106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Szerintem te csak siman csunyat almodtal :D
  • CSOCSO
    melyik az a vigjatek ami hasonlitott a flash gordonra? amikor az urhajo attol ment hogy a csirkek tojtak.. meg mikor a nagy fallosz elol menekultek be egy barlangba meg talalkoztak a kakiemberekkel???
    valami 1980-1985 os film lehetett.. kb 6-7 eve lathattam:D
  • EmThor
    nálam a tavlyi év filmje! sympathy for mrs. vengeance az jó még de nagyon!!
  • fifi
    Oldboy

10/10

és nincs ez ellen apelláta...
  • Hajnalcat
    Huh, köszönöm a linket. Ennyi thrillert egy helyen rég láttam. Átmentem a horroros topikba, ha lesz thrilleres, akkor csak oda írok majd, addig a horrorosban boldogítalak Titeket.
  • Calver
    imdb a te barátod
  • Loál János #26674
    Szerintem simán elférsz a horror-topikban, és visszaolvasgatni is érdemes benne, sok-sok távolkeleti filmről van szó. (A Dark Water is inkább horror, mint thriller.)
  • Hajnalcat
    Már láttam elég sok thrillert, de nem tudom, valahogy ez nagyon megfogott. Akkor tudnál nekem ajánlani keleti thrillereket?
    Igen, megtaláltam a horror topikot, de inkább thriller kedvelő vagyok. Bár rengeteg horrort is láttam már, de azok a '80-as beliek nem nagyon jönnek be. Amúgy nyithatna valaki egy thrilleres topikot is, sajnos nekem még 1 hónapig nem lehet, mert új vagyok.
  • Hajnalcat
    Akkor rossz helyen járok...
  • Loál János #26671
    Keresgélj még keleten, szvsz vannak ott a Dark Water-nél sokkalta jobb filmek is.
    Van egy horror-téma is valahol errefelé, bár ott egészen a végletekig mennek a srácok filmes szempontból. :D
  • vg
    Szerintem senki...
  • Hajnalcat
    Mostanában néztem meg a Sötét víz (Dark Water - Fatum) című filmet, a japán változatát, azaz az eredetit. Eddig a legjobb thriller, amit valaha láttam. Na jó, még az Átok is nagyon jó. Sajnos annak csak az amerikai változatát láttam, a japánt nem, de mindenképp majd azt is szeretném megnézni. Valaki szereti rajtam kívül a thrillereket?
  • Loál János #26668
    Mindenképp sokszor újranézendő, már csak az élmény miatt is. :)
    Nem tudom, hogy hol az az anyag, amit olvasgattam, ha megtalálom, belinkelem.
  • Iori
    tegnap utána kerestem a neten, és arra a konkluzióra jutottam hogy az egész film egy blöff, de párszor még tuti megnézem :)
  • Loál János #26666
    Én csak egy kis szösszenetről tudok, könyvről nem. :-O
  • Sephi
    David irt egy konyvet amit alitolag ha elolvasol akkor lassan megerted az osszefuggeseket.... bar hogy en nem fogom az is tuti.
  • Loál János #26664
    Sry, de szerintem soha nem fogod megfejteni a szálakat, keress utána David Lynch fejtegetéseinek, vagy akár útmutatónak is nevezhetjük, akkor majd nagyjából kialakul egy halovány kép. :O)
  • Calver
    pedig sztem se egy rossz film

tegnapi termés:
    A Vonzás Szabályai - 7/10
    kellemes, bár a története kicsit káosz, de nem rossz.

Memento - 9/10
    remekül megcsinált film, történetileg még hasonlóval se nagyon találkozni. ehhez jön még a profi történetvezetés, valamint az egész film alatt képes fenttartani az ember figyelmét. mindenkinek ajánlom.
  • Sephi
    Hat en vegig sem birtam nezni :P
  • SiteDisagner
    Oké kösz
  • CSOCSO
    en azt hittem hogy szarfos lesz. nem hallgattam velemenyeket.. egyszeruen csak a reklambol ez jott le. a film megvan hetek ota.. vegre raszantam magam es nem is olyan rossz! nezd meg nyugodtan
  • SiteDisagner
    Azt megnéztem, nekem nagyon tetszett! Igaz, sajna eredeti kimaradt, de ha nyomjak TV-be, megkuksizom. De Poseidon sztem egy nagyon jó kis egyszernézőskatasztrófafilm...
  • EmThor
    hát annyira azért nem rossz. ha nem bírod a képregény feldolgozásokat meg a lassú összeesküvéséses sci-fiket egy két nagy színésszel akkor nyugodtan kihagyhatod.

de a posiedont néznéd meg helyette akkor is szóltam :D akkor már az eredeti abból!
  • SiteDisagner
    Nem vagyok türelmes ember, akkor mellőzzem?
  • EmThor
    hát nem egy mozgalmas darab.. olyan forradalmian lassú :D
  • SiteDisagner
    Arra a filmre nem jó véleményeket hallottam. Mit ajánlasz? Megnézzem?
  • CSOCSO
    V for Vendetta

nah nem is volt olyan rossz film mint ahogyan azt en hittem.

7/10
  • Jhon Balu
    igen franko film volt...
  • desigo
    Nekem is bejött!
  • SiteDisagner
    Nekem a Fegyvernepper tetszett nagyon. Akciófilmre gondoltam, és azt hittem hogy az is, de aztán kellemesen csalódtam. Elgondolkodtatott egykét része, és bennem mély nyomot hagyott a korrupció, és a háboruskodás ereje. Nekem az *fav, és 8/10.
  • Tatyla
    Szirinia

elég durva dráma az amerikai olajpiac és az arab világ valódi kapcsolatárol...
  • I.C.ram
    Hát azt elmeséli a főszereplő kb a film 3/4énél :)
  • Jhon Balu
    időzavarban cimű filmet néztem meg elég jó volt..denzel wasinghton szereplésével
  • Sephi
    Nem megy.... az elejen ok par mondatig de aztan megint oszekaszalodik :(
  • grebber
    Rohadjak meg kezdek downkoros lenni megnléztem most a 8mm2-öt.

A csaj férje/barátja akkor összejátszott a másik nővel (Görög Zitával) vagy mivan mert nemvágom ? :(
  • Sephi
    PFF Koszi ! Rohanok kiprobalni.
  • grebber
    Menyitod a progiban a filmet + a feliratot elinditod itt a filmet és amikor meghallod az első szót egyből kurvagyorsan nyomsz egy pauset feljegyzed az időt.
    Film végére ugrasz és megnézem mikor hangzik el az utolsó szó pause időd felirod.

Ezután Edit/Timings/Adjust/Adjust Subtitles.
    A First spoken line alá beirjuk az első időpontot,
    a Last Spoken Line alá pedig az utolsót. Aztán katt az Adjust-ra.
  • Sephi
    Vagy esetleg letezik olyan progi amivel ki lehet vagni a filmbol?
  • Sephi
    Nem akarom spamelni a topikot de sajnos nem ertek a Subtitle workshop-hoz.

Megvan a film. Megvan a felirat. A felirat sajnos azzonal kezdi pedig a film csak ugy 2perc utan kezdodik igazan. Hogyan tudopm ugy megcsinalni hogy oda toljam a feliratot ahol kezdodik?
  • grebber
    Kösz.De miért viszek el a gyereket ?