legend. Közepes megvalósítás itt is.

5/10

The Locker 2

Szerves folytatása az első résznek, csak az után ajánlatos. Parásabb de ugyanaz végig.

6/10
  • Mr Csé
    surolta a lécet :D
  • React
    Igen, azt én is néztem, hogy "történet lapos és érdektelen hatásvadász egyszer nézhető", de azér egy lightos 7 pontot adott rá :)
  • Bandew
    Azért egész jó kis pontot adtál rá. :-)
  • PetruZ
    Azt, hogy oda van írva a végére, hogy "zip". Egyébként meg semmit.
    Nekem speciel srt-ben jött le, tömörítés nélkül.
  • Gabyee
    köszi,szerinted a ".zip" kiterjesztés az mit jelent?
  • I.C.ram
    Hát igen... magát a feliratot nehéz lenne tovább "kicsomizni" ...
  • Gabyee
    nem lehet kicsomizni:(
    valakinek működik?
  • Jhon Balu
    Vadkalandot néztem meg az imént hát szétröhögtem az agyamat rajta a gyerekkel eggyütt.nagyon kiru kis animációs film.
  • PetruZ
    High Risk (1995, http://imdb.com/title/tt0114437/)
    Három évvel első amerikai debütálása (Lethal Weapon 4) előtt Jet Li még nagyban odahaza, Kínában és Hongkongban forgatott többnyire kis és közepes költségvetésű akciófilmeket, ezek egyike a High Risk is. Mikor először olvastam róla, azt írták, ez a hongkongi Die Hard. Most, hogy láttam, csak megerősíteni tudom ezt.

A film teljes egészében a nagysikerű trilógia (még az :) ) első részén alapul, csak kicsit átalakítva a történetet. Kötvények és pénz helyett orosz koronaékszerek, a feleségéhez látogatóba érkező zsaru helyett egy híres filmszínész testőre, és néhány bandita helyett úgy negyven-ötven. ;) De az ismert jelenetek alapja szinte mindenütt visszaköszön, csak... hongkongi stílusban feldolgozva (pörgősebb, heroikusabb, B-filmesebb). Na meg a vége is más, a főgoni nem a tetőről repül, a sorsa sokkal rosszabb... :) És bár Li egyedül elbánik a banditák jelentős többségével, van még egy plusz karakter, akit Jacky Cheung alakít. Aki látta már filmben, tudja, hogy mennyire hasonlít Jackie Chan-ra. Nos, ez itt nem véletlen. Az író/rendező először őt akarta erre a szerepre, de előzőleg egy másik filmben már dolgoztak együtt, és nem a legjobb hangulatban váltak el, úgyhogy a Chan-nak szánt szokásos mókás-heroikus karakterből egy Chan-hasonmás játszotta paródia lett, ami persze sértődésekhez is vezetett, amiért Li elnézést is kért tőle. Szóval Cheung egy nyafogós, elkényeztetett harcművész-színészt játszik, aki akcióhős és a nők bálványa, de azért a film végére összeszedi magát, és megmutatja, hogy ő is érti még a témát. :)
    A film látványos, poénos, szórakoztató, az arcok jó része ismerős lehet más filmekből, és úgy általában jó időtöltést nyújt bő másfél órában. Hongkongi B-film rajongóknak kötelező, a többiek esetleg nevetségesnek fogják találni, bár Die Hard-klónként is nézhető. :)
    Értékelés: 8/10

Ui.: Az angol szinkronos verzió Meltdown címmel fut, de érdemesebb az eredetit (a kínai-angol feliratost) felkutatni, mivel a fordítók kicsit belenyúltak a szövegbe, és pár jelenetnél megváltoztatták azt (azaz hülyeség lett helyette).
  • React
    Jajj köszi :)
  • I.C.ram
    Itt a felirat hozzá: Elefántok Álma
  • React
    Gondolom Natalie Portmanra célzott :)
    [Starwarsba amidalát játszott:)]
  • vg
    Milyen Amidala?
  • Mr Csé
    V for Vendetta 7/10

hát az elején amidala nagyon gyenge volt szegény végére belejött de a történet lapos és érdektelen hatásvadász egyszer nézhető
  • React
    Elephants Dream Ezt a holland animációs filmet látta valaki? Sg-n is írtak róla, le is töltöttem... (már csak felirat kéne meg egy kis idő, hogy megnézzem) :)
  • I.C.ram
    Sziklák szeme:

