Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lényeg, hogy én 2 órán keresztül csak röhögtem a film alatt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Összecsapott, kapkodó és gyenge sztori.Néhány poén azért van benne, de kb. a 2. rész sekélyességét hozza.Azt sem igazán értem, hogy miért nem volt benne a legénybúcsú amolyan igazi bulis formában, ami pont illeni a film profiljához.Stiklerbõl még tuskóbb, bunkóbb embert csináltak holott emlékeim szerint nem volt ennyire.Na mindegy, több szót nem is érdemel a mû.Szigorúan max. letöltésre ajánlott, moziban kerüljétek el és a barátnõt beszéljétek le róla(nem úgy, mint én:)
4/10
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
3/10, jóindulattal!!! Elõ fogom venni a regényt, mert ez a film másfél óra unalom volt... A regény úgy emléxem érdekesebbre sikerült.
Aki olvasta a könyvet, nagy ívben kerülje. Aki nem olvasta a könyvet, nagy ívben kerülje.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
:)
karib tenger nekem nagyon tetszett.. depp gyerek meg oscart érdemel az alakításáért
Olyan 8,5/10.
A poénok viszont 10*/10 :P
Valószínûleg úgy készült a film, hogy ha valaki éppen forgatókönyvet írt a James Bondhoz meg a hasonló mesefilmekhez, és valami akkora eszeveszett baromságot talált ki, amit már inkább mégsem kockáztatott meg a filmjében; akkor összehordták a Szövetség feliratú kupac alá ezeket a hülye ötleteket. A kupac Hollywood szeméttelepjének közvetlen közelében van. Aztán pár évig hagyták gyûlni a baromságokat, és most beledobálták egy szar, összefüggéstelen, hülye filmbe.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
My name is Turkish csávó meg bûntet :)
Nem igazán tudtam átérezni a fantasy világot, tulajdonképpen unatkoztam rajta egy kicsit... 3,5/5
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Botrányos, hogy ez a film létrejöhetett, és ha már így alakult, létezhet. 1/10.
Transporter: ha az ember elfojtja egy kicsit a valóságérzetét (nem Szövetség-szintre), nagyon jól szórakozhat. Állati jó bunyó, akció, minden ami kell.
Cube2: ennyire sajnos nem vagyok elvont. Azért örülök, hogy megnéztem.
Ami a szinészek játékát illeti, már csak azért megéri megnézni a filmet - aki még nem tette volna - hogy Johnny Depp alakitását megnézze. Szerintem fantasztikusan nagyot alakít, messze a legjobb az egész filmben az õ "idióta" karaktermegformálása. Kár lenne ezt a "karaktert" csak egy filmre leszerzõdtetni...