106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#27357 OFF
Egyenlőre van egy kis gond az oldal, de folyamatban a javítás.
Egyébként mit keresel,segítek. -
jefferson83 #27356 popcorn előkészítve :) -
Uristen Csak Norrisz muvi az erteelen :D -
A hosszúpuska felirat oldalon hogy a rákba lehet keresni a fleiratok közt? Akármit írok be, semmit nem dob ki, pedig ott a listában. Csak a magyar címekre lehet keresni, és csomó filmnek még nincs is magyar címe :( -
JA csak annyi ilyen film volt már... Készült a témáról már erősen Z-kat film is. -
cunami -
Poseidon
----------------
LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL :)))))))))))))
"Nem tudni pontosan mi történt, de valószínű, hogy a katasztrófa oka egy úgynevezett ÓRIÁSHULLÁM volt!!!!!!!!!!!!!"
Totál röhej :DDD Mindenféle előjelzés, rossz idő, légköri zavarok vagy bármi nélkül egyszer csak egy 20 emeletes óriáshullám felborítja a hajót. RÖHEJ VAZZEG, RÖHEJ :DDDDDD -
Kaslerka #27350 Szerintem egyáltalán nem ötlettelen a Hostel. Mennyi ember tünik el csak úgy? Én személy szerint el tudom képzelni, hogy vannak ilyen beteg állatok és ilyeneken gyakorolnak. Amúgy 8/10 nekem nagyon tetszett. Az eleje unalmas volt, de a vége az brutál. Várjuk a 2.-t :) -
Kb nekem is ez a véleményem erről. Amúgy maga a film is rohadt ötlettelen szarság. Tarantino ehhez meg a nevét adta... -
jefferson83 #27348 Na megnéztem a végső állomás 3-at. 8/10 -re értékelném. A második résznek megvolt az a helyzeti előnye, hogy tudott valami pluszt nyújtani az első részhez képest(elsősorban brutalitás szempontjából
). A harmadik résznek már nem volt lehetőség, de nem is nagyon kellett. A történet ugye adott volt az első két rész után. A viszonylag magas pontszámot azzal érte el nálam, hogy pontosan azt kaptam a filmtől amire számítottam. El is ronthatták volna
-
jefferson83 #27347 Nyugi ez csak egy film amiben minden lehetséges :) Egyszer azért nézhető egyrészt a cicik miatt másrészt az utolsó pár véres perc tetszett
Magát az elgondolást amiről szólna a film nem tartom rossznak.
Lesz folytatás is
-
Bazzmeg, komolyan, ezt hogy gondolta ez az Eli Roth???
Szlovák gyerekbűnöző csapat????
A szlovák rendőrök embereket vernek a földön igazoltatáskor????
Elmegy ez a faszi a picsába
-
Hostel
---------
Mekkora überfasság, ááááááááááááááááááááááááááááá
1/10
(1 pont a cicik miatt) -
Ronny #27344 http://www.youtube.com/watch?v=cg7wy4X0Y8c
de dúrva, nem is tudtam, hogy a rambonak van alternatív befejezése -
Luzer sc 0/10
hát az a nyomi gyerek szerintem nem vicces :I
pláne nyomikon nevetni sem sztem -
Nem ez xarabb. De attól még jóak. -
jefferson83 #27341 Remélem van olyan jó,mint az előző részek mert ma akarom megnézni. -
jefferson83 #27340 Akinek tetszett az előző rész, annak ez is fog sztem. -
hát olyan 6/10 -es, szvsz -
Hedic #27338 és milyen a film????? -
azt nem, de az underworld evolutiont már láttam -
Hedic #27336 látta valaki már az Anden world evulationt????? -
Final Destination 3
Egyszer nézhető de jó. Kissé rövid volt nekem. -
X-Men : The last stand
Látványos meg minden de nem gondoltam volna hogy ennyire egyvonalas leegyszerűsített story lesz belőle.:( Az 1-2 után sokkal többet vártam. de nyitott a vége. Reméljük lesz rendezői változat dvd-n mert ez így biza csakis 6/10 és a 6-ot a látványra kapta nem a storyra. -
Bizonyítás 

-
jefferson83 #27332 Pingvinek vándorlása 10/10
Gyönyörű képek, fantasztikus zene és kitűnő megvalósítás. Rég nem láttam olyan természetfilmet, ami megközelítette volna. Csak és kizárólag az eredeti FRANCIA KOMMENTÁRRAL. Az angol kommentárral az egyik lényegét veszíti el a film.
Eredeti kommentár: A pingvinek maguk mesélik el életük legnehezebb és legszebb szakaszának történetét, ezáltal sokkal személyesebbé válik a film.
-
Clerks 2 - 9/10
valami hiányzott az első rész hangulatából, annyira nem sikerült elkapni azt a morbid humort ami ott jelen volt (na azért nem panaszkodhat senki), de látszik hogy Kevin Smith és csapata megdolgozott érte, hogy megtartsák az első rész "dicsőségét". nem elengedhetetlen, de sokat javít a filmen az első rész ismerete, sok poént és utalást nem vesz észre az ember ha nem látta. -
jefferson83 #27330 Okés -
vezeték #27329 de nemtudom. ha meglesz beirom -
Amerikai szépség
9/10 Remek film, Kevin Spacey megint nagyot alakított.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem számítottam rá, hogy a szomszéd öli meg őt, és nem a felesége...
Azért a kiscsajt az ő helyében úgy megheggesztettem volna, hogy csak öröm lett volna nézni :) dehát ez én vagyok :) -
jefferson83 #27327 Aztán írd be a címét
-
akkor: -
vezeték #27325 nem találom, portponthun meg nem ír ki 2 napnál tovább...:( -
Elmész a port.hu-ra vagy az hbo oldalára és megnézed, hogy mi volt a címe annak a filmnek, amit akkor adtak.De lehet,hogy túl bonyolultan gondolkodom? -
Jhon Balu #27323 Összekutyulva:Tim Allen szereplésével nagyon jó volt.sokat röhögtem rajta. -
Erre mostmár én is kiváncsi vagyok! 
-
jefferson83 #27321 Nincs HBo-m, hál Istennek. -
omg :( -
-
vezeték #27318 melyik az a film, vmelyik nap volt asz HBO-n , csávó harapdált aa csajnak "ott", de oylannira h a csajszi elvérzett...