106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sati84
    Megvilágítom egy példával: a Szörny Rt. például sok-sok klasszissal okosabb nálam a Cápamesénél. Mondjuk ez lehet, hogy csak velem van így... :-)
  • Iori
    Superman Returns:
    Egyáltalán nem annyira szörnyű mint ahogyan sokan írták itt. A színészek gázak voltak K.Spacey kivételével, de összeségében vmi ilyesmit vártam Singertől.
    8/10
  • desigo
    Nem tudom,hogy mitől lenne okosabb?
    A cápamese nekem akkor tetszett de kb el is felejtettem.A Madagaszkár nagyon tetszett de a legjobban ez.
    De én azt figyeltem meg,hogy ha egy filmet sokan dícsérnek akkor nagy az elvárásom és lehet,hogy csalódok.

Nézd meg aztán majd mond el,hogy tetszett:)
  • Sati84
    A Madagaszkár meg 6.6-ot, pedig simán nem ér annyit... Az IMDb amúgyis a filmes bibliám, szóval :-))

Csak annyit kérdeztem, hogy ugye ez a film okosabb, mint a Cápamese meg a Madagaszkár?
  • desigo
    Hát az IMDBn 7.3-at kapott katt
  • KnightRider

Régi film, de most láttam először: Trockij meggyilkolása. Kár volt, hogy a spanyol szöveget nem feliratozták, de amúgy nagyon jó volt. Na igen, akkor még tudtak filmet csinálni...
  • Sati84
    Én a Cápamese és a Madagaszkár óta nagyon aggódom. Két olyan bűngyenge CG-filmet... Ez tényleg ennyivel jobb?
  • desigo
    Túl a sövényen

Tetszett:Aranyosak voltak az állatkák.Tele volt jó poénokkal és a sztori is jó volt.

9/10
  • SASboy
    A history of violence
    Na ez viszont tetszett. 8/10
  • SASboy
    Cars
    Nem tetszett. Ilyen hosszúra elnyújtani egy animációs filmet szerintem semmi értelme. Ha rövidebb lett volna talán bejön, meg ha fiatalabb lennék. 4/10
  • Bucser
    Fast and the furious: Tokyo drift

Annyira nem jó mint az egy de nem is olyan szar mint a 2. A storylinet vehették volna komolyabbra (hisz valaki meghal (ilyen még az első részben sem történt)) ez még komolyan is lehetne vehető ha nem egy 17 éves srác 17 éves csajszi kegyeiért folyna a versengés.... Szóval így ebben a formában komolytalan..
    5/10 az autós jelenetek miatt és mert meg mertek ölni a film második felében egy szereplőt.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Aeon Flux

Maga a film annyira nem jött be, ellenben Charlize Theron popsijával meg frizurájával -.-

6/10
  • I.C.ram
    Arról nem tudok nyilatkozni, mert mikor még láttam, akkor kis szaros voltam, és annyira nem is tetszett, de azért jó volt, mert akkoriban nagy szám volt a mozibajárás :)
  • I.C.ram
    Shrek az nem... baromira nem... abban a poénokat inkább a felnőtteknek írták. Teljesen más kategória.
  • vg
    The Benchwarmers

Alapból utálom az agyatlan vigjátékokat, de ez nagyon király kis film! Tényleg jó poénokkal, jó színészekkel!
    10/10

imdb oldal
  • Punker
    tényleg nem volt rossz.
  • Tatyla
    nagyon jó...
  • Kandurex
    hm,..hm...ez tökéletesnek látszik vasárnap estére!
  • Punker
    Túl a sövényenre me gmost 3-tól viszem tesóm kölkét kiváncsi leszek (ha jó a film nincs baj a gyerekkel:)
  • Punker
    A Velencei Kalmár

jó kis film érdemes megnézzni.

