Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Szerintetek nezem meg a David Gale Elete c. filmet?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Most láttam.Akárcsak az elsõ rész ez is király lett!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Tetszett, csak kár, hogy nagyon hajaz az 5. részre, ha tehetitek elõbb ezt nézzétek, aztán az 5.-et, mert így ez a jobb.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amúgy sztem kurva jo film attol fuggetlenul hogy Johhny Depp jol alakit😊 marmint olyan jo kis szorakozas neha ilyenis kell. raadasul mivel olyan kurva sok elgondolkodtato filmet nezek ofom miatt, jolesik az ilyeesmi. Ja és Johhny depp jol alakit benne😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ja igen, Dondregonon kívül ez az Eric Roberts is nagy kedvence a kereskedelmni adóknak 😄
Ugyanakkor nem értem hogy a kurva gazdag kereskedelmi tévéken miért b kategoriás filmeket kell néznem és mikor jo filmet is adnak azt meg éjfél után teszik.
Kéne vmi peticio ezek ellen is bár biztos ugy járnánk mint a UPC vel, hogy természetesen a 15 giga korlát franko és nem volt átverés.... fellebezésnek helye nincs.
HBO-n nem ment semmi jó, így átkapcsoltam az egyik kereskedelmi tv-re.
Na az volt az igazi katarzis :-DDDD
TARZAN SOROZAT BAZE! Hát valami szánalmas volt! Nem jó. A szánalmas nem jó szó rá. El se tudom mondani milyen szar.
A gorillák, akik Tarzant felnevelték BEÖLTÖZÖTT emberek, irtózat fos jelmezben.
A Tarzant játszó szinész is szerencsétlenül néz ki, ráadásul valamilyen bõrakrámi van a lábán cipõgyanánt és fehér lovon LOVAGOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kész voltam...
Amúgy ezekhez képest igazságtalan vagyok szegény BS-ékkel, akikben legalább van valami báj.
Mindenesetre Don "The Dragon" Wilson is nagy kedvenc, igaz, azt sem tudom, hogy ki õ, de mindig mondják a nevét

Nem a könnyed szórakoztatással van bajom, elképzelhetõ, hogy pl. egy darab BS film elszórakoztatna, ha csak egy lenne.
Azzal van bajom, hogy ugyanazt a BS filmet adják le a magyar kereskedelmi adók hetente négyszer, csak más a címe...
Félreértések elkerülése végett: nem vagyok mindenevõ.Tv-ben filmeket(fõleg sorozatokat) szinte sosem nézek.Talán a HBO-t.De néha jól esik ilyen régi kis idiótaságokat megnézni, függetlenül attól hogy éppen milyen hangulatban vagyok.
Egyébként meg ezeket ezerszer szívesebben megnézem, mint a mai vígjátékok 90%-át.Hiába vannak ma is olyan vígjátékok amiben jó színészek vannak(ez a ritkább, a millió tinivígjátékot hagyjuk), annak is nagy része felejthetõ és max. egyszer-kétszer nézhetõ - számomra.
A poénok közepesek, a látvány szintén semmi extra.
Depp szereplésén kívül nem nagyon van különlegessége a filmnek, de azért mindenképpen érdemes megnézni.
Ha moziban nem is, de PC érdemes.
Pl valaki elmondaná nekem miért érdemes megnéznem ezt a kalozos filmet? Azon kivül hogy johny depp "nagyon jo" volt benne, van más pozitivuma is a filmnek?
Na ebbõl flém lesz, úgy sejtem 😞
Sajnálom, ha ezzel valakinek a lelkébe gázolok, de ez a véleményem 😞
Ennyi.
a francba, a #7044-et a Bud Spencer és Terence Hill topicba akartam..
félre katt.. hehe

nagy LOL a tesco 😛
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.