Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
A Shop show az nem a Jay and Silent Bob. Csak szerepelnek benne....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Laalee
az hbo már vagy 1 éve szar, le is mondtam 1 hónapja. nézhetetlen szar filmekkel volt tele. az a havi 3 értelmes film meg nem érte meg

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Egyetértek. Nagy káosz az a film. Egyszer érdemes megnézni hogy tudd mirõl van szó, de nagy reményeket nem szabad hozzáfûzni.

Sephi
Megneztem az Americai Eskuvot de nem ajanlom senkinek. Az elejen rohogtem de hat sajnos tok szar lett a vege fele. Nem is volt benne csomo szereplo es pl. Kevin annak alig volt 5 mondata mig Stiffler meg hulyebb lett mint az elso ket reszben. Suxx.

Szerintetek nezem meg a David Gale Elete c. filmet?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

HuAn82

Most láttam.Akárcsak az elsõ rész ez is király lett!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

zaki
de az is nagy szemétség, hogy most kódoltalan volt az HBO, és szarabbnál szarabb filmeket adtak le, ezen a héten meg pl a Gyûrûk Urát legalább 2X lenyomják

zaki
én is teljesen 1etértek ezzel. Esküszöm a legjobb filmeket az M1 adja (Good Will Hunting, Alul semmi, volt egyszer egy vadnyugat stb...), nem múgy mint a szar rtl, meg tv2, az erik roberc, májkül dudikoff, dolf lándgren szintû filmjeivel elmehetnének a picsába

Alien!
egyetértek a kereskedelmi tv-kkel kapcsolatban...igazi népbutítás az egész....Ha netán leadnak egy-két olyan filmet ami érdekelne is,azt is újraszinkronozzák Cartoon networkos szintre(Utolsó Cserkész,Visszakézbõl,Eddie Murphy filmek),amit épp emiatt nem nézek meg....Vagy "rosszul sikerült" B-movie-knak adnak hangzatos címeket(Armageddon 2 ami minõ véletlen 1 évvel hamarabb készült mint maga az 1. rész...😊)),ami abszólút gusztustalan...szal marad a sport..már ha van...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Coine, The A&O
Hellraiser 6 - Hellseeker
Tetszett, csak kár, hogy nagyon hajaz az 5. részre, ha tehetitek elõbb ezt nézzétek, aztán az 5.-et, mert így ez a jobb.

Bandew
De aztán kiderült, hogy az egész csak kama.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Nemén....

Tikal
Szerintem többet ne beszéljünk Johhny-rol, Johhny jot alakitott, mostmár mindenki belátja

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

magus
Lesz folytatasa a kalozoos filmnek amiben Johhny Depp jol alakit?😊

Amúgy sztem kurva jo film attol fuggetlenul hogy Johhny Depp jol alakit😊 marmint olyan jo kis szorakozas neha ilyenis kell. raadasul mivel olyan kurva sok elgondolkodtato filmet nezek ofom miatt, jolesik az ilyeesmi. Ja és Johhny depp jol alakit benne😊

Tikal
ja tényleg, és eric robertsnek nem tudom miért nem adtak még oscar dijat, irok is az illetékeseknek

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

😊)))
Ja igen, Dondregonon kívül ez az Eric Roberts is nagy kedvence a kereskedelmni adóknak 😄

Tikal
TV2-n és az RTL-en egész hétvégén ez megy, szánalmas hogy mit etetnek meg az emberekkl, de leginkább az a szánalmas hogy vannak akik ezeket meg is nézik.
Ugyanakkor nem értem hogy a kurva gazdag kereskedelmi tévéken miért b kategoriás filmeket kell néznem és mikor jo filmet is adnak azt meg éjfél után teszik.
Kéne vmi peticio ezek ellen is bár biztos ugy járnánk mint a UPC vel, hogy természetesen a 15 giga korlát franko és nem volt átverés.... fellebezésnek helye nincs.

Blasta
A hétvégén egy másnapos délutánon bekapcsoltam a TV-t.
HBO-n nem ment semmi jó, így átkapcsoltam az egyik kereskedelmi tv-re.
Na az volt az igazi katarzis :-DDDD
TARZAN SOROZAT BAZE! Hát valami szánalmas volt! Nem jó. A szánalmas nem jó szó rá. El se tudom mondani milyen szar.
A gorillák, akik Tarzant felnevelték BEÖLTÖZÖTT emberek, irtózat fos jelmezben.
A Tarzant játszó szinész is szerencsétlenül néz ki, ráadásul valamilyen bõrakrámi van a lábán cipõgyanánt és fehér lovon LOVAGOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kész voltam...

Nem is tudom 😊
Amúgy ezekhez képest igazságtalan vagyok szegény BS-ékkel, akikben legalább van valami báj.

Mindenesetre Don "The Dragon" Wilson is nagy kedvenc, igaz, azt sem tudom, hogy ki õ, de mindig mondják a nevét

Tikal
A tigris bosszuja, A sárkány visszatér 4, Con-Train, Armageddon 2, vagy pl az uj akciosorozat a kincskommando, mi bajod ezzekkel a filmekkel?

Állítólag Johnny Depp nagyon jó abban a filmben 😄

Félreértesz.
Nem a könnyed szórakoztatással van bajom, elképzelhetõ, hogy pl. egy darab BS film elszórakoztatna, ha csak egy lenne.
Azzal van bajom, hogy ugyanazt a BS filmet adják le a magyar kereskedelmi adók hetente négyszer, csak más a címe...

