106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandee1987
    Doc Hollywood

Most jutottam csak el oda, hogy megnézzem ezt a Michael J. Fox filmet, remek kis film, kellemes kikapcsolódás volt délutánra.

9/10
  • Kandurex
    Honnan szerezted meg???
  • Blasta
    "Egy-két jelent nagyon jól ki van dolgozva, de összességében nem sok jót tudok róla elmondani!
    7/10, de ha nem lett volna Jumanji, akkor 9/10-et kapna a Zathura..."

Következetlenség RULEZ!!!!
    Agyam eldobom.
  • Mentol
    Jó kis gyerekfilm. Nem több, de annak is készült, szóval...
  • LSG
    Ahhoz képest, hogy "nem sok jót tudok róla elmondani" soknak tűnik a 7 pont, a 9-ről nem is beszélve.
  • Lipi1980
    Zathura

Ha valaki látta a Jumanji-t (ki ne látta volna), akkor annak nem nyújt semmi újat a történet fő vonala, merthogy itt is egy társasjáték kerül elő, és elevenedik meg a házban, és a ház körül!
    A különbség csak annyi, hogy itt űrkalandokban lesz része a játékosoknak!
    Egy-két jelent nagyon jól ki van dolgozva, de összességében nem sok jót tudok róla elmondani!

7/10, de ha nem lett volna Jumanji, akkor 9/10-et kapna a Zathura...
  • EmThor
    én csak az action jeleneteket tekertem meg többit ki is hagytam :P 30 perc alatt bőven letudható film :) ennyit is ér sajna
  • Nyiri
    Tokyo Drift

Hm. Ez "film"?. Mumajerkedes felsofokon. Annyira kemeny mindenki, hogy az mar hihetetlen. Egy dolog volt ertekelheto a filmben. A kaszkadorok es a soforok vezetesi stilusa. A "story" meg ugy ahogy nem is volt.

A legszebb jelenetek mikor egy gyonyoru Monte Carlo sleepert fossatornek az elejen meg amikor egy 60/s evekbeli mustangba nissan motort raknak merazjobb. Gratulalok.
    Itt hagytam abba a filmet es elmentem hanyni.

Most komolyan. Ez a meno? Bejon ez valakinek, hogy szetpimpelt autokkal majerkodnak a sok palcika ribanc elott?

Hm. Nah mindegy. Szerintem a "film" 18 ev es bizonyos IQ szint felett ertekelhetetlen.

3/10 Csak a driftes jelenetek miatt. Mert azok tenyleg jok.
  • Sephi
    Tamogatom bar en 4-est adtam.
  • Iori
    nem volt rossz, csak túl sok ilyen filmet láttam már :)
  • I.C.ram
    Annyira szerintem nem volt rossz azért. egy 7-est azért megérdemel mindeképp :)
  • Iori
    Gépész:
    Nem volt valami nagy eresztés, az első pillanattól kezdve lehetett sejteni hogy mi van. Képileg durvábbat vártam ennél, de Bale játéka kárt pótolt.
    6/10
  • Calver
    jaja. amúgy tudtátok h augusztusban jön a Clerks 2? asszem aug 18án lesz mozibemutató amcsiban...
  • I.C.ram
    Ezt miért is ide írtam? :D Mindegy...
  • I.C.ram
    Akkor egykora születésű :D Nincs valami mai kép róla? Általános iskolában tuti szerelmes lettem volna bele :D
  • Jano
    '86-os évjárat.
  • I.C.ram
    ami még csak nem is szomszédos Texas-szal :)
  • I.C.ram
    Wisconsin
  • I.C.ram
    ja és nem is texasi volt, hanem észak-karolinai talán.
  • I.C.ram
    Én is arra gondoltam először, huh pedó vagyok ,de aztán rájöttem, hogy nem is :D