Újabb hent-gore horror :D Kategóriában mókás szerintem. Hozzá a szokásos kliséket, történetet is láttuk már vagy x ezerszer, de mégis valahogy a Bad Taste gyermeteg hangulatára emlékeztetett, bár ezt próbálták kicsit komolyabban venni, de még így is megmosolygató volt néhol. Viszont voltak benne olyan dolgok, amiket eddig nem nagyon láthattunk mozis horrorban... :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ragyástóno megpakol egy kiscsajt a lakókocsiban
    :P

Aki komoly horrora vágyik az ne nézze meg, de aki szereti az ilyen mosolygatós horrorokat annak ajánlott :)
  • PetruZ
    Assault on Precinct 13 (2005, http://imdb.com/title/tt0398712/)
    Az eredeti Carpenter-féle filmet nem láttam, és a sztoriját is csak nagyon felületesen ismertem, szóval "előítéletek" nélkül néztem, és végülis nézhetőnek mondható, bár ez a film sem fogja megváltani a világot.
    A detroiti külvárosi 13-as rendőrörsön az újévre készülnek - no meg arra, hogy hamarosan bezárják az egész kócerájt, mert már nincs rá szükség. Az őrs parancsnoka (Ethan Hawke), a szexmániás titkárnő (Drea de Matteo), és a nyugdíjba vonuló vén zsaru (Brian Dennehy), dacolva a kinti időjárással, már a pezsgőkkel és a szórakozással foglalkozna, mikor értesítést kapnak, hogy a tomboló hóvihar miatt egy rabszállítmányt ideiglenesen náluk raknak le, míg javul a közlekedési helyzet, ráadásul a parancsnok pszichoterapeutája (Maria Bello) is elakad a közelben, és kénytelen az őrsön tölteni az éjszakát. A rabok között van egy hirhedt, többszörös rendőrgyilkos kábszer-bandavezér (Lawrence Fishburne) is, és csakhamar símaszkos rendőrök próbálnak betörni az őrsre, hogy eljussanak hozzá. Nem kiszabadítani akarják, hanem megölni. De miért? És mi köze a dílernek a híres nyomozóhoz (Gabriel Byrne), aki annyira le akar vele számolni, hogy egyetlen szemtanút sem akar életben hagyni? Megkezdődik az őrs ostroma, és a parancsnok kénytelen felfegyverezni a rabokat is, hogy megvédjék magukat. Persze ez csak az elején tűnik jó ötletnek...
    Szóval miután láttam a filmet, elolvastam, miről szól az eredeti is, és hát elég sok helyen belenyúltak, az tény. Mindegy, azt még nem láttam, tehát maradjunk csak ennél. Színészetről igazából talán csak Hawke és Fishburne esetében érdemes szót ejteni, Byrne ugyanaz a faarcú pali, mint minden más gonosz szerepében. Szerintem gyenge, és egyáltalán nem félelmetes, bár van egy-két olyan jelenet, amiben próbálnak rágyúrni a hidegvérű, korrupt, gyilkos rendőr karakterére, de sztem elég erőtlen. A többiek szerepe elég kicsi, többnyire azért vannak, hogy jól lelőjék őket a megfelelő pillanatokban. :) A befejezés talán happy end, bár kérdőjelesen. A sztoriban lennének oda-vissza keresztbeárulós szálak is, de sztem csak egy meglepő és váratlan húzás van benne,
    Byrne és Bello rövid "találkozása"
    , a többi nagyjából előre borítékolható.
    Ha van éppen két szabad órád, meg lehet nézni, de kb. ennyi, ami elmondható. Ja, meg a két nő egyszer-kétszer megvillantja a formás lábait, de semmi több. :)
    Értékelés: 6/10
  • EmThor
    Cars - Verdák

Doc Hollywood. Ennyi elég is. Ugyanaz, csak animációban + versennyel. Kliséhegyek, 0 kockázat. Pár jó poén. A grafika csodálatos, bár ez manapság el is várható. Paul Newman respect.

Michael Schumacher + pit stop nagy volt

[b]3.5/10
  • Jhon Balu
    ki a faszagyerek? cimű film hát kegyetlenül vicces.samuel l. jackson és eugene levy főszereplésében.egy zsaru és egy egyszerü kis ember aki roszkor volt rossz helyen.
  • z0ty #26499
    Ed Wood: érdekes életrajz, néhány unalmas rész, Tim Burton nem tudja ebben a filmben a "mese-skilljét" kamatoztatni, de egyszer kötelező. és elérte azt, hogy megszerezzek néhány Ed Wood filmet :)
  • Blasta
    Helyesen: X-Men

