106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
1. nem szóltam be, Neked most pláne nem
2. nekem 2 cd-s verzióban volt meg a film és az első cd VÉGÉNÉL kezdődött a lakókocsis támadás, ergo tekinthetjük a film első felét felvezetésnek, semmi különös nincs benne, de tökmind1
3. sztem nem veszek vissza az arcomból
Mellesleg a Hostel kritikáddal egyetértek, arra csak 1-et adtam -
Hát igen! :-D
Ez az egyetlen film amire 1-est adtam magamban. -
LSG #27515 Na ezt jól megmondtam kétszer is. :) -
LSG #27514 Szerintem nem kellene beszólni mindenkinek.
Egyébként, ha megnézed az első felében van a lakókocsis támadás és az öreg fazon elkapása is.
Szerintem vegyél vissza az arcodbol ... Mindenkinek állandóan beszólsz. -
Ő végigröhögte. Ilyenek is vannak :D -
"a Sziklák szeme jött be, bár annak is csak az első fele."
Hátez érdekes, ugyanis a SZiklák Szemének első felében SEMMI nem történik azon kívül, hogy a család letér a főútról és lerobban a kocsijuk. A film lényege ezután jön, így egy ilyen trash filmet bejövősnek értékelni úgy, hogy csak az első fele tetszett, eléggé...khmm... -
Eleg szelsoseges allitas inkabb az 1-es. :P -
Date Movie 8? Tőlem olyan 1-est kapott mint a huzat! -
A McDonalds nem plasztik kaja. A bibi csak ott van, hogy Amerikában nagyon gyakran oda járnak étkezni az emberek és nem túl változatos az étrendjük. Ha a lelegészségesebb vitaminbomba kaját ennéd, nap mint nap, az is ugyanúgy gáz.
Az már más tészta, hogy a kaja egy sz@r és nem tudom ki tud ott enni mindig jóízűen, de az is eléggé szélsőséges állítás, hogy plasztikkaja lenne. -
pf, a date movie milyen gyenge már. -
Date Movie
Nem értem az imdb értékelését. Én végig röhögtem az egész filmet. Kategórián belül 8/0
The Pink Panther
Ez is nagyon jó vígjáték volt. Steve Martinnak nagyon jól állt a szerepe. 8/10 -
LSG #27506 Green Street
Nagyon kellemes filmélmény volt. Egyetértek Csocso véleményével. A film legvége az ami kicsit talán erőltetettre sikerült, de az összkép nagyon rendben van. Nálam is 8/10.
Hostel
Na ez egy nagy baromság. A film második fele meg egyenesen undorító, beteg. Mostanában a durvább filmek közül a Sziklák szeme jött be, bár annak is csak az első fele. De ez a szar... (bocs a rajongóktól, már ha vannak egyáltalán)
2/10 - de csak a wcben dugok fényképezem közben, villanás miatt. :) -
Prof William #27505 Melyik az? Az összes helyszín, a képi világ nagyon jól el van találva szerintem. -
megnéztem ma a Trainspottingot...(igaz nem magyarul van meg, csak angolul,magyar felirattal)
meg kell néznem mégegyszer, nem egyszerű film, kicsit lehetne hosszabb is, de nekem tetszik
holnap megnézem még1x...nem tudom eddig miért nem akadtam rá...kedvenc filmeim közé belépett(így elsőre) -
Egy kávé kellett volna még...talán..
-
Ház a tónál.
Nemnagyon vágtam sajnos :(
Aki látta spoilerben leirhatná hogy akkor mi is történt!! -
Silent Hill -
Velem baj van vaze. Belelalszok horror muvikba. Ez se ment le vegig pedig viccen kivul nem annyira rosz. Majd megprobalom ujra. Jah van egy ket helyszin ahol kiraz a hideg mert detto olyan mint a jatekban!!!! -
badsco #27500 A Grenn street hooligans nagyon jó film. A Footbal factory nekem egy kicsit nehéz volt, de még nem estem neki úgy isten igazából, mert mellettem nézték én meg csak úgy bele-bele pislogtam. Pedig nem szoktam ilyet :(
Amit most néztem:
A szarvasvadász 10/9 - Az első versenynél, ami táborban megy szabályosan fetrengtem annyira megviselt idegileg. Teljesen kikészültem a 3 óra végére. Iszonyat depresszív hatású film. Ajánlom mindenkinek :) -
Kanál #27499 football factoryt is nezd meg ha ez tetszett -
Hooligans (Green Street Hooligans)
Nagyon jo kis film volt!!
Bar hanyingert kapok az ilyen huuu en ( mi) vagyok (vagyunk) a legnagyobb foci ranjogno(k) es szetverunk mindenkit... de ez a film nagyon eltalalta azt az utat ahol nem valik idegesitove ez az egesz focista verekedos huligan tema.
zsakos frodoval a foszerepben siman 8/10! -
hills have eyesrol ezt irtam anno:
"szar szar szar es szar!!!!! engem felidegesitett minden harmadik jelenetben...
komolyabb horror, tipikus tinihorror klisekkel
azon nem csodalkozom hogy ijedtukben nem a telitaras pisztollyal dobaltak meg a mutansokat." -
Kanál #27496 abban es loal! :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tényleg, ebben volt a papagáj fejének leharapása (tépése?) majd a vér szájba csorgatása! pár óra különbséggel néztem Day Watch-al és totál úgy emlékeztem, h abban harapja le Zavulon vmi patkány fejét, és csorgatja a szájába, végre ráébredtem az igazságra
-
Azt még bírtam, utána 5-6 percel már elég vót :D -
jefferson83 #27493 Meg kell néznem
-
Kanál #27492 papagajos jelenet :D -
Hát a feléig nem is történik semmi különösen vészes :D
Pont a második felétől indul be, amit már nem bírt a szervezetem :) -
Darkoo #27490 PEdig ha a film feléig kibírtad,onnan már nem olyan vészes
-
Kanál #27489 mar maga morgan spurlock egy atbaszas, ez nem evett 1 honapig gyorskajat szomoru hogy sokan beveszik -
A sziklák szeme
Kb félig, vagy kicsit tovább bírtam. Kétségkívül sokkal durvább mint a hasonszőrű alkotások (pl. Wrong Turn), vagy a nemrég bemutatott Hostel.