De tényleg baromi szép arca volt annak a lánynak, és 95ös film, akkor volt vagy 8-9 éves tuti. Most olyan 19-20 körül lehet, szóval korban sincs sok eltérés :D
  • fifi
    csajnak kifelé menet:
    és igyekezz egy f@szt sem leszopni, amíg kiérsz a kocsiig... .DDDDD
  • North
    Hatalmas ez a film. Akármikor meg tudom nézni.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Death of Tunnel (A halál alagútja)

2/10

Kettes is csak azért, mert a főszereplő csajok jók voltak benne ^^
    Egyébként ilyen gyenge tré filmet is régen láttam már, IMDb-n nem véletlen az a 2.9-es átlag -.-
  • CSOCSO
    Ultraviolet

nemtom pontozni mert 20 perc korul sikitozva vettem ki a dvd-t a gepbol.... VEGIGNEZHETETLEN

ezekutan elaludtam a syrinian::D:D:
  • Calver
    Shop Stop - 11/10
    már sokadszorra néztem, abszolút favoritom ez a film, egyszerűen annyira groteszk hogy az már gyönyörű. főleg a nagy életgondok benne, mint az a szöveg h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - ...az ex-csajom tök bekattant miután megkúrt egy hullát a jelenlegi pedig 36 faszt szopott le!
    - 37-et.
  • fifi

nagyon szeretem azt a filmet...
  • Loál János #26694
    Tekis pedó. :-O
  • I.C.ram
    Elveszett gyermekek városa:

Látvány elsőrangú volt, maga a világ is nagyon hangulatos volt. Történet is jó volt. Mindegyik karakter különleges volt, nem volt igazából átlagos figura, és ez tetszett nagyon. Szereplőgárdáról nem is beszélve. Igazából csak egy bajom volt vele, hogy angol nyelven néztem, és az angol szinkron nagyon tré volt :( Teljesen más votl a szereplők szájmozgása, mint amit mondta, és az sem volt ritka, hogy az angol szöveg túlfutott. Ami még talán nem tetszett az a Küklopszok, illetve az, hogy igazából semmit nem tudott róluk a néző, még is nagyon fontos szereplői voltak a történetnek. Ja meg a végén az "eredeti" viselkedése sem volt túl logikus :)

Miette-t játszó kislánynak meg olyan szép arca volt, hogy hihetetlen. Kiváncsi vagyok mi lett belőle azóta, mert tényleg nagyon szép arca volt.
  • SiteDisagner
    Hawerral voltam moziba, felénél kijöttunk, azt elmentunk inkább inni...
  • REALista
    Mostmár végignéztem de meg is bántam!Viccnek is rossz!!!

3/10
  • REALista
    Jaj!A Doom-ot csak fél óráig néztem aztán meguntam!!!A játékot viszon végiküldtem!!!
  • petersen 4
    A Doom nagyon jó film ajánlom mindenkinek.Az x-men 3 is király.
  • CSOCSO
    hat a trailerbol semmi nem ismeros... de fle(a)sh gordonra emlexem.. es az imdb-n is azt irjak hogy egy vigjatek ami erosen szexualis tartalmu.
    szal lehet.. de nemtom
  • Loál János #26687
    Volt egy Flesh Gordon című paródia, de nem tudom, hogy arról van-e szó.
    Ez az.
  • Loál János #26686
    Dehát 2003-as. :-|
  • Kalóz Pepi
    Leslie Nielsen?
  • CSOCSO
    val kilmer filografiaji kozott nem talaltam semmit...
  • CSOCSO
    azaz!!!!
  • Kalóz Pepi
    Nem, tényleg volt ilyen film...a kakiemberek a menetrendszerinti pukikkal közlekedtek, a főszereplő nőcit a főgonosz kikötette és egy pókkal kínvallatta, amely nagy volt, szőrös és ocsmány, viszont félméteres nyelvvel rendelkezett.
    És az űrhajó sebességét fokozni kellett, és akkor a főszereplők ( Val Kilmer volt tán az egyik?) a pipiket...izé, már csak azt mutatták, hogy tollpihék libegnek és ők ernyedten szivaroznak.
    A pipik is.
    Nem jut eszembe a címe, de jó kis hülye film volt.
  • CSOCSO
    ...