hamár egyáltalán beírsz ide, mindenféle lényeges tartalom nélkül...
  • Zadeus
    Xman3
  • I.C.ram
    Hát én kicsit untam. Addig volt nekem izgi, amíg kiderült, hogy ki a zsaru, aztán rögtön átment egy kinlódásba az egész :( Nem szeretem annyira Tarantino stílusát. Mindig ez az ideges káromkodó néha kétbalkezes gangszter figura. :/
  • PetruZ
    Ultraviolet (2006)
    Kurt Wimmer egyszer csinált egy jó filmet (Equilibrium), és azt hitte, másodszor is sikerül majd eladni ugyanazt. Hát nem, nagyon nem. Ez a film egy nagy vacak, agyoneffektezett trükkökkel, amelyek néhol egyszerűen borzalmasan gagyik (pl. amikor a motor a ház oldaláról a tetejére "esik"), történet nélkül (jelentkezzen, aki szerint volt bármi sztori, vagy egyáltalán egy észrevehető vezérszál a jelenetek között a filmben), ráadásul pancser színészekkel (hát igen, Milla Jovovich nem egy Christian Bale... és nem azért, mert nő). A jelenetek egy része egyértelműen felismerhető az Equilibriumból (legalább kettő pedig a Mátrixból), csak nagyobb, harsányabb - és sokkal rosszabb - tálalásban. Még az sem segít, hogy egy színészt szinte ugyanazzal a karakterrel itt is szerepeltet.
    Szűk két óra effekt- és közhelyparádé, amiért egy fillért se adjatok. Végigszenvedtem, de nem értékelek. Nincs mit.
  • zaki
    Mr. Blonde tánca hatalmas jelenet!
  • Blasta
    "True blue is about BIG DICKS" :-DDDDDDD
  • Blasta
    Hát pedig hatalmas nagy film sztem.
    Ponyvaregénynél is nagyobb, halálos alakításokkal, dumákkal, apró kis miniepizódokkal (a zsaru beépülése, a gyújtogatós rész).
    Szvsz az egyik legjobb film EVER
  • Blasta
    X-Men 3
    -------------------
    7/10

6-ot éppenhogy nem adtam rá, mert volt pár rész mikor tátva maradt a szám.
    Amúgy tényleg gyengébb mint az eddigi részek, valahogy szétesett a történet.
    Okés, hogy áldozatokat kell hozniuk, de a megfogyatkozott csapat már elég gyengusz volt (még az újoncokkal is).
    1x azért nézhető, nem sajnáltam a pénzt rá, de többet vártam.
  • I.C.ram
    Nekem nem tetszett... ez nem, ezt kell szeretni :D tarantinot meg eleven em szeretem, lehet volt benne egy kis előítélet is :D
  • Calver
    Not Another Teen Movie
    nem bírtam végignézni, fél óra után feladtam, ez kicseszettül ócska...
  • Jhon Balu
    viszont az amazonas kincse cimű film az nagyon jó volt legalábbis számomra.elég akció dús volt az egész.a skorpilyó király cimű film főszereplője játszott benne.(rock a neve)
  • Jhon Balu
    hát igen a le a fejjel című magyar filmet néztem de kedvem lett volna sírni rajta,hogy ijen semmitmondó az egész....
  • fifi
    Xmen-The last stand
    sose gerjedtem igazán az ilyen hősökre, pláne az ilyen misztifikált karakterekre. Nevetségesen túldefiniált fizika, gyermekmesébe illő szereplőkkel... Tényleg ez lenne ma egy jó film? Kár...
    3/10
    Le a fejjel...
    három azaz 3/!/ jó poén volt számomra az egész filmben. Döglégy remélem nem merézkedik többet filmvászonra, mert így szerintem tényleg bárki tud játszani...
    Másrészt nem hittem volna, hogy egy Hernádi, vagy Gálvölgyi ekkora hulladékhoz a nevét adja. A vágások meg a régi "vibrálós" Depeche mode klippekre emlékeztettek
    Borzasztóan rossz film volt
    1/10
    Támadás a Krull bolygó ellen
    Általános sulis koroban volt ennek a bemutatója moziban. Sokáig a kedvenc filmem volt. Bár mai szemmel kicsit loál, azért nagyon jól megcsinálták ezt anno...
    9/10
  • CSOCSO
    nem tud felizgatni a trancsirozos film..
  • CSOCSO
    mondj mar parat... pls
  • Sephi
    Akko nezd meg a "Falcon Attack" c. spanyol horror filmet :D
  • Harly18
    Ennél durvábbak is vannak.....
  • Blasta
    Pffffffff, tejóég.