106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #98864
    Rossz színésznő?
  • Tikal #98863
    Most akkor színészet legyen vagy nagy csöcs? Döntsétek már el :) Azon sopánkodni hogy ma már nem kell színészet, közben meg kritizálni egy színésznőt mert nincsenek nagy csöcsei és így már a film is szar..... :)
  • IMYke2.0.0.0
    Láttad már ezt a színésznőt játszani is?
  • Tikal #98861
    Meg tudtuk, hogy a csöcs teszi a nőt. Itt mindenkinek nagy dudás csaja van, de legalábbis jobb mint a Vikander, ezért a nagyarc. Na gyerünk vissza kockulni ;)
  • DantesHUN
    Na mi van srácok? Vótmá sírás amiatt hogy nem egy gigatőgyű maca alakítja Lara Croftot? Mondatnám, hogy nem akarok megsérteni senklit...de. Szánalmas hülye recskamatyik.
  • UUUU
    Na ja, Eli Wallach kb 10 perceben a filmnek tobb szineszet van csak a mimikajaban, mint kb a 2017es ev filmjeinek a tobbsegeben egyutt
  • IMYke2.0.0.0
    "The good the bad and the ugly" --- imádom azt a filmet! :)
  • UUUU
    Mai filmekhez mar az is eleg, na jo esetleg meg egy seggdublor is kell. >P
    Bezzeg az arcizma se fog randulni,ami kellene egy szinesznek.

Utoljára szerkesztette: UUUU, 2018.01.19. 11:49:27
  • IMYke2.0.0.0
    Hasizma legalább van...

• DantszEE
    Gondoltam jól nekiesek a googlenak, és belinkelek egy képet Vikanderről, amivel jól be tudom bizonyítani, hogy igenis szexi csaj.
    Hát asszem kaptam egy pofont.:D
  • IMYke2.0.0.0
    //Nem is igazán emlékszem igazi rosszarc nőre... a 101 kiskutya óta...
    //Talán a modern "Baywatch"-ben volt egy szexi bics (érted ), aki gonoszka is volt meg ilyenek...
  • LasDen #98853
    egyértelműen férfiak, mert egyértelműen a férfiak a mai társadalom söpredéke...ezpz
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.01.19. 11:19:14
  • Prof William
    Na jó de a rosszarcok viszont egyértelműen férfinak tűnnek. A PC jegyében őket is andogün vonásokkal bíró szereplőknek kellene játszania hogy senkinek se sérüljön a szépérzéke. Vagy lehetnének csak simán robotok. :)

A fő gonosz pedig egy tolószékes meleg fekete lenne akit a végén azért megjavulna. :)
  • IMYke2.0.0.0
  • repvez
    Ez már a polkorrektség jegyébe készült, majd a néző eldönti , hogy fiú vagy lány, nem szabad elöitéletesnek lenni és megmondani azt ami nyilvánvaló :D
  • Prof William
    Ez az igazi Lara. :) Szeretem amikor egy nő a melleivel is tud ölni. :)
  • LasDen #98848
    mhhhm yeah
  • Tikal #98847
    TombRaider = nagy dudák! Ezt mindenki tudja. Csak a duda!
  • Prof William
    Ezt én sem értem. Az első rész Yamatais, csak a szigetre koncentráló sztorija jó volt. Nem kell mindig a világot menteni mert az egy idő után már rohadt unalmas.
  • Mentol
    "...nem fiú játszotta..." - IGAZ! (már rég láttam TombRaidert, de nekem is a nagydudák maradt meg)
  • Tikal #98844
    de legalább nem egy nagyszemű cgi baba :)
  • LasDen #98843
    Borg McEnroe

Jó film volt, tetszett, de elbírt volna több McEnroet. Már azért is jó lett volna, hogy kicsit ellensúlyozza a Borg sztori melankolikus jellegét. A döntőben a meccs lehetett volna jobban vágva. Persze tudom, hogy nem igazi teniszezők, így nem is tudnak olyan szinten játszani, de a néha ütés-vágás szintű nyirbálás kissé sok volt.

7/10
  • Jim Morrison
    Meadowland - látta valaki? Vélemény?
  • IMYke2.0.0.0
    A játékban jobban el volt adva -- ezt már most, látatlanban garantálom. S ott ráadásul nem fiú játszotta Larát...
  • Tikal #98840
    Nem tudom, a játékban is ez volt?

Egy mesénél nem annyira zavar a Sötét Úr rendszer, de ezeknél a tipusú filmeknél olyan gagyi már... persze mit nyavajgok, ez meg csak egy játék adaptácio :D
  • IMYke2.0.0.0
    A Sötét Úr effektus... :)
  • Tikal #98838
    nem rossz, de miért global genocide, miért nem elég csak egy local? :D
  • Zephyr Retiring
    Lemaradhatott a szerinte és az eddig..

Hiszen van még több, mint 345 nap ebből az évből :)
  • LasDen #98836
    Az év filmjét kétlem, de még akár jó is lehet. Elég sokat átemeltek a játékból. Mondjuk nem csoda, amennyire cinematic volt az is. Egy fun movie még kikerekedhet belőle. És ez az előzetes sokkal jobban működik, mint az első...
  • TBTPumpa
    Az év filmje hamarosan a mozikban:
  • Mentol
    Ezt látta már valaki?
    Kaalakaandi

Esetleg eredeti nyelven...?
  • CSOCSO
    Pihentessuk mostmar a nyelveszeti gondokat. Az eddigi hozzaszolasokat nem torlom de ha ezekutan is rinyal valaki, hogy ki milyen nyelven ert vagy nem ert azt a hsz-t torlom.
    Film cimek meg mindig angolul keretik kiirni es zarojelben magyarul ha nagyon akarod. Angol vagy magyar cikkek johetnek. Akinek nem tetszik ugorja at a hozzaszolast. Koszi. Thanks.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.01.18. 04:58:23
  • LasDen #98832
    Godzilla: Planet of Monsters

A Netflix és a Polygon Pictures (akik lassan a Netflix házi anime stúdiója lesznek) legújabb próbálkozása. És még a nagy Gen Urobutchert is szolgálatba állították, aki szállított egy borzalmasan unalmas sztorit. Megfejelve a Polygon szar animációjával. Tökéletes...