amúgy jellemző az egri mozira hogy 2004-es filmet most adnak :(
  • Bandew
    Na azért nem kéne elfelejteni, hogy ezek a filmek alapjáraton kisgyerekeknek készülnek. Azért, mert mostanság pár film az idősebbeknek is szórakoztató volt, nem kell már mindegyiktől elvárni.
  • Kandurex
    Vagy a mostani Túl a sövényen...erre a Cars -ra totál rányomta a Disney a bélyegét!
  • Kandurex
    [vállatvon] nem erre készültem, a Shrek is családi mese film nem? Még is jól lehet rajta szórakozni...stb.
  • Blasta
    Ahogy vesszük, a Toy Story pl. legalább annyira volt családi mint betegreröhögős (főleg a TS 2)
  • Blasta
    Hát szó szerint, a bicska kinyilik ilyenkor a zsebemben :DDDD
  • I.C.ram
    Azért az már durva, hogy egy felnőtt ember egy családi mesefilmen akarja betegre röhögni magát :D
  • I.C.ram
    Imádom mikor 3-4 soron keresztül fikáztok valamit, aztán adtok rá egy kegyelemdöfés 7est :D
  • Sati84
    Nekem is hasonló érzelmeim vannak vele, ma néztem moziban. Nekem már a The Incrediblesben is hiányzott valami, de ez... Ez tényleg túl diznis lett :-((
    Túl egyszerű a történet, túl idióta a főszereplő, túl szimpla az egész...

7/10
  • I.C.ram
    Brazil nem vígjték, hanem inkább társadalomkritika, szerintem.
  • Lipi1980
    Végre sikerült megnéznem a Da Vinci kód c. filmet!

8/10, de ha előbb látom a filmet, mint a könyvet olvastam, akkor 9/10!
  • Nyiri
    Cars:
    Pixar visszatert az erzelgos vonalra. Miert? Azt hittem az Incrediblessel vegre elindul valami mas vonalon. De nem. Nyaladzos baromsag. Azt azert el kell ismernem, hogy jobb lett, mint vartam. Angolul is megnezem majd, hatha jobb lesz.

Poseidon:
    Hm... Tre a film. Ez nem vitas. Minden adott volt, mindenre elvertek jo sok penzt, csak a forgatokonyvirokat felejtettek el. Hiaba voltak olyan szineszek akik tudtak volna hozni is valamit, ha egyaltalan nincs is karakteruk. 5 perc hajobemutato utan borul a ladik es tobben halnak meg 2 perc alatt, mint a Ryan Kozlegenyben az elso fel oraban. Utana akik tuleltek (kamu hogy csak ennyien) szepen fogyatkoznak. Tok felesleges, hogy kicsoda. Ugy sem erdekel, mivel nem volt idod megismerni, netalan tan megszeretni oket. Ennek ellenere boritekolhato az elhalalozasi sorrend es a tulelok nevei. Egyebkent a mondvacsinalt konfliktusok valami hihetetlenek. A vegen a kissrac ahogy eltunik, es bezarodik valahova. Hogyan? Hogy kerult oda? Miert? Az persze nincs megmagyarazva csak egyszer ott van. Anyja sir a gyerek nyavog csak hogy a csalados emberek izguljanak? Nem ertem. Szanalmasan rossz lett a film. Ertekelhetetelen.
  • Kandurex
    Moziba néztem, tényleg sz*r vót :/
  • SiteDisagner
    Nekem nem voltak ilyen problémáim. Moziba néztem hawerokkal... éjfél körül, az üres, kivilágitatlan tiszaparti sétányon azért tükrözödött a hatása
  • Kandurex
    Cars

Egyik szemem sír, másik olajszelep :))

De komolyan, nem ezt vártam a Pixar -tól, jó, jó, szép volt, jó volt, de én betegre akartam magam röhögni, erre meg benyit egy félromantikus családi film,..pffff....

Na, nem, baj, majd a Túl a sövényen!! Süüüüttiiikeeeeeeeeee! :D

6.5 / 10
  • Hajnalcat
    Silent Hill
    Nagyon béna film volt, ráadásul nagyon rossz volt a minősége, így a sötét jeleneteket (film 70%-a sötét helyen játszódik) alig láttam, de végülis nem sokat veszítettem vele. Trutyis izék jöttek ki a falból, semminek sem volt értelme, tiszta logikátlan volt az egész.
  • Iori
    memento most megy a tv2n!
  • Raffaello
    én 2\10
  • Kanál
    The Ringer
    LAWL haverokkal neztuk es igy nagyon zsir volt, foleg mert van egy feka szomszed srac aki hasonlit az egyik szereplore rajta teljesen ki voltunk akadva, szerintem jo kis film

10/7
  • Sati84
    Jajaja, Brazilt én is nemrég néztem, és abszolút nem értem, mi ebben olyan nagy... Én is 5/10-re tartom...
  • badsco
    The Doors 10/10
    Nagyszerű film. Val Kilmer egyik legjobb alakítása. Stone ereje teljében ( itt még igen). A zenét meg nem kell bemutatnom, fenomenális. A képi világ és sztem a forgatókönyv is király. Ajánlom mindenkinek.