A mutánsok első támadását nem bírtam végigkövetni.
És nem azért, mert esetleg túl véres vagy gusztustalan lenne. Azt egyszerűen csak nem nézem. (szemeltakarás :DDDD)
Hanem azért, mert idegileg nem tudom tovább nézni. Borzasztóan ocsmány, undorító és kiakasztó a lakókocsis rész, pedig még messze vagyunk a film végétől.
Egyszerűen az idegeim már nem bírják ezt a fajta kegyetlenkedést, bomlott agyú erőszakábrázolást. Gyanítom jópár horror rajongónak vasárnap délutáni matiné a film, nekem ez már overflow, kiakasztó, embertelen. Nem ajánlom senkinek
(mindazonáltal, ha egy film ilyen hatást kelt, az máris többet ér, mint egy századik tinihorror, de mégsem nekem való). -
Pedig nagyon is igaza van!!!
-
Hát persze barátom.
-
Te szerintem kevered a szezon a ...
"A superSize me pedig egy hatásvadász bullshit... nem kell reggel délben este gyorskaját enni"
Ha mas kajat eszel reggel, delben, este nem ugyanaz tortenik.
Tehat te magad ismered el, hogy megiscsak az tortenik, mint ami a bullshit filmben, ha McDonaldekhoz jar az ember, ahelyett, hogy reggel delben este, mondjuk helyette otthon enne az ember rendes taplalekot.
A plasztikkajan meg nem kell fennakadni es szerepet jatszani. Tudod te mirol van szo, nem kevesen nevezik annak, nem veletlenul. -
jefferson83 #27484 Itt a kulcsmondat, hogy igazán csak az okoz problémát, ha más kaját nem ismerünk. Nézzünk át a nagy vizen túlra, ott néhányan lassan elfeledkeznek arról, hogy más kaja is létezik. Itthon még egy kicsit drága ott kajálni. -
Milyen plasztikról beszélsz????
Ja hogy a McDonaldsban plasztik a kaja?? Az lehet, hogy a legolcsóbb és legszarabb alapanyagból készülnk a dolgok de ez soha nem a lánc hibája mert Franchise-ban terjed a McDonalds. Közös a reklám közös a marketing és a Franchise tulajdonjogához hozzákötöttek néhány kitételt de minden másról az üzlet tulajdonosa dönt. Aki megvette a frnachise-t és beállt a hálózatba. Ezek a boltok nem felvásároltak és a nagy pesti fejesek hatáskörében vannak hanem megteheti egy hamburgeres hogy átveszi a Meki receptjeit és színeit és étlapját és forgalmazhatja a Franchise által reklámozott javakat de ő felel a helyi reklámért ő felel a kaja minőségéért és ami fontos övé minden kiadás és bevétel. ergó az adott üzlet tulajdonosának a dolga, hogy mit művel és milyen alapanyagot szerez be. Azt biuztosan tudom, hogy a Szegedi McDonalds a legolcsóbb hút rendeli a Picktől ami már a Tesconak sem kell és ők sem dolgoz7nak el és más Hamburgeres is eldobná már. Ők ebből cisnálják a húpogácsát. A zöldséget meg ki tudja honnan szedik.
De ez nem azért van mert gyorskajálda hanem mert kapzsi a tulaj.
A gyorskajálda sem károsabb mint a hétvégi nagy zabálások otthon vagy más dolgok amíg egyensúlyban van a többi étkezéssel.
A superSize me pedig egy hatásvadász bullshit... nem kell reggel délben este gyorskaját enni... (sőt szerintem igencsak sívár életről tanúskodik aki mindig ott eszik.) -
Szerintem te vagy, aki jol meg vagy vezetve.
Szar plasztikkajaval megetettek es mivel rendszeresen jarhatsz ilyen helyre, ezert egybol magadra vetted, ha mas leirta a filmrol es a benne elhangzottakrol a velemenyet.
Ez kell neked a konzol es a plasztik. Igy lehet eladni mindent, az emberek lustasagara apellalva. Amugy raadasul az sem igaz amit leirsz, mert teszteltek a zsiros taplalek fogyasztasat is, es kozel nem volt olyan hatasu, mint a plasztik.
Kozel sem voltak olyan rombolo hatasuak a szervezetre. -
Nem egészséges. Viszont eseti alkalmakkor, ahogy épeszű ember jár ilyen helyekre, nem is károsabb mint a nagymami töltöttkáposztája 8 liter zsírral, előtte húsleves 6 liter zsírral, a végén pedig rétes kelttésztából 2 kiló zsírral.
Ugyanezt a kaját: finomlisztes kenyér, hús, ketchup, sülkrumpli, kóla ha otthon zabálja valaki házilag elkészítve 1 hónapig, ugyanez lesz az eredmény.
Az emberek imádnak boszorkányt kiáltani, főleg ha az egy nagy multi. -
jefferson83 #27480 Nem hangzik rosszul. -
Jhon Balu #27479 ezt a fimet néztem film cím-nagyon bejött mert szeretem a háborus filmeket.ráadásul igaz történetre épül. -
jefferson83 #27478 Nem láttam a dok.filmet, de nehogy azt mond egészséges a gyorskajálda mert még elhiszem. [nem eszik ilyesmit, csak házit]