Dynamic
Én nem keresek mindenáron mûvészetet, meg "mondanivalót" a filmekben.Sosem értettem, hogy miért kellene egy filmet mindenáron mély értelmû gondolatokkal felruházni.Sokszor a csak a könnyed szórakoztatás a cél és ha ezt sikerül elérni, akkor jó nekünk.Persze mai szemmel kissé nevetségesnek hatnak a Bud és Terence egyes jelenetei, de ne feledjük, hogy ezek 20-30 évvel ezelõtt készült filmek, amikor teljesen mások voltak az igények és nem akadtunk egy-egy mai szemmel nevetséges jeleneten vagy filmtrükkön.
Félreértések elkerülése végett: nem vagyok mindenevõ.Tv-ben filmeket(fõleg sorozatokat) szinte sosem nézek.Talán a HBO-t.De néha jól esik ilyen régi kis idiótaságokat megnézni, függetlenül attól hogy éppen milyen hangulatban vagyok.
Egyébként meg ezeket ezerszer szívesebben megnézem, mint a mai vígjátékok 90%-át.Hiába vannak ma is olyan vígjátékok amiben jó színészek vannak(ez a ritkább, a millió tinivígjátékot hagyjuk), annak is nagy része felejthetõ és max. egyszer-kétszer nézhetõ - számomra.
Blasta
Hááááááát nemsok.
A poénok közepesek, a látvány szintén semmi extra.
Depp szereplésén kívül nem nagyon van különlegessége a filmnek, de azért mindenképpen érdemes megnézni.
Ha moziban nem is, de PC érdemes.

Tikal
Én még ide sorolnám az ide hollywoodi filmtermés 95%-át, ugyanis az idén még nem igazán láttam jo filmet. Nem hiszem el hogy nem tudnak egy olyan filwemt csinálni aminek lenne is mondanivaloja, mert a látvánnyal már ki van a fasz, nem elég.
Pl valaki elmondaná nekem miért érdemes megnéznem ezt a kalozos filmet? Azon kivül hogy johny depp "nagyon jo" volt benne, van más pozitivuma is a filmnek?

Mindenesetre a három "sztárról" elmondható az, ami pl. Kozsóról és a Scooterrõl is: sikerült egy darab "alkotást" százhúszszor eladni más néven/címen.

Na ebbõl flém lesz, úgy sejtem 😞

Szerintem meg nem. Jackie Chan-el együtt a filmmûvészet szégyenei.
Sajnálom, ha ezzel valakinek a lelkébe gázolok, de ez a véleményem 😞
Ennyi.

Instict
szerintem a Félelem és reszketés Las Vegasban is jól játszott

Dynamic
Miért faszok?Szerintem jó fejek.Még ma is van egy pár olyan filmjük, amit húszadjára is megnézek.
OOPS!
a francba, a #7044-et a Bud Spencer és Terence Hill topicba akartam..
félre katt.. hehe

Akkor végre megtalálta a célcsoportját a két fasz

zaki
😄DD

Errõl jut eszembe, pár hete az egri tescoban járva 1 pizzásbüfében, ha vki rendel 1 piedone menüt 890ért, kap mellé 1 bud spencer és terence hill dvd-t ajándékba.. Nem sokkal elöttünk 1 10fõs cigánycsalád épp 1ilyen menüt rendelt, aztán az apuka odaadta a 2éves forma kisfiának a dvd-dobozt.. majd lopnak hozzá 1 dvdlejáccót, ha megjön végre az eszük nagy LOL a tesco 😛

CSOCSO
😊 nagyon komoly arc az ember😊 de ne élvezznk már enynit az arcára meg az alakítására😊 legalábbis én ne.. minden 5 ödik hozzászolásom ide az hogy hja.. de jo aannak a csávónak az alakítása
Kandurex
Jonny fiú alakítása tényleg eredeti. Kurva nagy jelenet volt amikor a csaj felgyújtotta a rumos hordókat, amit utána levágott jonny...na azért az 1percért oscar-t kapna tõlem😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CSOCSO
szvsz is nagyon jo film... monduuk a 10/10 az csak rád érvényes mint midnen más filmnél.. de mindegy.. a vér stb nem is kell ebbe a filmbe!!!fullosan jo volt igy szvsz
Sephi
Ha! Jonny Deep -et en meg nem lattam ilyen jot alakitani! Arozonai Alom c. filjbene volt meg hatasos a csavesz de egyebekent nem tudom hol jaccot meg tul jol. Tan a Gilbert Grape c. is jo volt. De a Kalozokban o a legjobb es olyan a stilusa mindha mindig be lenne love! Nezetek meg azokat a mozdulatait. Azok nem voltak szerintem elore betervezve 😊 Nagyon eredti a film. Egy dolog kar benne! Az hogy Disney alakitas es ver+brutalitas+csunya szoveg nem lehetett benne... de igyis 10/10 nalam szal.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dynamic
Eh megtaláltam a HBO2 mûsorát.Ott van a HBO2 teletextjén😊
PResident Evil
egyetértek 😊

Egész filmben csak egyszer ivott, de akkor padlóig. Egyébként vagy börtönben volt, vagy hajófenékre zárva, vagy menekült, vagy éppen köteleken játszott tarzanosdit. Egyszóval nemsok ideje volt inni. Valami mástól lesz az a "beütése", nem a piától. Szerintem legalábbis. =)

Dynamic
Valami Amerika jobb film...
PResident Evil
micsoda konkurencia 😛

Bandew
Hát mert folyton részeg!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
jackie jobb film...
PResident Evil
Valami Amerika a TV2-õn nézzétek 😊))

CSOCSO
Jackie chan film az rtl en!! nézzétek😊
furcsán jár? mire gondolsz?

Majd a folytatásból, remélhetõleg... =)

magus
Karib tenger kalozai.

Nekem teteszett sztem jo volt. csak nem derult ki miert jar olyan furcsan Jack.