De a film végi csavar volt elég "jó" ahhoz, hogy a következőt is megnézzem.

Ha netán van, aki megakarja nézni, a stáblista után van jelenet, stay tuned...

4/10
  • DantszEE
    Nem offoltam. Tudtommal, a magyar is egy nyelv!
  • Synchronous
    Ne offolj... ez egy nyelv-topik.
  • Seth
    Cool story, Bro!!
  • DantszEE
    Hétvégén apósnál aludtunk. Nem tudtam aludni, úgyhogy éjszaka közepén lementem a konyhába enni valamit. Hűtőben meg kamrában is volt egy csomó szendvics feltét, úgyhogy nekiálltam kenyeret keresni. De nem volt.
    Sőt, zsemle, kifli sem.
    Fagyasztóban alján találtam valami kenyér színű bagettet, de nem akartam nekiállni kiolvasztani, szal inkább csak összedobtam egy kakaót. Azzal viszont nem laktam jól, úgyhogy tovább keresgéltem valami rágcsa után. Fél óra után feladtam. Visszanyúltam a fagyóba, hogy kiolvasszam a bagettet, de kiderült, hogy csak megformált nyers tészta.
  • PhantomAss
    Logan Lucky -A tuti balhé, 2017 IMDB

Érdekes volt látni Kylo Rent és James Bondot egy akció-vígjátékban.
    Egy furfangos pénzrablás története, némi redneck beütéssel, izomautókkal, tipikus amcsi vidék fílinggel.
    Nem mondanám hogy a kedvenceim közé bekerült, de egyszer meg lehet nézni.
    A poénok nekem nem jöttek át annyira, kicsit erőltetett volt az egész, de előtte kell inni egy sört és akkor okés.
    7/10

az angol témához
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (az angol témához:
    én szakmunkásban végeztem 93-ban, előtte meg oroszul tanultam az általánosban, de már akkor úgy láttam hogy ha valamire akarom vinni akkor 2 dolog az alap: az érettségi meg az angol nyelv. Ha ezek nincsenek meg akkor nem is számíthatok jobban fizető munkára, vagy karrierre. Akkor egy út marad, műszakozás egy gyárban minimálbérért, ezt viszont nem akartam életcélnak.
    Úgy látszik jól gondoltam mert a múltkori osztálytalálkozón kiderült hogy akik nem tanultak tovább azok ma közmunkások, feketén dolgoznak, minimálbért kapnak, stb. Kb. hárman voltunk az osztályból akik továbbtanultak, lediplomáztak, nyelvvizsgát tettek munka mellett.
    Nem akarok nagyképűsködni hogy vittem valamire, mert nem így van, de van egy jó állásom, jól keresek, nem kell megszakadnom, és igen, kellett az angol hozzá.
    De 20 éve sem kellett túl nagy ész hozzá hogy az ember lássa ezeket a folyamatokat, pedig hol volt akkor még a zinternet.
    És természetesen azt sem mondom hogy angol és diploma nélkül nem lehet sok pénzt keresni. Csak azt mondom hogy én is az idősebb korosztályhoz tartozom, 41 vagyok, és ha nekem ment akkor másnak is megy. Ja, és egy multinál dolgozom, simán tudnának felvenni még akár több száz embert, de sajnos alapszinten sem beszél a környéken senki angolul.
    Ez tényleg csak szorgalom kérdése)

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.01.17. 18:51:08
  • Zephyr Retiring
    Szerencsére ott még nem tartunk, hogy rákényszerülünk. Ha a foglalkoztatottság miatt érzed így, ott igen, valóban lehet előny az idegen nyelv.
    Középkorúként (tehát 40 felett) még van választás (ott ahol) de a jelenkor és a jövő gyermekeinek ez már nem adatik meg. Egykor elég volt elhelyezkedni az elemi, ma már alap szinte mindenhol az érettségi, ahol meg ugye van "önként választott" kötelező nyelv. És ha már választani kell, inkább angol, mint német vagy francia, de ezt döntse inkább el az, akit érint..

Én sem az angol ellen beszélek, hanem arról, hogy aki más nyelvűként látta meg a napvilágot, az hadd beszélhessen, írhasson, olvashasson vagy épp filmezhessen már azon a nyelven, ami neki tetszik. Ezt nevezik toleranciának..
  • Mirk
    még több angol
    Tanultam angolt az iskolában, de ahogy sokan mások is, nem annak köszönhetem a tudásomat, hanem a saját kíváncsiságomnak, szorgalmamnak.
    Értem amit mondasz de lassan mindenki rákényszerül a tanulásra, az is akinek az iskolában nem kellett. Szarul esik az ilyesmi, ahogy szarul esik az is a mai 50 éveseknek, hogy minden munkahelyre érettségi a minimum követelmény. "Pedig 35 évvel ezelőtt nem ezt mondták". Változik a világ, ahogy már mondtam, alkalmazkodni kell. Ismerek olyan 50-est aki most érettségizik, munka mellett esti gimiben, meg sok emberről tudok aki magától tanul otthon japánul, csak mert szereti az animéket. Szorgalom kérdése.